Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 01.11.2005, 01:09   #21
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
" SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIIIZZ"
HAFTALARDIR GİTMEK İÇİN FIRSAT ARADIGIM SİVASSPORUMUZUN MAÇLARI İÇİN NİHAYET İZİN ALIP RİZE MAÇI İÇİN YİĞİDİN HARMAN OLDUGU SİVASIMIZA GELDİM VE CUMARTESİ GECESİ YENİ BESTE EŞLİĞİNDE YOLLARA DÜŞTÜK GECE SAAT 02:30 CİVARI SİVASIMIZIN O MİS AYAZINI ANTALYADA BULAMADIGIM İÇİN DOYA DOYA CEKTİM İÇİME.
ARKADASLAR BU SİTEDEKİ ÜYE OLAN OLMAYAN HERKESE SESLENİYORUM,KLAVYEDEN SALLAYAN AMA İCRAATE GECMEYENLERE,GÖNÜLDEN SİVASI SEVİPTE BİR TÜRLÜ GELEMEYENLERE GELİPTE BURDA SİVASTA YASAYIPTA MAÇA GİTMEYENLER GİDİPTE BAGIRMAYANLARA SESLENİYORUM;TAVSİYEM BİR GÜN SİVASSPORUN ÖRNEK TARAFTAR DERNEGİ "1967 GENC SİVASSPOR TARAFTARLAR" DERNEGİNİN DEPLASMANLARINA BERABERCE BİR GİTSİNLER O YOLLARDAKİ ÇİLEYİ HANİ BİR TEZAHURAT VARDIR "YAGMURLARDA CAMURLARDA YANINDA OLDUK SİVASSPOR SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN" DEMENİN NE OLDUGUNU BİR GÖRSÜNLER.UYKUSUZ SOGUK GECELERDE SİVASSPOR SEVGİSİ İÇİN YAPILAN FEDAKARLIKLARI BİR GÖRSÜNLER VE SONRA BURDA 1967 DERNEGİNİNYAZDIKLARININ HİKAYE OLMADIGINI ANLASINLAR.
DERNEKTEKİ ARKADASLARA SESLENİYORUM ARKADASLIGINIZA NE OLURSA OLSUN KAYBOLMAYAN NESENİZE HAYRAN KALDIM.BASTA YALCIN BASKAN VE SERHAT OLMAK ÜZERE MUSTAFA ABİ OLSUN SİZLER OLUN SİVASSPORUN GERCEK SAHİPLERİSİNİZ.
BENDE BU BESTEYE KATILIYORUM D.J.MURAT KARDESİM.
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM ASKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ...
DİLERİZ DAHA COK GÖRÜŞEBİLİRİZ TANISABİLDİĞİMHERKESE (POSTACI SEBO ABİ,DERNEK MUSTAFA ABİ,ERHAN,ONUR,MURAT,AYHAN,ÖZG ÜR,TUĞRUL,HÜSEYİN,SES SANATCIMIZ ARİF,NİHAT'A ARKADASLIK VE DOSTLUKLARI İÇİN COK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.
YALCIN BASKAN VE SERHAT REİS'E BU DERNEKİN TÜM FEDAKAR YÖNETİCİLERİNE,ÜYELERİNE SEVGİ SAYGILARIMLA.
Öncelikle Bülent kardeşimiz sivas'a hoş geldin.antalya'dan geldi ve bizimle rize gibi uzak bir deplasman'a geldi..Ama şansından mı bilmem ama yolda baya bir aksilikler yaşadık...Sivas'tan gece 02:00 de hareket ettik..İmranlı'ya geldiğimizde kar yağışı başladı..sahuru yemeğini yedikten sonra yola çıktık..kar yağmaya başlayınca yolun çetin geçeceğini anladık..Kızıldağ geçidine geldiğimiz de kar-fırtına vardı...sabaha karşı Sakal Tutan geçidin de bizi kötü bir süpriz bekliyordu..bizim hemen önümüzde giden bir tır kayınca yolda kaldı ve bizde peşine yolda kaldık..aşırı derece kar vardı yolda otobüs daha gitmiyor du...yolda çok araç kalmıştı..otobüsümüzü bir türlü saplandığı yerden çıkaramadık..yaklaşık 2 saate yakın yolda kaldık..tam umutlar bitti derken 58 plakalı yükü olan bir kamyon yoldan geçiyordu durdu..ve kamyonla bizi ordan çekti..bu yardımı kimse kolay kolay yapmazdı çünkü kamyon aşırı derece yüklüydü..şöför abımızden Allah razı olsun...Zigana geçidide çok sisliydi ama orayı da geçmeyi bildik..Rize'ye maç başlamasına 1 saat kala yetiştik...ama her zaman ki gibi polis bizi paket yaparak şehre götürdü..stadyuma indiğimizde maça gelen sivas taraftarı bizi bekliyordu..emniyet taraftar derneği gelmeden bilet verilmeyecek demiş..İstiklal marşı okunurken stadyuma girdik..ama az seyircimiz vardı ligde 3.sırada olan bir takımın 60-70 kişilik bir taraftarı vardı..Sivasspor'u Rize'de çok iyi destekledik...Rize taraftarı MECNUN Abı için FUTBOL'DAN ANLAYAN,İŞİNİ İYİ BİLEN BAŞAKN MECNUN OTYAKMAZ 2.MEMLEKETİ'ne hoş geldin diye bir pankart asmıştı..belki de sivasspor en kötü maçını oynadı...hiç etkili olamadık...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2005, 02:00   #22
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

1967 li Gardaslar, su anda taraftar olarak cefa cekiyorsunuz Sivasspor icin.
Öyle inaniyorumki sonunda sefasini süreceksiniz.
Bu basarilarda en büyük payi olan sizleri yürekten kutluyorum.

