Cevap: Deumi Sesleri
Yeni Kaleci transferimiz kim olmalı?
Süperligi araştırdım ama şu an Orkun Uşak dışında Sivassporumuza gelecek durumda hiçbir kaleci bulamadım. Orkunla ilgili iki haber var.
Orkun Uşak kulüp arıyor
25 Mayıs 2010 22:50 Salı
Orkun'un avukatı Şenol Çilek, Manisaspor ile olan sözleşmesini karşılıklı fesheden kaleci Orkun Uşak için kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
Fener G.Saraylı kalecinin peşinde
24 Haziran 2010 08:55 Perşembe
Volkan Babacan'ın yerine kaleci arayışlarına giren Fenerbahçe'ye Orkun Usak'ın önerildiği belirlendi.
Orkun GS'de ve milli takımımızda da görev almış 1980 doğumlu tecrübeli bir kaleci. Geçen sezon Manisaspor-Fenerbahçe maçında Fenerden iki hatalı gol yiyince suçlanmış,ildışına çıkıp birdaha dönmeyince Manisaspor sözleşmesini feshetmişti. Devre arasında Kayserispor istemiş ama TFF GSde de daha evvel iki maç oynamış olduğundan bir sezonda ikiden çok takımda oynanamayacağından izin vermemişti.
Orkun şu an takım arıyor. Bonservisi elinde. Aykut Kocaman Fenerbahçeye istemezse görüşüp alalım derim.
Çünkü, Sivassporumuzda oynayacak kaleci tercihen:
- Türk, gurbetçi ya da Türkiye liglerinde çalışmış
- Milli takımlarda oynamış
- Kariyeri,karakteri ve nitelikleriyle Sivassporumuza uygun olmalı diye düşünüyorum. Orkun olmaz ise artık başka kaleci adayları araştırıp söyleriz.
|