Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas'ı Kim Yaktı?
Alt 03.02.2010, 08:51   #21
BeYLeRBeYi58
Acemi Yiğido

BeYLeRBeYi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 BeYLeRBeYi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ı Kim Yaktı?

haddini aştın kelmal seni rahatsız eden ne zamanında 4 büyükler neler yaşadı ozamanlarda bu şekilde yazabildinmi kara kaleminle
Kemal belgin bizim kara beyaz transferimiz olabilir tamam her takım zenci alıyor ama komik yanını anlayamadım ama sen herşeye gülen adamsın ne deseler gülersin değilmi peki bizim oyuncular kara seninde kaleminin kara bu kalemin sahibi kim sen kim için yazıyorsun ayrıca sen başkanı kendince satılmış ilan etmişin haddini bil akıllı ol bence sen kaleminin fiyatına bak bizde satlık düzmece sahtekarlık peşkeş olmaz...
Alt 03.02.2010, 09:02   #22
serhat3358
Acemi Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhat3358 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Böyle gereksiz acımasız saçma sapan eleştirilerle hiç kimse bir yere varamaz.
Yönetim ve teknik direktör kendini ispatlamış insanlar.
Bu takımıda bu teknik direktör bu hale getirmedi.
Şu anda hem bu yönetime, hem bu hocaya, hemde bu futbolcularımıza güvenip desteğimizi eskisinden daha fazla verip bu zor durumdan inşaalah kurtulacağız.
Bizim şu an dostun acı sözüne ihtiyacımız yok bizim motive ve desteğe ihtiyacımız var.SAYGILAR
KORKUTMAZ MUSALLAH TASLARI BİZİ...
OLUMUNE SEVIYORUZ
SİVASIM SENİ.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 12:14   #23
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

geçen sene Ümit Aktan vardı,bize nefret duyan,her golümüzda kahrolan...Bu yazarlar bu sene halimize bakıp göbek atıyor..Onlara fazla göbek attırmamak için...
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 12:23   #24
yorgun(58)
Yiğido

yorgun(58) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 yorgun(58) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adam dogruları söylemiş yeni transferlerin ne katkısıoldu ruh gibiler yalanmı
yorgun(58) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 12:31   #25
yiğidomustafa
Yiğido

69 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidomustafa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu yazıyı futbolcular okusun yeter.. belki doping etkisi yapar ve gereken cevabı sahada verirler umarım...
yiğidomustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas'ı Kim Yaktı?
Alt 03.02.2010, 12:39   #26
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas'ı Kim Yaktı?

Lider F.Bahçe’nin, başkanı ve teknik direktörü tarafından kıyım kıyım kıyılan Sivasspor’u dinlene dinlene, 10-15 dakikada bir gol atarak yeneceğini kadrolar açıklandığı an maçı birlikte izlediğim arkadaşlarımla paylaştım.

F.Bahçe’de 4 sarı kart cezalısı temel direk olmayacaktı ama buna karşılık Sivas’ın da aslına bakarsanız sahadaymış gibi yapan 4 komik yeni yabancısı vardı. Bir tanesi geri dörtlüde şişman mı şişman, iki tanesi ortalarda, rakibe en fazla iki metre yaklaşıp halı saha emeklisinden beter iki siyahi, daha bir de beyaz, üçüncü sınıf oyuncu.
Mehmet Yıldız‘ın müthiş füzesi Sivas adına sadece kısa bir sürelik umuttan başka bir şey değildi. Kaleci Volkan‘ın bu topa plonjon yapmasını bile alkışladım ben. Geride bıraktığı, biri kupa, biri lig maçında toplam 7 gol yiyip, 20 taneden kurtulan Sivas, ben yazıyı yazdırdığımda 4’lük olmuştu da, o dakikaya kadar 8’likten sıyırmıştı. F.Bahçe karşısında 11 gibi gözüküp, aslında 5 kişi olan rakibine kendisi de Alex‘siz 10 kişi oynadığından, ya da belki de kulüplerin en tepesindeki isimler dost diye, acıdı mı acaba?
Özer, hem yok olan Emre‘nin hem de var olan Alex‘in görevlerini birlikte yürütürken Semih‘in böylesine müsait bir rakip karşısında hem gol hem de cirit atması çok normaldi. Şayet, Mehmet Topuz‘un yerinde daha cevval bir çizgi oyuncusu olsaydı, kim bilir belki de o oyuncu değil ama öne çıkmaya çok alıştığımız Gökhan da tabelacı oluverirdi. Maçta gollere kadar saklanan Uğur da baktı ki karşıda define var iki kazma da o sallayıverdi. Yazık. Sivasspor son iki yılın puan olarak ikincisiydi ama giden hocasıyla, gelen hocası ve de başkanıyla sanıyorum şimdilik masa başında gitmiş Ankaraspor’a ilk eşlik edecek takım gibi görünüyor. Acaba Mecnun Başkan ve hocalar Sivas’ta falan nasıl dolaşıyor çok merak ediyorum.
F.Bahçe’nin sadece Gökhan Ünal‘la takviye görmüş kadrosunun dönecek temel maddelerle birlikte transfere ihtiyacı olmadığını, bence doğru olarak vurgulayan Aykut Hoca mı yoksa atıcı Daum mu haklı çıkacak bu da bir başka merak konusudur.
Ama en önemlisi üçü kara, biri beyaz komik transferlerle göreve getirilen yeni teknik direktör ve de bunlara göz yuman başkanın akıbetidir.

