Fenerbahceye 5-1 yenildiğimiz maçtan sonra aşağıdaki yorumu yapmıştım.
hikmet karaman yarin takimin basina gecmeli.yoksa bank asya icin planlarimizi yapmaya baslayalim simdiden.bu hoca ile olmaz.Sivasspor deneme tahtasi degil.Bize super ligi iyi bilen kume dusmemeye oyanayan takimlari nasil oynatacagini iyi bilen Hikmet Karaman gibi bir hoca lazim.
---------------------------------------------------------------------
Artık çok geç ...Alacağımız hoca Bank Asyaya yönelik olmalı yani adama çok ağır bir yük yüklememek lazım.Bu takımı bu saatten sonra kurtaracak babayigit tanımıyorum.Alırız gelecek vaad eden bir hoca .Takım küme düşmezse bunu başarırsa heykelini dikeriz.Olmazsa eğer Bank Asya için oturup hesabını kitabını yapar kadrosunu oluşturur.Aklın yolu bir.
Gelirlermi bilmem ama bana göre aykut kocaman yada riza calimbay ligin kaliteli ve basarili hocalarindan gitikleri takimlarda hep basarili olmuslar ayrica biliyorsunuz riza hocada bir yigido gelirmi bilmem???
gönlünde sivasspor sevgisinden başka bir şey taşımayan saf ve halis sivassporlular yiğiolar bülent hocanın www.bulentuygun.com.tr aadresindeki ziyaretçi defterine mesaaj yağdıralım, bizi ancak düzlüğe o çıkarır, aklıselim davranalım, adamın sitesi hala sivasspor sevgisi dolu, o bize çok mutluluk yaşattı yine yaşatır, yeterki isteyelim hatta yetkisi olan birisi konu açsın
Bizi ancak ve ancak Bülent UYGUN veya Ziya DOĞAN düzlüğe çıkartabilir. Bülent UYGUN gel(e)meyeceğine göre Ziya Doğan ile mutlaka ve mutlaka anlaşılmalı.