[QUOTE=yigido Atilla;557930]
Alıntı:
vexol58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar kim daha iyi imkan ve şartlarda çalışmak istemez??Bülent hocaya da böyle bir teklif gelirse Sivas tan ayrılır diye düşünüyorum??Sonuçta bizler gibi duygusal bakmayacaktır.Kariyeri için ne uygunsa onu tercih edecektir.Sivas için ölüp bittiğini düşünmüyorum ve benim gibi düşüneneler için bu süpriz olmayacak
!!!!!!!! Peki ya düşünmeyenler için ????
Ben hic merak etmiyorum olacaklar belli
Ben san söyleyimmi Bülent uygun profesyonel iyi bir teklif gelirse ben profesyonelim diyip cekip gidecek bundan da normal bir sey olamaz !!!! iste o zaman bu sitede Bülent hocayi Elestirenlerinde suc arayacaklar..
|
Tabiki burdaki misyonunu tamamlayınca gidecek ...Bülent Uygun bir sivaslıdan daha çok sivaslıldır bu şehire futbolun dışında da bir çok şeyler vermiştir... Sivas Tarihinde göremeyeceği başarıları bülent hocayla gördü.. Bizim karşı çıktığımız ligin en genç ve yaşına göre en başarılı teknik direktörünü kendi takımının halkının gazabını uğruyor resmen Sen bülent uygunu hangi hakla eleştirirsin daha iyisi varmı Türkiye de yok .... O zaman elindekinin kıymetini bileceksin Servet i bilica yı nasıl hala seviyosak onlara sattı kaçtılar bizi diye bakmıyosak yarın bir gün bülent uygun a da aynı gözle bakacağız