Alıntı:
G Ü N E R Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ SUÇLAMASIN BU İSTİFANIN SORUMLUSU TARAFTAR DEĞİL...BÜLENT HOCA DAHA 2 HAFTA ÖNCE 1 SENE KREDİM VAR DİYORDU...BÜLENT HOCA İSTEMESE ONU BURDAN GÖNDERECEK KİMSE YOK...YÖNETİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ DİYORDU... BU KARAR KENDİ KARARIDIR DİKKAT EDELİM...ACELE KONUŞMAYALIM...1-2 HAFTA İÇİNDE OLACAKLARI İZLEYİP ONA GÖRE YORUM YAPALIM...BAKALIM BİZE KİM GELİYOR BÜLENT HOCA NEREYE GİDİYOR...
|
bence 3 aydan beri yapacagi en güzel aciklamayi yapti,, ama malisef eski sivasspor takimida tamamen dagiti,,
gidecegi yeri büyük bir ihtimalen hisediyorum !!!!
su anda ankaraspor ligden düstü ve antrönörsüz kaldi,,!!2 ligde yabanci t.d. kabülenmediginden büyük ihtimal orayinan anasmistir !
sivasspor icin önemli olan,,cok iyi bir teknik direktörü bulmak olacak, bülentin basarilarini geri sivasspora kazandiracak birisi olmaliki, gelen gideni aratmiyacak,ama buda gelen t.d. icin bu simdiki kurulmus takiminan cok zor ve pahaliya mal olacaktir diye düsünüyorum,,
cünkü bülentin kurmus oldugu takimi,, kendisi kurtaramiyorki,,, gelmiski yeni t.d kurtarsin.