Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yenilgi Normal
Alt 10.07.2009, 18:33   #21
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yenilgi Normal

hocammmmm duy sesimi Ankaragücünde Mehmet Hanifi YILMAZ boşta bedelsiz alın lütfen.. Mükemmel bir forvet bana göre.. çok güçlü fiziği var...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 18:45   #22
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1151 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

evet hocam bencede haklisniz cok normal en azindan ne oldugumuzu gorduk bundan sonra daha iyi oluruz insallah
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2009, 18:50   #23
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence 3. ve 4. maçlar tam bir ölcü olabilir ben chivas maçındada bır beklentım yoq
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 20:11   #24
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Ya simdi Bilica degeri yeniden akliniza geldi degil mi.. Bilica adeta bir canavar ve füze gibi sut atan biriydi.Kimse kolay kolay gecmiyordu yanindan
Alt 10.07.2009, 21:25   #25
slasher//z
Tecrübeli Yiğido

slasher//z - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 slasher//z FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"5 yerim" demişti, haklı çıktı

Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...

İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"

Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.

Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.

Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.

Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.

Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…

Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.

Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…

F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...18.asp?gid=211 den alıntıdır

boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum
slasher//z isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 21:40   #26
badger5858
Acemi Yiğido

52 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 badger5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar söylediklerimi umarım yanlış anlamazsınız.
Bence giden oyuncularımızdan hiçbirinin alınan oyunculardan eksiği yoktu hatta fazlası vardı. Madem gönderilen isimler şampiyonlar ligi için yetersizdi. Yıldız oyuncular alacak paramızda yok tamam onu da anlarım. Ama kimse bana ersen martin'in, ibrahim ülüm'ün bu takıma balili ile tumdan daha fazla katkı yapacağını savunmasın. İlk başta isimleri geçen namouchi, civelli, onyewu, hadi onlar alınsaydı eyvallah derdim ama bu işler agbetu'yla cihan'la olmaz lütfen birbirimizi kandırmayalım..Kısacası ben bu sene bu transferlerle işimizin çok zor olduğunu düşünüyorum.
İnşallah sonunda yanılan ben olurum. İnşallah Bülent Hoca yine çok isabetli tansferler yapmıştır. Erken konuşuyorsun diyebilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez...
Herşeye rağmen yense de yenilse de her zaman her yerde en büyük SİVASSPOR
badger5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 22:13   #27
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

hoca doğrusunu bilir ama agbetu baliliden iyi bir futbolcu değil balili boşa satıldı herşey düzelecek sadece biraz sabır
Alt 10.07.2009, 22:45   #28
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Unglücklich Cevap: Yenilgi Normal

Alıntı:
slasher//z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

"5 yerim" demişti, haklı çıktı

Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...

İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"

Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.

Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.

Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.

Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.

Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…

Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.

Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…

F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...18.asp?gid=211 den alıntıdır

boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum
Bu insancıkları, insan müsveddelerini kaale alacak değiliz ya. Sivasımız değil 5, 55 tane gol de yese yanındayım. Olur böyle şeyler. Ben takımıma inanıyor, güveniyor ve her daim alnım ak başım dik destekliyorum. Bu itlere de sadece gülüp geçiyorum. Ee hemşerim öküzlük parayla değil ya...
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 23:27   #29
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AMAN HOCAM OLAN OLDU EYVALLAH DA DİER HAZIRLIK MAÇLARINA ASILALIM
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 23:46   #30
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maçın mazereti yok 5 0 yenildik adamgibi bir atak yok ortasaha yok defans yok neyini savunacagız takımın.takım sanki ilkdefa beraber oynuyor .buna acil çare bulmassak hayal kırıklıgı yaşarız.degil şampiyonlar ligine kalmayı süper ligde bile tutunamayız bu futbolla.diger maçlara bakacagız inşallah takım düzelir yoksa vah ki vah.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
yenilgi