bu ligde en kötü futbolu ne yazikki biz oynuyoruz. manisaspor ve diyarbakir bile bizden iyi savasiyorlar. ertugral iyi bir insan olabilir ama takimi atesliyemiyor . bülente gelince yigidi öldür hakkini yeme, o kisi takimi altlardan alip iki sene sampionlugu kil payi kacirdi, bizim rüyasini bile göremiyecegimiz olayi ve sevinci yasatti bize. insallah bülenti mumla aramayiz
hoca türk futbolunu tanımıyor dejavantaj.ama türk futboluda hocayı tanımıyor buda onalar için dejavantaj.ama görüyoruz ki hocanın kendine özgü bir takım yönetme anlayışını henüz göremedik.
sanki halı saha maça çıkar gibi takım.yenersekte olur yenmesekte.böyle bir hava ile galibiyet alında neye yarar ki.çünkü arkası gelmiyor nasıl olsa.
ben futbolcular uzerinde hocanin fazlasiyla etkili oldugunu dusunuyorum.teknik direktor, futbolculari karsilasma oncesinde fiziksel ve zihinsel olarak tam anlamiyla hazirlamali,sahada takimi iyi yonetip taktik vermeli.ben bu konuda sayin ertugrali cok eksik goruyorum.taktik vermek bir yana,heyecan bile duymuyor sanki..
ben her zaman oldugu gıbı aynı yorumumu yapıyorum.takım guzel oynamıyor.zaten su ankı kadroyla ben ıyı bır oyun beklemıyorum.sadece ve sadece puan ve puanlar beklıyorum.cunku BU SENE yanı dusme potasında mucadele ettıgımız bu sene su ankı durumda bıze sadece PUAN PUAN PAUN lazım.daha once oldugu gıbı kotu futbolla denızlı ve manısayı yenıp(kı bu maclar 6 puan degerınde) ve dıyarbakır ıle deplasmanda berabere kalıp puan ve puanlar aldıgımız gıbı bu mactada aynısını beklıyoruz.kı zaten yenersek bu uc puan bızı bır ıkı hafta kurtarır.
Sivassporumuzun iç sahadaki tüm maçlarına gittim.. bülent hocanın maçlarını da muhsin hocanın maçlarını da izledim.. bülent hocayla muhsin hocamız arasındaki tek fark bence heyecan farkı.. bülent hoca da muhsin hoca da bu sitede yorum yapan herkesten çok daha iyi biliyor futbolu.. muhsin futboldan anlamıyor ya da bülent karaktersiz gibi söylemleri kimseye yakıştıramıyorum.. Allah aşkına ne söylediğinizi bilin de yazın.. BİZE YAKIŞMIYOR..
Bu arada yarınki maçı yine maraton b blokta izleyip hocayı takip edeceğim.. Umarım Mehmet abi de oynamasa bile yedek kulübesinde oturur çünkü işler iyi gitmediğinde ya da bir oyuncunun değiştirilmesi gerektiğinde sağolsun Mehmet abimiz Muhsin hocamızı uyarıyor, oyuncu değiştirmesini sağlıyor.. Mehmet abimiz olmasa açıkca söyleyim benim gözlemlerime göre hocamızın oyuna müdahele edeceği yok.. Rahat olun bu maçı alacağız..