Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gol Yeme Hastalığı
Alt 14.09.2009, 18:44   #21
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1129 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Gol Yeme Hastalığı

bu hastalık cok ciddi oldukca ılerlemır bız bu dertten ölùrûz.
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 18:47   #22
BLacKy
Acemi Yiğido

BLacKy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BLacKy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gecen Sezon en az gol yiyen takım bu sene maasallahi var inşallah en kısa zamanda düzeliriz
Alt 14.09.2009, 19:15   #23
gold58
Acemi Yiğido

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 gold58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YA ARKADASLAR TAKIM GOL YEME HASTALIGINA TAKILDI DOGRUDA-YONETIMDE RENGININ NERDEN GELDIGI BELLI OLMAYAN MAVI BEYAZ FORMAYA TAKILDI----- KINIYORUM BIZIM ASIL RENGIMIZI BERTARAF EDIPTE MAVI FORMAYLA CIKARANLARI-----KIM BU BAYRAGIMIZIN RENKLERINI SIVASSPORUMUZUN GURURLA TASIMASINA ENGEL OLAN...................???? KINIYORUM KIRMIZI BEYAZ FORMAMIZI LAYIK GORMEYENLERI------ KINIYORUM ŞEHİTLERİN KANLARIYLA OLUSAN BAYRAGIMIZIN RENKLERINI GIYDİRMEYENLERİ---- DAHA COK GOL ATARLAR RUHUNU
KAYBEDENLERE----
gold58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 20:05   #24
sonkral58
Acemi Yiğido

sonkral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 sonkral58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık yazık cok yazık manisadan yenilen üç gölüde ançak mahalle maçlarında görüyoruz ilk gol adam elini kolunu sallayarak gidiyor yasin efendine önünü acıyor yol gecen hani ikinci gol daha komik ugur efendi cok güzel çalım yiyor akın efendide iş olsun diye yapılan ortaya atlıyor ikinci golü akın attı neyse ya bu iş ne yasinle olur nede ugurlu ellerin takımında 6 yabancı oynarken bülent efendide takımın en iyisini külübede beklediyor
sonkral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 20:24   #25
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bülent hocam bırak eski günlerimizi taraftalar olarak o günlerde gözümüz yok bu sene.Bu takımı kme düşürme yeter.Ama san olan inancımda azalmaya başladı.Çünki hiç futbol oynamamış gibi oynayan Yasin diye bir oyuncuya kaç maçtır nasıl tahammül ediyorsun,bir de yanına uguru koyup,birazda geçm,şten daha kötü sezon geçiren sedat uyumsuzluğuna tahammül ettiğin vede ısrar ettiğin müddetce işimiz zor görünüyor.
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 20:28   #26
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yukarıda bazı arkadaşlarımız duygularına bende katılıyorum bizim rengimiz KIRMIZI-BEYAZ mavi beyaz değil.Ayrıca uğur ve uğursuzlugada inanmak en büyük günah ve şirklerdendir.(eğer onun için giyiliyorsa)
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 20:29   #27
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Defans hataları:
1. Yasin'in Murat'a tercih edilmesi.
2. Sedat'ın defansın her tarafına yetişme gayreti, ama o kadar kabiliyetli olmadığından becerememesi.
3. Sedat'ın savunmada yönetimi ele almaması.
4. Uğurun çok kalitesiz bir oyuncu olması ve takıma uyumunun sıfır olması.
5. Hayrettin'in kabiliyetinin ancak bu kadar olması ve önünde kendisine yardımcı olacak orta saha oyuncusu olmaması.
6. Geri dörtlünün önünde karşı takım ileri oyuncularını önceden karşılayacak ve rahatça top çevirmelerine engel olayacak dirençli oyuncu olmaması.
7. Savunma oyuncularının hatalarını kendilerine sertçe söyleyecek, onları saha içerisinde yönetecek bir oyuncunun (Mehmet bunu çok iyi yapıyordu) olmaması.
8. Yasin'in çok ama çok kötü bir savunma oyuncusu olması ya da bu takımda oynamak istememesi.
9. Tüm takımın aşırı kondisyonsuz olması.
10. Orta saha oyuncularının geri dörtlünün kademesine girmekte ki başarısızlığı
11. Kim ne derse desin Akın iyi bir kaleci değildir. Petkoviç'in sakat olması ve Petkoviçle önündeki dörtlü arasında bir türlü (Özellikle Yasin) uyumun sağlanamaması.
12. Ve bu sene diğer takımların inanılmaz iyi ve lige hazır olması.
13. Bülent bey sayesinde bize karşı daha bilenmiş takımlar...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KAOS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 20:58   #28
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ligde 0 puanlı iki takımdan birisi olan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, çıkışa geçecekleri karşılaşma olarak erteleme maçı Denizlispor karşılaşmasını gösterdi. Uygun, "Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanarak eski günlerimize döneceğiz." dedi. Kırmızı Beyazlı ekipte gözler şimdi bu maça çevrildi. Manisaspor yenilgisi sonrası şehre dönmeyen takım, hazırlıklarını Denizli'de sürdürecek.
Manisa maçından önceki demeçler, yine tıpkısının aynısı... Ben yine diyorum bu Yasinin yerine PAF A2 lerin kalecisini koy ondan iyi oynar diyorum. Yasinin hata yapması Sedatı ve Hayerttinide tedirgin ediyor. Hadi Hayrettin in kredisi var ama Sedat bu gidişle Ligimizin en kötü defansı olmaya aday. Bir arkadaşımız dünkü yazısında NASA dan yardım istemiş ve bir an önce Uzaya yollayalım diye bir espiri yapmıştı. Çok doğru ona katılıyorum.

Ne bileyim bu sene bana Yiğidomuz hiç heyecan vermiyor. Bu sene sanki küme düştük havaları mevcut. Aslında şöyle bireysel inceleme yaptığımızda takım fena değil (Yasin Embomba!! hariç).. Ama gel görki sahaya çıkınca adamlara bişiler oluyor ayaklarına gemici düğümü bağlanmış gibi halsiz iştahsız bitap bi şekilde oyun sergiliyorlar. Demekki Bilica Tum Sylla ve Mehmet Yıldızın bu takıma müthiş bir katkısı varmış, Balili Muhammed Ali ve Sergioyu geçtim. Ama ben hala ne kadarda Sayın hocamız Bülent Uygunun dağları aşan hatalarına rağmen bir kıpırdanma olacağına inanıyorum. İnanmakdan da başka çaremiz yok. Sadece yapması gereken devre arasına kadar şu zencilerden iyi ve sebat eden (kaçmayan) bir iki tane sağlam defans monte edilmesi. Zenci derken Embomba ve Yasinide takıma gazoz ısmarlayan bir takıma derhal vermelerin kafi görüyorum.

Hadi bakalım önümüzde Bayram var bütün bankalar düşük faizle kredi veriyor ama bizim krediye artık dermanımız kalmadı. 1-2 hafta daha kredi ödeyecek durumumuz yok. Dua edip kredi ödemekden de başka çaremiz yok galiba...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 21:53   #29
ydikçal58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ydikçal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor bu gidişle bizi yerin dibine sokacak el içine çıkamaz olduk geçen sene havalar atıyorduk b sivassporla bu sene durum çok kötü inşallah bir an önce toparlanıpta küme düşmeyelim şimdi bülent hoca yasinle hayrettine ısrarla forma verme durumunu anlamıyom ya olmuyor işte zorla da olmuyor
ydikçal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 22:30   #30
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

düzelecek en kısa zmanda inşallah .............
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gol, hastalığı, yeme