Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SON TRANSFER BİLGİLERİ
Alt 12.01.2010, 00:41   #21
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: SON TRANSFER BİLGİLERİ

arkadaşlar transferler çok güzel gidiyoo MUHSİN HOCAYA güveniyoruz RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONU YAPSIN... İnşallah daha güzel yerlerde görecegiz SİVASSPORUMUZU..
Alt 12.01.2010, 01:05   #22
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON HABERLER:

1)Elrio van Heerden opsiyon hakkı bizde olmak üzere kiralanmıştır yani oyuncunun bonservisi alınmadı
2)Orlando transferinin gerçekleşme ihtimali %80. perşembe veya cuma gününe kadar geleceğini öğrendim o zamana kadar gelmezse bu trasnferden ümidimizi kesmeye başlayabilirz fakat benim aldığım bilgiler Orlandonun gelme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde

3)Orladno transferinden başka bir de YABANCI FORVET transferimiz olacak(isim öğrenemedim, ama forvet de alınacak)

4)Ayrıyeten bir yerli oyuncu trasnferi daha yapılabilir(isim belli değil)
Orlandodan ses seda yok;gelirse iyi olur,gelmezse yapacak bir şey ..Hocanın elinde her transferin bir yedeği de var deniyordu;hoca A-B o da olmazsa C planımız da var diyordu..Forvetin alınacak olması hepimizi mutlu etti..Bakalım kim gelecek?İnşallah takıma faydalı bir golcü olmalıdır..Ben yine de Bu ismin ünlü bir isim olacağını düşğünüyorum;Bu ismde kiralık olur gibime geliyor;Aklıma gelen ilk isim Milli aynı Elrio gibi milli takımda oynamak isteyen bir oyuncu var;oyuncu herkesin yakından tanıdığı bir isim ;G.Afrika milli takımının kaptanlığını da yapan ve Elrio ile aynı takımda oynayan bir isim;G.Afrikalı Benni MACCARTY olabilir..Çünkü Maccarty Blackburn Rovers ta kadoya giremiyor..Girdiğinde de oynatılmıyor..O ise son açıklamalarında oynayacağı bir takıma gidip Dünya Kupasında oynamak istediğini her fırsatta söylüyor..Takımarkadaşı Elrio nun Sivasspora gititğini o da biliyor;o da milli takım seçilmek için bizi tercih edebilir..2.İsim Sitede başlığı açılan Fikru TEFERA olabilir..Bu hafta anlaşılan başka transferlerde yapacağız..Hafta çok hareketli geçecek anlaşılan..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 01:14   #23
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

Van Heerden ve Keita Ile Nabil harika oldu gelmeleri harun ve rahmaninda gelmesi güzel oldu güzel bir defans ve güzel bir forvet yabanci daha alinmali en az 3 yerli daha alinmali ikinci yari büyük savaş olacak ligde kalacagimiza sonsuz inaniyorum ama içimden her takimi yikmak yenmek geliyor kirmizi beyaz şampiyon sivasspor.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 01:23   #24
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

keita-nabil-elrio-rahman-harun dan sonra 2 defans biri yerli biri yabanci sol bek 2 tanede forvet biri yabanci biri yerli futbolcu almaliyiz ibrahim şahin ve memet yildiz halen sakat ikinci yari çok güçlü girmeliriz rahiplerimiz ankaragücü ve manisaspor güzel oyuncular katti kadrosuna gelen 5 isim takimi sirtlar buna sonsuz güveniyorum ama en az 5 tane daha isim aramiza katilmali
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 01:52   #25
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar yeni oyuncularımız güzel inşallah uyum sorunu yaşamazlarsa bulundumuz yerden biran önce kurtuluruz şuan bir forvet futbolcu ile görüşülüyormuş oda afrikadanmış inşalah görüşülen oyuncularla anlaşma saglanır ikinci yarıya süper bir başlangıç yaparız
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2010, 08:08   #26
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON HABERLER:

1)Elrio van Heerden opsiyon hakkı bizde olmak üzere kiralanmıştır yani oyuncunun bonservisi alınmadı
2)Orlando transferinin gerçekleşme ihtimali %80. perşembe veya cuma gününe kadar geleceğini öğrendim o zamana kadar gelmezse bu trasnferden ümidimizi kesmeye başlayabilirz fakat benim aldığım bilgiler Orlandonun gelme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde

3)Orladno transferinden başka bir de YABANCI FORVET transferimiz olacak(isim öğrenemedim, ama forvet de alınacak)

4)Ayrıyeten bir yerli oyuncu trasnferi daha yapılabilir(isim belli değil)
Desene işimiz zor.. Bence en yabancı kontenjanının tamamı doldurulmalı, yerli 3-4 takviye yapılmalı.. Mevcut futbolcularla bu iş olsaydı, ilk yarıda tel tel dökülmezdik..
Alt 17.01.2010, 23:10   #27
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Keita henüz takıma katılmadı çünkü eski kulubüyle oynaması gereken son bir maç daha var ve bazı kişisel sorunları halledecek fakat onun transferinde herhangi bir pürüz yok

Rahmanla ilgili sıkıntılı bir durum olabilir

Litvanyalı defansla görüşmeler devam ediyor bu oyuncu en az Orlando kadar sağlam bir oyuncu (_ bu arada Orlando defteri kapandı_ )Litvanya milli takımında da yer alan bir oyuncu ismini transferin sağlıklı gerçekleşebilmesi için vermiyorum
Forvet için arayışlar devam ediyor
Birkaç gün öncesine kadar Sivassporun Fransız bir oyuncuyla görüştüğü fakat anlaşamadığı haberini aldım (mevkisi forvet mi defans mı bilmiyorum)

bu arada daha önce söylediğimiz yerli oyuncu transferi gerçekleşti ve izmirspordan ahmet artık sivasspor forması giyecek
Alt 17.01.2010, 23:18   #28
armn
Yiğido

armn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 armn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Litvanyalı defansla görüşmeler devam ediyor bu oyuncu en az Orlando kadar sağlam bir oyuncu (_ bu arada Orlando defteri kapandı_ )Litvanya milli takımında da yer alan bir oyuncu ismini transferin sağlıklı gerçekleşebilmesi için vermiyorum

neden sağlıklı olmasınki
armn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 23:20   #29
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne diyelim bu orlando da ayni omotoyossi gibi oldu artik ne diyelim birde sol bek alsalar cok dah hayra gecer.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2010, 23:24   #30
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
armn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

neden sağlıklı olmasınki
kardeş sizleri de çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum ama orlando ismi dallanıp budaklanınca malesef gerçekleşemedi, araya başka unsurlar başka kulupler girdi o yüzden iş çok sağlam aşamaya gelince inşallah ismini söyleriz zira keita van heerden gibi isimler de kesinleşince hmen söylemiştim ama rahat olun defans ve forvete mutlaka 2 yabancı gelecek hem hocamız hem başkanımız bu konuda işi sıkı tutuyor

Etiketler
bİlgİlerİ, transfer