Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz..Bu takımı en çok eleştirenlerden biri benim..Ama hazırlık maçlarına lütfen söz söylemeyin.O ilk dönemlerdeki büyük takımlara 1 farkılı 2 farklı yenilince onlar kocaaaa avrupa takımı diyordunuz ve yanılıyorduk aynen Bilo gibi...
Bu maçlar lazım..İster Demirspor olsun ister Yüceyurt spor olsun..Öenmli olan senin takımının çarkının işlemesi..Kafadaki oyun planının uygulanmaya başlaması.Kayseri Erciyes ve Demirspor ölçü olmaz ama demekki değişen bişeyler var takımda.
Muhsin Hocaya ben güveniyorum.Kamanan'a güvenildiği kadar Ersen Martin'e de güvenmemiz lazım.İnşallah ayakları Beşiktaş maçında ve diğer maçlarda da çalışır..Bence çok güzel bi sonuç.Hep destek,tam destek..Dalga geçmeyin futbolcularla lütfen..Moral verin moral...Onlarda her insan gibi açıp bu sayfaları okuyolar bundan eminim.O yüzden yeter artık..
|
Kesinlikle. Bu maçlar çok önemli. Bizimkiler gol atmayi untumuslardi resmen. Bôyle maçlarla lazimki oyuncularimiz güvenlerini kaybetmesinler. Bu maç zaten besiktasa karsi bir ölçu degil olamazda. Ama sezon öncesi güçlü rakiplerlen oynadik ve hep ezildik halbuki kolay maçlar oynasaydik en azindan hem moral yuksek olurdu hemde hemde oyuncular birbirlerini degerlendirirlerdi.
Bence bir iki basit maç daha oynamali iyice kendilerini tanimalari için. O zaman belki taslar yerine oturur takim içinde ve takim en azindan o özledigimiz ruhunu kimligini geri alir.
Muhsin hoca Bülent hocadan sonra gelebilecek en iyi ve en mantikli hoca. Helal olsun baskan futboldan gerçekten TAM ANLAMIYLA anliyor.