Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı
NE DEMIS SAIR ARI GITTI AT GELDI NE DEGISTI NE SANKI YINE AYNI ZAT GELDI NE DEGISTI NE SANKI YANI ERMAN KADRO DISI ERSEN DURUYOR O GITSE UGUR KAVUK VAR O GITSE CIHAN VAR O GITSE YASIN VAR O GITSE IBRAHIM VAR ODA GITSE DELI KADIR VAR YANI BUNLAR OLDUGU MUDDETCE BIZDE BIRSEY DEGISMEYECEK EGER BUNLARI ALAN BULENT HOCAYSA LUTFEN KENDISIDE GITSIN ONLARLA BERABER IKI YILDIR IYIYDIK SIMDI KOTUMU OLDUK DEMESIN IYI OLMASI ICIN PARA ALIYOR IYI OLMAK ZORUNDE IKI SEZONU IYI GECIREN TAKIMA KEPAZE OLMA HAKKINI KIMSE VERMIYOR BOYLE BIR KURALDA YOK NE YAPILMASI GEREKIYORSA YAPILSIN ARTIK MADARA OLDUK ALEME KESKE NE O BASARILARI GORSEYDIK NEDE BOYLE REZIL OLSAYDIK HEM BEN SUNU ANLAMIYORUM IKI YILDIR NE BASARISI ELDE ETTIK BIR KUPAMI ALDIK SAMPIYONMU OLDUK GALATASARAYI YENMEK BESIKTASLA BERABERE KALMAK IKI HAFTA KALA ANTEP E YENILMEK BUYUKSEHIR E KENDI EVIMIZDE TESLIM OLMAK BESIKTAS A KUPALARIN IKISINIDE TESLIM ETTIK BUNUNLADA KALMADI SAMPIYONLAR LIGINDE TURMU ATLADIK UEFA DA TURMU ATLADIK NEY I BASARDIK BIRAZ HEYECANLANDIK HEPSI O KADAR
|
aynen sana katılıyorum bulent uygunun yaptıgı bu koklu degısıklık tıkır tıkır ıslıyen ıkı sezondur rakıplerın korkulu ruyası olan sıvas yavas yavas kume dusme olasılıgı ıle karsı karsıya kalıp aman lıgde kalalımda gerısı olmasın dıyen bır klup olucak cıkıcak yazıklar olsun bunca emegi gecen futbolcuları bır cırpıda dagıtıp gonderen teknık adama yazıklar olsun basarı basarı dedıgın gıbı ne basarısı var da bunu konusuyor basarısının yanında su duruma sokması daha zor du onu becerdı helal olsun bu bır basarıdır ıkı sezon takır takır oynayan takımı dagıtmak basarı ı se evet buyuk basarıı kazandıı bulent gıdınce kım gelıcek sorusu bulentın durmasından ıyıdır herhangı bırı gelsın fark etmez gelen kım olursa olsun yeterkı akıllı ılerı goruslu olsun toparlasın takımı para almıyormu alıyor baktı begenmedı ersanıı yalla erman da aynen kadır kimdi ya hacettepede buyuk bır yıldızmıı ahh ulan memet yıldız ahh bı don de sahalara bulentte kurtulsun bızde gorelım sıvasın guzelım gollerınıı ermanıı atın abı kusura bakmayın onu buyuk umutlarla alıp getıren de suc kabahat