Kemal Belgin-Türkiye Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 12:56   #27
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'ı Kim Yaktı?

Lider F.Bahçe’nin, başkanı ve teknik direktörü tarafından kıyım kıyım kıyılan Sivasspor’u dinlene dinlene, 10-15 dakikada bir gol atarak yeneceğini kadrolar açıklandığı an maçı birlikte izlediğim arkadaşlarımla paylaştım.
F.Bahçe’de 4 sarı kart cezalısı temel direk olmayacaktı ama buna karşılık Sivas’ın da aslına bakarsanız sahadaymış gibi yapan 4 komik yeni yabancısı vardı. Bir tanesi geri dörtlüde şişman mı şişman, iki tanesi ortalarda, rakibe en fazla iki metre yaklaşıp halı saha emeklisinden beter iki siyahi, daha bir de beyaz, üçüncü sınıf oyuncu.
Mehmet Yıldız‘ın müthiş füzesi Sivas adına sadece kısa bir sürelik umuttan başka bir şey değildi. Kaleci Volkan‘ın bu topa plonjon yapmasını bile alkışladım ben. Geride bıraktığı, biri kupa, biri lig maçında toplam 7 gol yiyip, 20 taneden kurtulan Sivas, ben yazıyı yazdırdığımda 4’lük olmuştu da, o dakikaya kadar 8’likten sıyırmıştı. F.Bahçe karşısında 11 gibi gözüküp, aslında 5 kişi olan rakibine kendisi de Alex‘siz 10 kişi oynadığından, ya da belki de kulüplerin en tepesindeki isimler dost diye, acıdı mı acaba?
Özer, hem yok olan Emre‘nin hem de var olan Alex‘in görevlerini birlikte yürütürken Semih‘in böylesine müsait bir rakip karşısında hem gol hem de cirit atması çok normaldi. Şayet, Mehmet Topuz‘un yerinde daha cevval bir çizgi oyuncusu olsaydı, kim bilir belki de o oyuncu değil ama öne çıkmaya çok alıştığımız Gökhan da tabelacı oluverirdi. Maçta gollere kadar saklanan Uğur da baktı ki karşıda define var iki kazma da o sallayıverdi. Yazık. Sivasspor son iki yılın puan olarak ikincisiydi ama giden hocasıyla, gelen hocası ve de başkanıyla sanıyorum şimdilik masa başında gitmiş Ankaraspor’a ilk eşlik edecek takım gibi görünüyor. Acaba Mecnun Başkan ve hocalar Sivas’ta falan nasıl dolaşıyor çok merak ediyorum.
F.Bahçe’nin sadece Gökhan Ünal‘la takviye görmüş kadrosunun dönecek temel maddelerle birlikte transfere ihtiyacı olmadığını, bence doğru olarak vurgulayan Aykut Hoca mı yoksa atıcı Daum mu haklı çıkacak bu da bir başka merak konusudur.
Ama en önemlisi üçü kara, biri beyaz komik transferlerle göreve getirilen yeni teknik direktör ve de bunlara göz yuman başkanın akıbetidir.

HEMSERIM AYNI SEYLERI DEFALARCA YAZDIM AMA SENDE GUZEL IFADE ETMISSIN AGZINA SAGLIK
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 13:17   #28
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas'ı Kim Yaktı?

............................

can alıcı noktanın burası olduğunu düşünüyorum ve olacaklardan korkuyorum
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 13:20   #29
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Transferler hiç belli olmaz bakarsın üç büyükler peşinde koşar...

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2010, 13:22   #30
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transferler hiç belli olmaz bakarsın üç büyükler peşinde koşar...
inşallah dediğin olur hemşerim, öyle bir noktaya geldikki zifiri karanlığın en karası
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
imparator neron, kim, sivası, yaktı