Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu maçta iyi futbol beklenmez
Alt 13.02.2010, 23:08   #21
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Bu maçta iyi futbol beklenmez

Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen benim yazdığımı anlamadın heralde ben hiçbir zaman bu takıma köstek felan olmadım emin ol senden daha destekçiyimdir bunu iyi bil...

bu hoca değişimi ne için yapıldı peki Sivasspor'u hakettiği yerlere getirmesi için Bülent Hoca zamanında da 6 mağlubiyetimiz vardı ve 16.sıra daydık Muhsin Hoca zamanında da şimdi 12 mağlubiyetimiz var aynı yerde sayıyoruz...
bence sen yerınde sayıyorsun bulent hoca bu takıma cok sey kattı fakat cok seyde goturdu bana onun savunmasını yapma bu takımı bu hale getırenlerden bırısı de bulent hoca bır seyı sıfırdan yapmak tamır etmektan daha kolaydır madem sence destek bu sekılde oluyor sen bu sekılde teknık heyetı kotuluyerek desteklemeye devam et
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.02.2010, 23:09   #22
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sen benim yazdığımı anlamadın heralde ben hiçbir zaman bu takıma köstek felan olmadım emin ol senden daha destekçiyimdir bunu iyi bil...

bu hoca değişimi ne için yapıldı peki Sivasspor'u hakettiği yerlere getirmesi için Bülent Hoca zamanında da 6 mağlubiyetimiz vardı ve 16.sıra daydık Muhsin Hoca zamanında da şimdi 12 mağlubiyetimiz var aynı yerde sayıyoruz...
DESTEK ZAMANI KÖSTEK ZAMANI DEĞİL İYİ GÜNDE HER KEZ YANINDA BEN HOCAMIZA GÜVENİYORUM
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.02.2010, 23:19   #23
refikpura
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 refikpura FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Bülent döneminde
maç G B M A Y Avrj Puan
17.SİVASSPOR 8 1 1 6 6 15 -9 4

Muhsin hoca döneminde

maç G B M A Y Avrj Puan
15.SİVASSPOR 20 6 2 12 25 37 -12 20

Yani bülent 8 haftada 4 puan alarak ortalama maç başına 0.5 puan toplamış
Muhsin hoca ise 12 maçta 16 puan toplamış yani maç başına 1,3 puan

Muhsin hoca bu kadroyu kendi bu hale getirmedi. Diallo'yu yabancı kontenjanı açacam diyerek kiraya verip yabancı kontenjanını doldurmamazlık yapmadı. Elinde geçen sene şampiyonluga oynayan kadro varken kadroyu bozup sonra futbolcular Sivas'ı begenmiyor demedi. Düşme potasında ki takıma premier lig futbolcusu getirdi... Bizi küme bile düşürse ben Muhsin hoca da suç bulmayacagım. Bi enkazdan takım yapmaya çalısıyor. Muhsin hoca takımı aynı yerde bırakmış mı bırakmamış mı onu sayısal degerler veriyor ama sen bayagı bi yerinde saymışın arkadaş..
refikpura isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı refikpura'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.02.2010, 23:36   #24
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçın özetini

http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/

adresinden üye olarak izleyebilirsiniz
orasi iki saat ugrastiriyor http://www.goalsarena.com/video/turk...sspor_tur.html daha iyi
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.02.2010, 23:37   #25
refikpura
Acemi Yiğido

Ayrıca bence temel nokta Ersen martin dir. O adamın gittigi takım düşme potasına girmek zorundadır Neyseki tehlikenin farkına vardık ve rakibimiz manisaya kakaladık. Bakın lig boyunca düşme potasına girmeyen manisa ersen'in transferinden sonra resmen düşme potasında ve hafta biz galibiyet alırsak büyük olasılıkla arada ki fark 5 olacak. Çünkü fener'in artık puan kaybına tahammülü yok ve manisa maçını alacak. Haftaya yenelim ve Manisayı küme düşürelim. Ersen Manisayı bu hale düşürdün ya Sivastan aldıgın tüm paralar helal olsun sana.. Yürü beeee...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı refikpura'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.02.2010, 23:44   #26
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent döneminde
maç G B M A Y Avrj Puan
17.SİVASSPOR 8 1 1 6 6 15 -9 4

Muhsin hoca döneminde

maç G B M A Y Avrj Puan
15.SİVASSPOR 20 6 2 12 25 37 -12 20

Yani bülent 8 haftada 4 puan alarak ortalama maç başına 0.5 puan toplamış
Muhsin hoca ise 12 maçta 16 puan toplamış yani maç başına 1,3 puan

Muhsin hoca bu kadroyu kendi bu hale getirmedi. Diallo'yu yabancı kontenjanı açacam diyerek kiraya verip yabancı kontenjanını doldurmamazlık yapmadı. Elinde geçen sene şampiyonluga oynayan kadro varken kadroyu bozup sonra futbolcular Sivas'ı begenmiyor demedi. Düşme potasında ki takıma premier lig futbolcusu getirdi... Bizi küme bile düşürse ben Muhsin hoca da suç bulmayacagım. Bi enkazdan takım yapmaya çalısıyor. Muhsin hoca takımı aynı yerde bırakmış mı bırakmamış mı onu sayısal degerler veriyor ama sen bayagı bi yerinde saymışın arkadaş..
siz daha bulnettemisiniz biz o defterleri coktan kapadik bilginize sunulur ayrica onun lafinida etmeseniz hermacda sasardim
hani biz buyuk takimdik bi hoca gonderdik hala lafini ediyoruz buyuk takimda giden gitmistir ve bitmistir onu konusmaya luzum olmadigini dusunsek iyi olur
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2010, 23:50   #27
refikpura
Acemi Yiğido

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz daha bulnettemisiniz biz o defterleri coktan kapadik bilginize sunulur ayrica onun lafinida etmeseniz hermacda sasardim
hani biz buyuk takimdik bi hoca gonderdik hala lafini ediyoruz buyuk takimda giden gitmistir ve bitmistir onu konusmaya luzum olmadigini dusunsek iyi olur
Arkadaşım ben o şahsiyetin adını dahi agzıma almak istemiyorum. Ama iyi niyetle takıma birşeyler vermeye çalışan muhsin hocamız takımı bırakıp kaçanlarla kıyaslanınca dayanamıyorum. Ama şunu bil stadda maça her gittigimde orada ki herkes geçen sene şampiyonluga oynayan kadronun bu halini görünce o şahsiyeti anıyor. Ee bence de haklı. Lorant'ın mirasıyla ün yapan biri egoları ugruna takımı avrupa da ve türkiyede düşmanların diline düşürdü. teseliler Sivas yerine 5iva5 yazınca zoruma gidiyor. Ve o malum şahsiyeti anıyorum...
Alt 14.02.2010, 00:02   #28
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoca walla sen konusyon bız susuyoz lıg sonu geldnmı bu takım bu lıgde kalacak yoksa bız konusacaz
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2010, 00:04   #29
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu tür maçlar resmen psikolojik savaş sakin olup hepsinden puan almayı bilmemiz gerek
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2010, 01:15   #30
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

insallah böyle devam gider. .

Etiketler
beklenmez, futbol, iyi, maçta