Agbetu gitmesin ya adam daha doğru düzgün kadroya giremedi ki kendini göstersin.İyi bir oyuncu Agbetu ya,zaten topu topu kaç yabancımız varki bir de Agbetu'yu gönderiyorlar.
yanlış üstüne yanlış
yanlış transferler yapıyoruz bulent hocadan beklemzdm ya
cihandan baska transferimiz yok.
diallo sylla tum bilica yazık oldu ya takımın kimyası bozuldu
Bence Tum'un satılması gerçekten bir hataydı.
Geçen seneki Erman'da yok kendini toplaması lazım.
Agbetu biraz genç biraz kendini toplaması için ve düzelmesi için kiralık gidebilir.
Faruk bence gerçekten iyi bir oyuncu.Ve Hayrettin'den daha iyi oynayacağını düşünüyorum.
Geçen seneki Musa'da yok.
Ayrıca senin Bilica gibi taş oyuncun varken sen niye gidipte Bilicayı satarsınki!!
Orta sahayada aurelio gibi 2 oyuncu lazım.
Ve bence Mbemba'nın oynaması lazım orta sahada çok güzel bir oyuncu...
10 MACTA BIR SEZONLUK GOL YEDIK BASKANIMIZ ACILEN OLAYA EL KOYMALI BASKANIMIZIN ARKASINDAYIZ SONUNA KADAR, BULENT HOCANIN DEYIL DEYIL
KOTU GIDISIN 2 CI NEDENIDE SAGOLSUN AZIZI YILDIRIM BIZI YASINLE KANDIRDI BLICAYI ALDI, AMA ODA FENERDE IYI OYNAYAMIYOR SUANA DEK http://www.haber7.com/haber/20090821...l-yediler-.php
bunun türkçesi, bülent hoca yaptığı hatayı anladı demektir...bu da bir gelişme...tabi aynı zamanda hatalı transferler yaptığını da açıkça itiraf etmiş oluyor...agbetuyu o kadar ısrarla istedi ki, kocaelisporla bazı sorunlar bile yaşandı...ama şimdi şans vermiyor...bunu anlamak mümkün değil...genç bir oyuncu, daha doğru dürüst şans bile bulamadı...mbenba yı ise hemen hemen hiç izlemedik...uğruna diallo gibi kaliteli bir oyuncuyu harcamıştı...onsekize bile almıyor şimdi...özetle transferde adeta harakiri yapılmıştır...
ben yasin, uğur ve ersenden bu takıma fayda geleceğini sanmıyorum...
agbetu kontra oyuncusu trabzon maçında gol atacağız 2-1 gerideyiz agbetu giriyor son 15 dakika sol kanatta oynuyor messi diye alınmadı bu adam oynat bunu kamananla birlikte fener maçında atsın sana kontradan gol ersen martinden kontra bekleniyor anderlecht maçında da deplasmanda ersen martinle kontra atak yapmayı denedik.
bana kalırsa ilk gitmesi gerekenler ersen ile petkovictir mehmet yıldız dönünce erseni ne yapacağız ibrahim şahin ersen martinden hem havada hem yerde dağa etkili ;petkonun da ahı gitmiş vahı kalmış zamanında cordobayı antalya almıştı delikli naneye dönmüştü onu hatırlatıyor refleks falan kalmamış