Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık
Alt 06.09.2010, 15:28   #21
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık

geldık de neye yaradıı ?? yedek kadrodan 3 tane gol yedık amator lıg takımımız war dıye gerı baka baka evımıze gıttık gelmeyenler en ısını ettı sıvasspora bu gerek el transfer yapar bızımkıler 3 tane yaslı oyuncu alır solda ferhadı oynatır dewam edek bole obur snee ankaraspor ve dıyarbakır kurtardı bu sene bızı kım kurtaracak ?
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2010, 15:35   #22
Alihan Celik
Yeni Yiğido

Alihan Celik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alihan Celik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sayin Mustafa Ates
Size tamamen katiliyorum yalniz bir seye dikkat cekmek istiyorum SIVASLIYA MAALESEF HATTA TÜRKIYENIN BÜYÜK BIR COGUNLUGUNA CUMHIREYIN ÖNEMINI UNUTTURDULAR BUGÜNKI SIYASI YAPILANMALARLA eger bir lig maci FB veya diger büyük takimlara karsi yine dolardi.Türkiye isgallerden kurtulup ne zorluklarla bu cumhuriyet kuruldu ama bugün bu Cumhiriyeti Kuranlara Hayin Bugün Hayinlik yapanlara kahraman diyorlar Bosbakanin Diyarbakir mitingindeki yüregini kanatan isimlere bir bakin Imralidakinin isminide gelecek diyarbakir mitinginde listesine ekleyecektir.Bugunki yapilacak kanun degisikligi ile ilerde daha kapsamli degisiklilere zemin hazirliyor (Cumhuriyetin bütün izlerini silecek) TIPKI Diyarbakirdaki saydigi isimlerle digerine zemin hazirladigi gibi.Uyan Türk Evladi Uyuma Uyan Otuz Kupona Alinmadi Bu VATAN.
Saygilar Alihan Celik
Alihan Celik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Alihan Celik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2010, 15:40   #23
ArifŞahin
Yiğido

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 ArifŞahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hatem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya tamam da millet niye hep taraftara takıyo kafayı arkadaş anlamadım gitti yani. her maç sonrası birileri çıkıp sivas ın taraftarı şöyle sivas ın taraftarı böyle diyor. hep konuyu başka yerlere çekiyor. ama hiç kimse şunu demiyo
acaba niye 3 0 yenildik.
acaba niye 3-0 yenildik?çok güzel bir soru... niye acaba ya önümüzdeki trabzon maçındada yenilirsek ne olacak ama güzel olmayacağı kesin,çünkü o zaman mızrak çuvala sığmayacak;birileride münasib bir ..........cevap bulur. yedek kadroya karşı !!! fenerin özelliği ne , her seferinde maçı veriyoruz,niye niye ,,,niye....
ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2010, 15:59   #24
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Adamın bu yazdıgı yazıyada kulp takıyorsunuz ya yazıklar olsun boyle taraftara,hıcbısey haketmeyen bı taraftar grubuyuz gercek bu.sız once sıze dusen gorevlerı yerıne getırın,kalkın ondan sonra oturdugunuz yerden cart curt konusun.stada bende gıttım taraftar taraftardan baska herseye benzıyordu.gruplarda olmasa hepden bıtmısız.konserı zartı zurtu daha keyıflı bulanlar kalkıpda herhangı bı konuda bu takımı elestırmesınler..o gun bende sahadakı bı sıvasspor futbolcusu olsam ıcımden top falan oynamak gelmezdı.yazıklar olsun gelme ımkanı olupda gelmeyenlere,keyıfzadelere...
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2010, 16:42   #25
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mustafa Ateş'in Saçma Yazılarından Biri...

Her Zamanki Gibi Organizasyon Eksikliği Vardı...
İftar Vakti Saat:19.10 Maç 20.00 de.Biz Gittik Tribünde Açtık Orucumuzu Ama Gelmeyenler Ağırlıktaydı , Keza Gelenlerin Çoğuda 2.Yarıya Doğru Geldi.Şu Maçın Saatini Koysalar 21.00 e Bi Bu Kadar Daha Adam Gelirdi.

Bir Başka Konuda Maç Günü.
Maç Günü Malum 4 Eylül Meydanda Etkinlikler Var Konser Var Ivır Zıvır Var.Millet Zaten Sosyal Etkinliğin Kısıtlı Olduğu Memlekette Bu Etkinliğe Gitmeyi Yeğledi.Biz Hadi Sivassporu Herşeyden üstün Tutup Ne Olursa Olsun Maçımıza Gidiyoruz Ama Karsını Çocuğunu Alan Çoğu Kişide Meydan ve Civarındaydı.Maç SOnu 50.Yıldan Öteye Adım Atılacak Yer Yoktu O Derece...

Bence Bu Organizasyonlarda Kulübümüz Gayet Başarısız.Planlama Program Gibi Hiç Bir Şey Yok.Buda Benim Yapıcı Eleştirim Olsun...

