Taraftar olmak...
Taraftar olmak gerçekten çok zor... Bunu başarabilmek te her yönüyle takımı tam desteklemekten geçiyor. Yani yağmur, çamur, kar, fırtına, yeri gelir parasızlık, yorgunluk hepsi taraftarın yaşadığı olaydır. Ama hiçbir zaman gerçek taraftar bunlardan yılmadan canı gönülden takımını iyi günde kötü günde farketmez, her zaman destekler... Zaten gerçek taraftar da o zaman ortaya çıkar... 1967 taraftar derneğinin bu olayı gerçekten anladığı ve elinden gelenin bile fazlasını yaptığını kesinlikle söyleyebilirim... Ama Sivasspor taraftarı çok dağınık ve düzensiz... Başka bir forumda da yazmıştım öncelikle gerçek taraftar olma niteliğini 1967 taraftar derneğinin öncü olarak tüm Sivasspor taraftarına aşılaması gerekiyor... Çünkü gerçek taraftarlık ne bilgisayar başında sallamak ne de maça gidip çekirdek yemek değil... Bunu öncelikle taraftara aşılayıp gerçek taraftarlık vasfını kısa zamanda 1967 derneğinin tüm sivasspor taraftarına yansıtacağını düşünüyorum... Bu konuda biraz daha çalışma olursa daha iyi olur gibi geliyor... Tekrar derneği yaptıkları örnek taraftarlıktan dolayı kutluyor bu inişli çıkışlı yolda bizimde sivassporun yanında olduğumuzu belirtiyor Saygılar sunuyorum...