Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Oynanan Oyundan Memnunum
Alt 27.10.2010, 22:57   #1
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Oynanan Oyundan Memnunum

HOCAM GERÇEKTEN ÇOK İYİ OKUMUŞ MAÇI HELAL OLSUN TAKIMIN DEFANSTA ÇOK SORUN VARDI FAKAT MESUT HOCA BUNA Bİ TÜRLÜ ÇARE EDİNEMEDİ AMA RIZA HOCA TAKIMIN DEFANSINA ÇAREYİ BULACAK ÇÜNKÜ MAÇI İYİ OKUYOR NEDE OLSA SİVASLI HELAL OLSUN SANA RIZA HOCAM YENSEDE YENİLSEDE DESTEĞİMİZ SENİNLE ÇÜNKÜ SANA GÜVENİYORUZ
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 23:33   #2
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hadi hayırlısı hocam biz size güvendik ve inandık fakat şu takımada bir ruh gelse onlarda bizi güvendirip inandırsa artık kahrolmasak.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mgulseven'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 23:45   #3
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takımdan 4 kişi gitmedigi müddetçe düzelmez mehmet sedat hayrettin ve apo bunlar gidecek. ibrahim şahin ugur gidecek erman gidecek kalan bize yeter.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 23:49   #4
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza hoca inşallah allahın izniyle sivassporu hak ettiği yere getireceğine inanıyorum başarılar diliyorum HER MAÇTAN ÖNCE RIZA HOCAYI TRÜBÜNLERE ÇAĞIRALIM SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNALIM HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASI İNŞALLAH HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEK RIZA HOCAYA DESTEK VERELİM ÇÜNKÜ O BİZİM KENDİ EVLADIMIZ BAŞARILAR DİLİYORUM RIZA HOCAYA
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Berkkaya5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.10.2010, 23:58   #5
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Rıza Hocam Size İnancımız Ve Güvencimiz Sonsuz...İnşallah En İyi Yerlere Gelicez..
serserilerin_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serserilerin_prensi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2010, 00:23   #6
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Valla artık söylenenlere inanmak istiyorum her gelen aynı şeyleri söylüyor.Kadro iyi falan,yok oyundan memnunum yok çare şu,yok bu valla ne yapıyorsanız yapın biraz çabuk yapın.Ayrıca ben Rıza hocanın SİVAS lı olmasından dolayı artı birşey beklemiyorum.Ne yani SİVAS lı olmayanlar SİVASSPOR a birşey veremezler mi yani.Uzun vade de Rıza hocanın yönetimle anlaşacağını sanmıyorum.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.10.2010, 00:55   #7
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

su yedek kaleci isini Alisan ile cözsek hic fena olmayacak.

Hayrettin sakatlandi Ferhat sakatlandi 3. sol bek olan Ziya ya sans dogdu ve cocuk iyi seyler gösteriyor bize gelecek adina umut veriyor illaki Alisan in kaleye gecmesi icin önündeki 2 ismin sakat ve cezalimi olmasi gerekiyor

unutmayinki risk almayanlar hicbirzaman kazanamazlar.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.10.2010, 13:03   #8
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla artık söylenenlere inanmak istiyorum her gelen aynı şeyleri söylüyor.Kadro iyi falan,yok oyundan memnunum yok çare şu,yok bu valla ne yapıyorsanız yapın biraz çabuk yapın.Ayrıca ben Rıza hocanın SİVAS lı olmasından dolayı artı birşey beklemiyorum.Ne yani SİVAS lı olmayanlar SİVASSPOR a birşey veremezler mi yani.Uzun vade de Rıza hocanın yönetimle anlaşacağını sanmıyorum.
senin zihniyetin belli. artık senin zihniyetindekilere dünyadan bihaber aptal muamelesi yapılıyor.evet sivaslı olmayanların sivasa yaptıkları neler verdikleri belli. o taptığınız,söylediği her kelimeyi,verdiği saçma sapan demeçleri ağzı açık dinleyerek şakşakladığınız ,ama sivassporun bu günlere gelmesindeki en büyük pay sahibi bülent uygunun sivastan aldıklarını sizler kör gözlerinizle kazanç sayanlar bunları idrak edemez. adam önce sivas ı sivassporu türekiyenin gözünde antipatik yaptı,veeee veee sivasspora aldıkları topcularla cebini doldurdu gitti. karakter meselesi. eğer siz bu karakterleri alkışlıyorsanız size diyecek bişey bulamıyorum. adamın bucaspora yaptığıda ortada. transferleri kendi yaptı çekip gitti. demekki neymişş milliyetcilik insanların milli ,dini duygularıyla alay edip aptal yerine koymamaktır. demekki size bülent uygun gibi geleceğinizi elinizden alan günlük göz boyamaları yapan adam lazım.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2010, 23:17   #9
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin zihniyetin belli. artık senin zihniyetindekilere dünyadan bihaber aptal muamelesi yapılıyor.evet sivaslı olmayanların sivasa yaptıkları neler verdikleri belli. o taptığınız,söylediği her kelimeyi,verdiği saçma sapan demeçleri ağzı açık dinleyerek şakşakladığınız ,ama sivassporun bu günlere gelmesindeki en büyük pay sahibi bülent uygunun sivastan aldıklarını sizler kör gözlerinizle kazanç sayanlar bunları idrak edemez. adam önce sivas ı sivassporu türekiyenin gözünde antipatik yaptı,veeee veee sivasspora aldıkları topcularla cebini doldurdu gitti. karakter meselesi. eğer siz bu karakterleri alkışlıyorsanız size diyecek bişey bulamıyorum. adamın bucaspora yaptığıda ortada. transferleri kendi yaptı çekip gitti. demekki neymişş milliyetcilik insanların milli ,dini duygularıyla alay edip aptal yerine koymamaktır. demekki size bülent uygun gibi geleceğinizi elinizden alan günlük göz boyamaları yapan adam lazım.
Bu nasıl bir konuşma tarzıdır anlayamadım.Yine beni isyan ettireceksiniz yav.Sırf bu ve buna benzer sebeplerden dolayı bu siteye girmek,yazı yazmak istemiyorum.İlk önce konu ney sen ne yazıyorsun.Sen benden alıntı yapacağına konu hakkında görüşünü yazsana.Hadi benden alıntı yaptın görüşünü daha seviyeli,karşıdakine de saygı gösterir şekilde belirtebilirsin.Senin zihniyetin belli ne demek.Aptal ne demek.Benim seviyem sana ancak bu yazdıklarını iade eder.Ne kadar meraklısın karşıdakine hemen oncu-buncu yaftasını yapıştırmaya.SİVASSPOR a sadece Bülent Uygun mu hocalık yaptı.İsmail Kartal-Lorant yapmadı mı bunlar SİVAS lımıydı.Asıl bence sen bu dar düşünce tarzından kurtulmalısın.Ayrıca Bülent Hoca bu kadar kötülüğü yaparken yönetim ne yapıyordu acaba.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2010, 01:00   #10
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

takim bu aksam iyi oynadi denmez zira mac 90 dakkikaysa 1/3 iyi oynadilar. yani yarisi kadar bile degil. ama tabi farkli biri takimi yönetigi belli oluyor. duran toplardan gol yemeyi artik biraksak cok daha güzel olucak
kiNgSiZe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kiNgSiZe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
Çalımbay, memnunum, oynanan, oyundan