Mustafa Ateş'te Kusura Bakmasın da Bu Tarz Köşe Doldurmak Maksadıyla Yazılmış Yazıların Yerine Futbol Bilgisini Konuştursun Bence.Nerde Gereksiz Futbol Dışı Alakasız Konu Var Onu Yazıp Duruyor...
Alt 06.09.2010, 17:11   #26
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mustafa Ateş'in Saçma Yazılarından Biri...

Her Zamanki Gibi Organizasyon Eksikliği Vardı...
İftar Vakti Saat:19.10 Maç 20.00 de.Biz Gittik Tribünde Açtık Orucumuzu Ama Gelmeyenler Ağırlıktaydı , Keza Gelenlerin Çoğuda 2.Yarıya Doğru Geldi.Şu Maçın Saatini Koysalar 21.00 e Bi Bu Kadar Daha Adam Gelirdi.

Bir Başka Konuda Maç Günü.
Maç Günü Malum 4 Eylül Meydanda Etkinlikler Var Konser Var Ivır Zıvır Var.Millet Zaten Sosyal Etkinliğin Kısıtlı Olduğu Memlekette Bu Etkinliğe Gitmeyi Yeğledi.Biz Hadi Sivassporu Herşeyden üstün Tutup Ne Olursa Olsun Maçımıza Gidiyoruz Ama Karsını Çocuğunu Alan Çoğu Kişide Meydan ve Civarındaydı.Maç SOnu 50.Yıldan Öteye Adım Atılacak Yer Yoktu O Derece...

Bence Bu Organizasyonlarda Kulübümüz Gayet Başarısız.Planlama Program Gibi Hiç Bir Şey Yok.Buda Benim Yapıcı Eleştirim Olsun...

Mustafa Ateş'te Kusura Bakmasın da Bu Tarz Köşe Doldurmak Maksadıyla Yazılmış Yazıların Yerine Futbol Bilgisini Konuştursun Bence.Nerde Gereksiz Futbol Dışı Alakasız Konu Var Onu Yazıp Duruyor...
Güzel özetlemişsin olayı suçlu yönetim bu saatte maç oynatanlarda
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2010, 17:24   #27
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

o maca zaten bir giden pisman bide gitmeyen pisman
ben gidemedim o kadar uzuluyordumki hemde fb maci yenecegimizi bir futbol sovu beklerdim ama malesef internetten izledigim kadariyla bencil ceyhun beceriksiz forvet ve surekli kosan takim ama kazanirmi yok sadece kosmaya odakli iyiki gitme imkanim olmamis dedim
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2010, 17:35   #28
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

iftardan sonra arabalar yarım saat keyif yapıyor nasıl geleceksin iftardaydım 7 20 de duraktaydım 8.15 araba geldi kümmet mevki ordaki taraftarlar okursa benide tanırlar maçı konuştuk sohbet ettik yarısıda maç başladı diye evine döndü mustafa ateş size her yol beleş biz o saatlerde ne zorluklarla geldiğimizi ne bilecek yemin ediyorum şu havuz sistemi olmasın 7.30 statdaydım ama maalesef 8.30da geldim bunları araştır m ateş
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 4eylül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2010, 18:01   #29
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

mustafa ateşin bu yazısına katılmıyorum.mübarek ramazan ayı içerisinde olduğumuzu da düşünürsek taraftara kızmak çok da doğru olmaz.zira ligde geride kalan 3 haftada bakın lig maçlarında stadlar boş kalırken biz hep dolu tribünlere karşı oynadık.birazda taraftarı anlamak onlara hak vermek lazım. veya da her zaman yönetimimize destek veren biri olarak burada onların yanlış yaptığını da düşünüyorum. bu maçı ligden bir hafta önce belediyeyle oynadığımız sezon açılış maçı yerine cumhuriyet kupası diye duyursaydık ve belediyespor yerine fenerbahçeyi davet etseydik yada programı uygun olan başka bir süper lig takımını çağırsaydık bakın stad nasıl full çekiyordu. o zaman cumhuriyet kupası nasıl daha anlamlı oluyordu.
Alt 06.09.2010, 19:39   #30
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
büyük takım gelecekmiş cumhuriyet kupasına peh peh ve peh canın yediğim güzel musti gardaş fenerbahçe sivasa anca bu kadar değer verir mesela a2 takımıyla gelip maç yapma şerefi verdikleri için havalarda uçuyor bu tarftar 18 -19 yaşındaki çocukları izlemek için havalarda bu taraftarzuhahahahahaha
Milli takıma gidenleridemi getireydi yani, Dünya şampiyonasında oynayan luganoda, FB nin yıldızı Alex de gökhanda bilicada canerde mehmet topuzda cristianda oynadı.. o kadarda olsun artık...
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda superglam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
keşke, oynasaydık, siirtsporla