Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı
bülent uygun görsün afrikadan mbemba gibi adamları bulacağına gözünün dibindeki şampiyon olan paf takımındaki adamları görmüyordu neden acaba kendi menajerlik şirketine mi kayıtlı değildiler yoksa 
|
Nihayet arkadaşlar işin bilincine vardılar. Tam 1 buçuk senedir söylüyorum. Sayın Bülent Uygun'un
sistemi tıkır tıkır işliyordu. Hem
kariyer yaptı hemde
para kazandı. Koca bir takıma sezonun sonunda takıma bir sürü oyuncular geldi daha sonra nerelere gitti bunlar hiç
düşünmedinizmi. Sivassporlu oldular daha sonra bu isim altında başka takımlara ya kiralık gittiler yada satıldılar. Geçen sezon
A2 takımımız BeJeKe yi GeSe yi TıS'yi ve bir çok takımı geride bırakarak şampiyon oldular. Bu takım o kadar kötüydüki
ŞAMPİYON !!!! oldular. Bu takım o kadar kötüydüki hiç bir oyuncumuz As takıma yükselemedi. Ne kadar komik bir durum değilmi.. Bakınız işi bilen
gerçek hoca, hem antrenörlüğü hemde keşfetmeyi nasıl biliyormuş. Alın size 4 oyuncu işte. Bu işler 20 gol yiyip 1 gol atınca şeref tribününün önünde
selam durmaya benzemiyor. Onura dayanıyor giydiğin formanın hakkına dayanıyor. Eğer o kadar onurlu bir oyuncularsanız 20 gol yiyince şeref tribünün önünden
boynunuzu bükerek geçmeyeceksiniz, o zamanda selam çakarak gireceksiniz soyunma odasına... Anlayacağınız çok doluyum bir ala dağdan bir kara dağdan konuşuyorum. Ama arkadaşlar sezon sonunda durumumuz ne olur bilemem ama bizim
Muhsin Hocamıza, adam gibi konuşan, oturaklı, şerefli, bilgili, langır lungur konuşmayan, işini profesyonelce yapan, panellerde koşuşturmayan, sivri konuşmayan bu hocamıza
destek olması gerekiyor. Gençleri kazanmak adına vermiş olduğu bu gayreti
kutluyorum. Hiç değilse bu gençlerle kaybedelim gam yemeyelim. Hiç değilse
Ersenlerden
Embomba !!! lardan kurtulur her maç sonu kahretmeyiz.
Kalın sağlıcakla...