Alıntı:
slasher//z Nickli Üyeden Alıntı
"5 yerim" demişti, haklı çıktı
Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...
İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"
Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.
Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.
Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.
Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.
Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…
Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.
Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…
F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...18.asp?gid=211 den alıntıdır
boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum
|
Bu insancıkları, insan müsveddelerini kaale alacak değiliz ya. Sivasımız değil 5, 55 tane gol de yese yanındayım. Olur böyle şeyler. Ben takımıma inanıyor, güveniyor ve her daim alnım ak başım dik destekliyorum. Bu itlere de sadece gülüp geçiyorum. Ee hemşerim öküzlük parayla değil ya...