bızım su anda havaya gırmememız lazım yoksa dusebiliriz bız bu rize macından puan cıkarırsak gercekten en kalıtelı takım oldugumuz ortaya cıkar ve buraya kadar sansa kader gelmedıgımız bellı olur degılmı sivaslııllaaarrrr.......
Arkadaşlar ; malum seyirci sayımız ve nüfusumuz özellikle Büyük Şehirlerdeki nüfusun ne kadar fazla olduğunu bizleri bırakın bütün Türkiye biliyor kahvelerde cafelerde konuşulanlardan azda olsa hepimiz haberdarız herkes sivasın taraftarından bahsediyor.
1-Peki Medyada sivas sporumuz hakkında neden az haber çıkıyor.
2-Sizce en çok sivasspora yer veren Gazete,Tv ve Spor programı hangileri.
3-Örnek;V.Manisa ve Kayseriye dahamı çok yer veriliyor.
Paylaşalım konuşalım tartışalım çözüm bulalım hep birlikte hareket edelim yada protesto edelim.Saygılar.. UMTçarşıumtcoskun@hotmail.com
1-Anadolu Takımı olduğumuz için
2-Fanatik Gazetesi ve Tv5
3-Hayır Sivasspora daha fazla yer veriliyor..
emmıoglu ve ben sivassporun en onemlı yazarlarından 2 tanesıyız ve bız su anda emınızkı sivas cok iyi yerde ve devam edıcekte bu defans olduktan sonra sivasın sırtyı yere gelmez DELLEZLİİİİİİİ YUNUS&AHMET SAYGILAR
1-Anadolu Takımı olduğumuz için
2-Fanatik Gazetesi ve Tv5
3-Hayır Sivasspora daha fazla yer veriliyor..
1-Malum diğer anadolu takımları gibi bizede sınırlı sayıda zaman ayırıyorlar...
2-Açıkcası pek verildiğini sanmıyorum yeterince hiçbir yerde...
3-Sivasspor gerek medyada gerekse halk arasında daha çok konuşuluyor...
2007 yılında gormek istegımız sivasspor dunya yıldızları ile dolu olmasıdır sivassporun parası yet messe ben ve emmıoglu ahmet verecegız kı sivasın 30 milyondolar butcesı var