Cevap: BÜLENT UYGUN ve EKİBİNE DESTEK ZAMANI!!!
Sali gunki anderlecht - sivassporumuzun macina tribunde izleme firsati buldum gecen seneki takimdan bir eser goremedik sizlerin ekranda takip etiniz gibi bulent hoca gercekten begendim hoca baskanimiz ve ekibiyle mutis akil bile alinmayacak basarilara imza atmislardir belkide sivaslilarin hayal edemeyecek sekilde gecen sene ligi 2 durumda bitirmesi ve sampiyonlar ligine katilmasi ama gercekten buyuk hatalar yapildi bence transfer politilarinda bence bilica elde tutula bilecek bir futbolcu degildi kalitesi acisindan cunku fenerbahce istiyor sonucta onu anliya biliyorum ama herve tum, silva ve turk statusunde oyniyan balili en azindan onemli olabilecek futbolcular cunku sivasa kolay kolay yabanci futbolcu getirmesi kolay degildir.
sivasspora ayrilan 1500kisilik bolum tamamen doluydu ve bir okaderde disarida bilet bulamayan gonuldaslarimiz vardi 200euroya bile bilet alip maci izlemeyen arkadaslar oldu ama bulent hoca veya mecnun baskan tenezul edipte bile yanlarina gelmeyip buyuk ayip etmislerdir en azindan selam bile verirlerdi ve burdan Fatih hocayada gurbecileri selamladi ve takimizi motive etmek icin geldi icin tsklerimizi sunuyoruz. bu seviyeye gelmis bir takim transfer politikasinda daha cidi dusunmesi lazim alinan ilk yarida oyniyan zenci futbolcu. belcika liginde KV MECHELEN'de 18 bile giremeyen sezon ortasinda hollanda ikinci lige kiralan fc eindhoven takimina ve burdan alinan futbolcu sivasimizda sampiyonlar ligi macinda ilk onbirde cikiyor yani cok cidi dusunecek durum.
cok kotu kamp gecirdikleri hersekilde beli futbolcularin kilo fazlali var ve hepsi pehlivan gibi. en kaliteli futbolcumuz hayrettin ve abdurahman ikiside mucadeleci futbolcu ama futbol bilgisi 0, acil sekilde eksiklikler gideilmese sivasimizin ligte tutunmaci bile cok zor
|