Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Dün ben de stata gittim..İşten saat 3 de çıkıp ancak maçın 2. yarısına yetişebildim..İlk yarı 2-2 bitmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynadı;ilk yarı bir oyuncu kırmızı kart görmüş..Maçta ilk defa Rahman'ı ve Harun'u çıplak gözle izledim....2 oyuncu da gerçekten iyi oyuncular...Rahman maç eksiğine rağmen gayet iyi oynadı...Uzun zamandır Türkiye'de tv. de izlediğim santraforlar içinde altyapısı ve tekniği iyi olan Rahman gibi bir oyuncuyu ilk kez izleme fırsatım oldu..Rahman çok yetenekli bir oyuncu...İki ayağını da rahatlıkla kullanabiliyor...Hava toplarında da çok iyi bir oyuncu;aynı M. Yıldız gibi sırtı dönük oynayabilen ve kornerlerde defansa gelip arkadaşlarına yardım da eden bir oyuncu..Dikkatimi çeken bir husu da ceza sahası dışından kaleye şut da atabiliyor ve serbest vuruşları da iyi kullanbilen bir oyuncu..Maçta kazanaılan bir serbest vuruşta ceza sahası dışından kullandığı frikik atışını çok iyi kullanmış;kaleci çok sert gelen topu son anda kornere çelmişti..2. yarı sivasspor 10 kişi oynamasına rağmen Rahman rakip takımın defansını ileri çıkarmadı;rakip takımın defansında oynayan son 2 adam Rahman'ın korkusundan nerdeyse kornerler hariç hiç ileri çıkamadılar...Mesut hoca niye Rahman'la ilgili haberde geçen sözleri konuşmuş anlayamadım...Ya Rahman'ı daha fazla motive etmek istiyor ya da gerçekten onun futbolunu beğenmiyor....Zamanla bu konu da açığa çıkacak....Sivasspor Ve Mesut Hoca Rahman ve Harun'un yetersiz olduğunu düşünüp gönderirilerse tarihi hata yaparlar...Harun da iyi oyuncu ama Rahman liderlik özelliği olan bir oyuncu;bu oyuncuyu 1 devre de olsa izlemek bana çok zevk verdi...İnşallah Mesut hoca Rahman'ı bundan sonraki maçlarda 18 kişilik kadroya alıp 1 devre de olsa oynatırda bu gibi genç yıldızları izleterek taraftarı mutlu eder...
|
Umarım gazetenin verdiği haberde bir yanlışlık vardır. Öyle değil mi madem Rahman ve Harun bu kadar iyiler neden Mesut Hoca gibi altyapıya gerçekten önem veren ve gençleri futbola kazandıran birisi bu arkadaşlar hakkında olumsuz beyanda bulunsun? Ayrıca özellikle memleketi Sivas olan gençlerin takımımıza adapte edilmeleri ve geleceğin Sivassporunun temellerinin her daim atılması lazım. Elbette Mesut Hoca ve kulüp idarecileri de bu gerçeğin farkındadırlar diye düşünüyorum.