buca ibb'ye yenildi, puan farkımız 7 olarak kaldı. haftaya Buca'nın Karabük'ü yenebileceğini sanmıyorum. biz ibb'yi yeneceğiz ve puan farkı 10 olacak. Haftaya daha bir rahatlıkla şarkılar söyleyebiliriz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
bucanın yenilmesiyle fark 7 puana çıktı
önemli bir avantaj yakaladık
hatta manisa gençlerbirliğini yenmiş lsaydı 14.sıraya yükselecektik
yukarıyı yakalamamız bize büyük moral oldu
ancak bu moralin üstüne istanbul bld ile oynayacağımıza sevinemiyorum
son yıllarda bize ters gelen bir ekiple oynayacağız
temkinli olmalıyız yine de çünkü matematiksel olarak her şey bitmiş değil
bunun rahatlığına güvenip disiplinden koparsak önümüzdeki hafta düşünmek istemediğimiz şeyler olabilir
rıza hocamızın disiplinden taviz vermeyeceğine inancımız tam
özlediğimiz seri galibiyetlere devam
buna deplasmanda kazanma serisi de ekleyelim
gecen yıl da deplasman galibiyeti sayımız 1 idi hem bu cıtayı ileriye taşımak için
hem de uzun bir aradan sonra deplasman serisi yakalamak için HEP DESTEK TAM DESTEK
58000 TARAFTARA GÜZEL BİR GALİBİYET ARMAĞAN EDELİM
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
biz ligi ilk 10 da bitireceğiz görün bakın ama inşallah kadro dağılmaz elimizdeki kadronun üstüne ilaveler yapılır ben Rıza hocaya güveniyorum seneye şampiyonuz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gürünlüyiğido58'a Teşekkür Ediyor...
Ben inaniyorum ve takimimiza güveniyorum son aldigmiz üc mac bizi tehlikeli yerden uzaklastirmasindan dolayi daha rahat oynuyarak istedimiz sonuclari alacagiz.Artik yer sececegiz nerede bitire biliriz diye Antalya,Gencler,A gücü bunlarin üstünde bitirecegimizden süpem yok.Lakin tek istegim var GS üzerine cikabilirmiyiz???.
maç kaybetmemeliyiz, yenemesekte beraberliğin 1 puanı çok önemli bu hususu göz ardı etmemeliyiz belediyeyi yenmemiz farzdır herzaman bize yaptıklarını unutamıyorum. 4-5 farkla yenmeyi çok istiyorum inşallah böyle olur..
Bu Konuda dedebali58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
inşallah bu seriyi devam ettiririz en azın dan iki hafta daha umudum var benim çünki iki takımda kötü haftalar geçiriyor bu aralar onlarıda yendikmi bu işi bitiririz büyük ölçüde
dua edelimde gs antalya yı yensin. haftaya antalya yı bursa sahasında yener zaten. bizde i.b.b yi yenersek antalya yı da geçiyoruz...bence büyük ihtimal lig de kaldık ama şu fb yi son hafta yenip bi de biz şampiyonluktan etsek,tadından yenmez...)))