Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben 2 senedir maraton c de oturuyorum kombinede.Adamlar bağırınca kızıyor ıslık çalınca kızıyor gereksiz yere sinir ediyorlar biraz maratona gelen olsa 3 kişilik bağıracam ama yok otur yeğenim...Bu takım zaten bitmiş falan filan diyerek susturuyorlar bizi sonra maraton susuyor oluyo..Ben ne adamlar gördüm 70 yaşında bağırıyo diğeri 40 yaşında seme gibi maç izliyo!!!
|
katılıyorum size çekirdekçi onlar evde karıları izin vermiyor çekirdek yemelerine onlarda stadı nası olsa temızleyen var düşüncesiyle bol bol çekirdek yiyolar---maratonda oturmayı hak eden insanlar olmalı bagıran takımını destekleyen zamanında tezahürat yapabilen----------2 dakkadan uzun destek veren seyirci gormüyorum maratonda----------- seyirci dıyorum taraftar olamaz ordakiler ----------taraftar 90 dakka ayakta takımını destek verendir--------GERÇEK TARAFTAR ANCAK EGİTİMLE OLUNUR

SERTİFİKALI

TARAFTAR KAZANMAK İÇİN LUTFEN YÖNETİM BİR ADIM ATSIN COK BUYUK DESTEK GÖRECEKTİR İŞTE O ZAMAN STADIN KAÇ KİŞİLİK OLACAGINI TARTIŞMAZDIK 50 000 KİŞİLİK STAD KENDI KENDİNE GELIRDİ saygılarımla

(CŞKN)