Böyle Ruhsuzlari Nerden Topladiniz Takima
Bu maci izledikten sonra Artik Futboldan Tiksindim böyle ruhsuz adamlari nerden buldun cok aradinmi Takimi Cökerten Bülent Hoca yaziklar olsun .Bir zamanlar sivasin macini izlemek icin Pazari cekiyordum Hafta sonu gelsin diye, simdi ise pazarin gelmesinden korkuyorum cünki asagilanmak korkusu insani eziyor futbol degil rezalet oluyor yani Ligden düsme zamani geldigini düsmenin korkusunu hissediyorum bunlari yasamak bir Taraftar icin nekadar zor oldugunu acaba bu ruhu bozuk adamkar düsüne biliyormu daha ne kadar bu aciyi cekecegiz ilaclarda faydasiz kaliyor bunun yaninda insanin sagligini bozuyorlar ve birde bunlara para veriyorsunuz acaba hakediyorlarmi yazik bir an önce oynamayan karektersizler sehri terk etsinler gitsinler öylede böylede yenilmek icimize sindi alistik simdiden bankasya yerimiz diye biliyorum Taraftar olarak bunlari söylemek beni kahrediyor Taraftara sesleniyorum aci ama zor bir seyler yapalim bir fikir ortaya atin bunu tartisalim belki yönetime yardimci yada takima yardimci olabiliriz TV 58 uyumayin bir seyler yapin Spor programinda yapilacak seylari önerin hepimizin sesi ciksinki Takim ve yönetim yalniz olmadigini görsün onlara cesaret gelsin öz güvenlerini tekrar kazansinlar yani lafin kisasi moral depolasinlar arkanizi dönmeyin gercek yüzünüzü Gercek taraftarliginizi onlara var oldugunuzu yalniz olmadiklarini hissedtirin.
|