Cevap: Trabzon - Sivasspor
bi arkadaşımızın verdği linlikten trabzonsporun forum sitesine girdim.gerçekten hiç hoş olmayan tabirlerin olduğu bir çok yorumla karşılaştım. bizim yorumlarımıza birde dönüp baktığımda bize boşuna YİĞİDO yani yiğit insanların şehri dememişler dedim.
trabzonlu arkadaşlarımızın geçmişte, kendi hataları sonucunda doğru bi kararla hükmen mağlup sayılmaları ve daha sonrasında aramızda oynanan maçlarda bize üstünlük kuramamaları,2 yıldırda şampiyonluğun kıyısından bizim dönmüş olmamız ve herkesin sivasspor demesinden dolayı(lig tv bile bizim maçları yayınladı onların maçları yerine biliyorsunuz) sivassporumuzla bu kadar çok uğraşıyorlar herhalde.
yine biz kendimize yakışanı yapalım.dostça güzel bir maç olur inşallah. bu maç 5. yada 6. hafta olsaydı bu maçtan çok umutlu konuşurdum. çünkü o zaman yeni transferlerin uyum sorununu atlatması ve mehmet yıldızın dönmesiyle sivassporumuzun gücünü göreceklerdi. şuan için maç trabzona yakın görünüyor ama inşallah kazanan yiğidolarım olur.futbolcularımızın allah yardımcısı olsun.inşallah yanlış konuşmalarda bulunan trabzonlu arkadaşlarımıza güzel bir cevap vererek şehrimize dönerler.