Hepinizin ayagina,yüregine saglik!..
Alt 01.11.2005, 14:10   #23
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
1967 li Gardaslar, su anda taraftar olarak cefa cekiyorsunuz Sivasspor icin.
Öyle inaniyorumki sonunda sefasini süreceksiniz.
Bu basarilarda en büyük payi olan sizleri yürekten kutluyorum.

Hepinizin ayagina,yüregine saglik!..

Valla gardaş biz cefayı çekiyoruz ama nedense bazı basın kuruluşları radyo kanalları Ç.Rize maçında bizim dernek elemanları takımını desteklemesine rağmen başka grup bağırıyormuş gibi radyodan yayın yaptılar...Ben bu olayı stadyumda bize gelen mesajlarla ve telefonlarla öğrendim..Bu çirkin olayıda ayrıca kınıyorum...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2005, 14:12   #24
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

isteyen istediğini desin...görünen köy klavuz istemez...1967 nin ne olduğunu herkez iyi bilir çizgiye devam...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2005, 14:14   #25
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı
isteyen istediğini desin...görünen köy klavuz istemez...1967 nin ne olduğunu herkez iyi bilir çizgiye devam...

Eyvallah gardaş sizler bilin yeter...HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2005, 14:17   #26
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Gardaşım bu güzel yazının üzerine daha ne yazılabilirki...Biz seninde dediğin gibi taraftarlığı çile çeksekte yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz...Burada klavye başından sallayan arkadaşlara ricamız müsait oldukları zaman gelsinler ve bizimle beraber uykusuz geceler geçirerek deplasmana maça gelsinler...Ve orada aç susuz şekilde takımlarına destek olsunlar...Gerektiğinde bir sigarayı paylaşsınlar gerektiğinde bir lokma ekmeği paylaşmayı görsünler...İŞTE BİZ BUYUZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
SAYGIYLA EGILIYOM DAHA NEDEYIM GARDASIM
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2005, 14:24   #27
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

söylenecek fazla söze gerek yok
her zaman her yere gider
1967 li yğidolar
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2005, 14:35   #28
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Valla gardaş biz cefayı çekiyoruz ama nedense bazı basın kuruluşları radyo kanalları Ç.Rize maçında bizim dernek elemanları takımını desteklemesine rağmen başka grup bağırıyormuş gibi radyodan yayın yaptılar...Ben bu olayı stadyumda bize gelen mesajlarla ve telefonlarla öğrendim..Bu çirkin olayıda ayrıca kınıyorum...

kıskananlar çatlasın.....
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Taraftar olmak...
Alt 01.11.2005, 19:20   #29
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Taraftar olmak...

Taraftar olmak gerçekten çok zor... Bunu başarabilmek te her yönüyle takımı tam desteklemekten geçiyor. Yani yağmur, çamur, kar, fırtına, yeri gelir parasızlık, yorgunluk hepsi taraftarın yaşadığı olaydır. Ama hiçbir zaman gerçek taraftar bunlardan yılmadan canı gönülden takımını iyi günde kötü günde farketmez, her zaman destekler... Zaten gerçek taraftar da o zaman ortaya çıkar... 1967 taraftar derneğinin bu olayı gerçekten anladığı ve elinden gelenin bile fazlasını yaptığını kesinlikle söyleyebilirim... Ama Sivasspor taraftarı çok dağınık ve düzensiz... Başka bir forumda da yazmıştım öncelikle gerçek taraftar olma niteliğini 1967 taraftar derneğinin öncü olarak tüm Sivasspor taraftarına aşılaması gerekiyor... Çünkü gerçek taraftarlık ne bilgisayar başında sallamak ne de maça gidip çekirdek yemek değil... Bunu öncelikle taraftara aşılayıp gerçek taraftarlık vasfını kısa zamanda 1967 derneğinin tüm sivasspor taraftarına yansıtacağını düşünüyorum... Bu konuda biraz daha çalışma olursa daha iyi olur gibi geliyor... Tekrar derneği yaptıkları örnek taraftarlıktan dolayı kutluyor bu inişli çıkışlı yolda bizimde sivassporun yanında olduğumuzu belirtiyor Saygılar sunuyorum...
Alt 01.11.2005, 19:26   #30
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

YOLDA KALDIĞIMIZA ÜZÜLMEDİM DE EĞER MAÇA YETİŞEMESEYDİK..YAZIK OLURDU..:(

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla