Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum
Alt 26.09.2011, 01:51   #21
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün galibiyetimizden sonra özellikle Bursasporlu taraftarların haklı bir serzenişi vardı. Bana göre çok doğru bir serzenişti... Bizimde Tv ekranlarında kulağımıza gelen nahoş seslerdi bunlar... Hiçkimseye ikinci maçta görüşürüz dedirtmeyelim kendimize... Daha yeni 40.000 TL cezaya çarptırıldık. Maç içerisindeki sertlikleri ve futbolcu psikolojilerine, rol çatışması yapacağımıza YUHHH deyip geçmek yerine 1970 lerin 1980 lerin küfürlü tezahüratlarını yapmanın bir manası yok.. Nihayetinde bu oyuncular maç sonunda birbirlerine sarılıp muhabbet ederek soyunma odasına giderken biz, bize ne zaman ceza makbuzu gelecek diye bekliyoruz... Yeni yasayı çok iyi okumalıyız, tribünlerde nasıl davranmamız gerektiğini iyi bilmeliyiz.

Onun için diyoruz biz seyirciyiz taraftar değiliz diye...
kardesim, aslinda duygu ve düsüncelerine katiliyorum, ama ufak bir düzeltme yapmadanda gecemedim. Diyorsunki biz seyirciyiz, taraftar degiliz, ben bu cümelene katilmiyorum; tribüne giden vatandaslar seyirci degil, taraftar olmalidir, sonucta bir taraftirlar. hicbir takimi tutmadan mac izlemeye giden tarafsiz insan seyirci olabilir, ama digerleri yani herhangi bir takimi destekleyenler taraftirlar dolayisi ile taraftardirlar. Sadece kücük bir düzeltme.

ama tabiiki taraf,taraftar olmak rakip takim taraftar ve oyuncularina küfür veya hakaret etmeyi gerektirmez. yazinin o kismina yüzde yüz katiliyorum, küfür etmek acizlik göstergesidir. yasa-masa da hikaye. küfürü cezasi yüzünden degil kendimize, agzimiza yakismadigi icin etmeyelim. bu tamamen karekter, egitim ve yetistirilmeye bagli bir durum. Küfürü sadece sporda degil, hayatimizdanda silelim....
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı nejmi58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2011, 08:05   #22
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Şampiyonluğa oynadığımız yıllarda ki 2 bursa deplasmanındaydım ikisinde de takımızı ve hocamızı çağırıp alkışladılar , Sivas'a geldiklerinde Sivas diye bağırdılar.

Bunu yapanlar daha öncede Ankaragücüne olmadık sözleri söyleyenlerdi. Bizim zaten dostumuz yok son yaşanan olaylardan sonra sevenimiz de yok tamam kimseye evelallah ihtiyacımız yok ancak bari düşman edinmeyelim.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2011, 08:19   #23
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Küfür edenleri ve küfüre karşı önlem almayanları kınamak gerek.Saha içinde gencinden yaşlısına herkesimden küfür edeneler, sahadaki hakemden tutunda rakip ya da kendi futbolcusu farketmez ana, avrat, çoluk çocuk demeden ağızlarından çıkaramadıkları şeyleri ile küfür eden şahisyetlerin staddan atılması gerek.Tarfatar eğer bu konuda saha sağ duyulu olursa güvenliğin de devreye girmesi ile küfür edenlerin tespiti ile bu kişilerin staddan çıkarılması sanırım küfür edenelre ve küfür etmeye meyilli olanlara bir ikaz ya da yaptırım olur.Sivaslıya yakışmayan bu bozuk adab ile saha içindekilere küfür edenlere sormak gerek aynı şekilde sizlere de kiüfür edilse ne yapardınız, empati gücünüz var sa empati kurun bakalım, kaldırabilecekmisiniz küfürleri.....
Alt 26.09.2011, 08:39   #24
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kardeşim o kadar haklısınki. Bugune kadar bursasspor tarafından aldığımız saygıyı kimseden almadık. Dünde gördükki bazı dediğin gibi gençler yada çocukların saygısızlıkları benide çileden çıkardı. Birtanesi elimde kalacaktı neredeyse. En ufak bir çirkeflik yapmayan rakip oyuncular sahadayken biz dalga geçme alay geçme küfür etme yarışına girdik. Herkez kendisine çeki düzen versin. unutmayalımki sivasspor anadolu takımı.
Alt 26.09.2011, 08:43   #25
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mağrur olmak bize yakışmıyor, küme düşmeye oynadığımız günleri unutmayalım. Sivas'a yakışır şekilde rakibimize de saygı duyarak takımı destekleyelim . Ayrıca maçta takımın destekleneceği, taraftarın takımı ateşleyeceği zamanlarda rakip futbolcuyla rakip taraftarla uğraşmayı marifet sayıyorlar.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2011, 08:43   #26
turks
Yiğido

132 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 turks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bencede herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli yaşları 18 i geçmeyen çocuklara uyarı verilmeli rakip herhangi tahrik edici birşey yapmamış etmemiş hakem desen iyi takımın önde daha neyin peşindesin amacın nede küfür ediyorsun bursasporla şimdi kadar hiç bir husumetimiz olmamış aramızın iyi olduğu ender kulüplerden birtanesi eski dostu düşman etmenin alemi yok
turks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda turks'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2011, 09:07   #27
kadirkck
Yeni Yiğido

12 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 kadirkck COK SEVILEN BIR KISIkadirkck COK SEVILEN BIR KISIkadirkck COK SEVILEN BIR KISIkadirkck COK SEVILEN BIR KISI

bu konuyla alakalı acizane bir fikrim var ama belki size saçma gelebilir.

bizim taraftarımız yok hepimiz seyirciyiz maçlarda bırakın tezahüratı pozisyonlarda refleks olarak ayağa kalkıyorum adamlar buna bile tepki gösteriyor insanlar maçlara sadece oturduğu yerden çekirdek yiyerek küfür etmeye geliyor, şöyle hep birlikte bi tezahürat yapamıyoruz bunu yapabilmemiz için ''klubümüz tribünlere maaşla çalışan amigolar koysa hiç bir gruplaşma olmadan güzelce takımımızı desteklesek bu amigolar maç içerisinde birbirleriyle devamlı irtibatlı olarak bütün stadı tezahüratın içine dahil etse'' nasıl olur yapılabilirmi? yoksa bizim taraftar olarak birşey yapacağımız yok.

birde bu küfür olayını engellemek için yöneticilerin teknik heyetin ve oyuncuların demeçler vermesi kampanya yapması yerel televizyonlarda ve billboardlarda taraftarımızı bilinçlendirecek ve küfürün klübümüze neye mal olduğunu anlatacak reklamların yapılması daha etkili olur diye düşünüyorum...

sizler ne dersiniz değerli yiğidolar?
kadirkck isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadirkck'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2011, 11:35   #28
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetimin Yapması Gereken Bir Çok Şey Var Bu Konuda;

* Bu Stada Herkes Bilet Karşılığı Girmek Zorunda , Kimsenin Ayrıcalığı Yok Son Bursa Maçında Maraton A-B Kapısında Benim Gördüğüm Yaklaşık 150-200 Kişinin Oluşturduğu Tek Sıra Beleşçi Kuyruğunu Yönetim Açıklasın.Eğer Beleşse Her Maç Kimse Bilet Almasın...Ona Buna Beleş Ötekine Paralı Olmaz Bu İşler...Görende İçerde 90 Dakika Tribün Yapıyorlar Sanacak Bu Beleşçi Ordusunu.

* İkincisi ; Boynuna Sivasspor Atkısı Takan Züppeler Yolda Çarşıda Pazarda Artı İlaveten Beleşe Girdiği Stadda Sivasspor'dan Başka Her Türlü Makaranın Peşinde...Hayatı Boş Yaşayan Bu Kişiler İçin Sivasspor da Bir Eğlence Kaynağı.Sözüm Ona Taraftar Grupçuluğu Yapma Adı Altında Stad İçinde Abartsız 90 Dakika Nahoş Olaylar Yapanlarda Bu Sınıf.

*Son Bursa Maçında Bursa Size Ne Yaptıda Heriflerin Ne Topluğunu Bıraktınız ne Başka Türlülüğünü Bunu Sormak İstiyorum Bu Babacanlara???
İşte bu yazı dikkate alınmalıdır aynı görüşteyim.Bağırsalar sorun yok sadece amaçsız eğlence onların ki bize yazık değil mi bilet sırası bekliyoruz maçlar oldukça cebimizdeki parayı veriyoruz.Kendi insanlarımdan gençlerimden utanıyorum!
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2011, 12:16   #29
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

teşekkürler tavarih. rakibe küfretmek yerine sadece takımımızı desteklesek ne güzel olur. illa yasada gerekmez küfre son vermek için. sivaslıya yakışan bir tavır içerisinde olalım..
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2011, 12:22   #30
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
recep cevik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Öncelikle o tek sıra beleşçi diye adlandırdığınız kuyruğun, nasıl içeri girdiğini açıklarmısınız ? Taraftar Gruplarından birinde bende yer alıyorum. Biletler taraftar grubunun başkanı tarafından getirilir, herkes öyle girer. Çekirdekten kafanızı sağa çevirseydiniz 90 dakika avazımız çıkana kadar bağırdığımızıda anlardınız.
Kimsenin beleşe girdiği yok, bunu önemle belirteyim. Her yıl 10.000 lerce km yol giden takımın taraftarı onlar ! Hayatı boş yaşayanlar değil! en azından çekirdek çıtlatanlardan değiller !
Omuz omuza bağırdığım kardeşlerime, lütfen durumu uslubuyla açıklayabilecek biriileri eleştiri yapsın.
Bursaspor'un ne yaptığına gelince, kafasına su petleri yağan sen değildin kardeşim. bizlerdik bursada.
Bende şimdi soruyorum. Bizler olmasa, siz çekirdek sesleriylemi destekleyeceksiniz bu takımı !

Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.

Demek ki diğer takımların taraftarları bize küfür edince sana normal geliyor.
Bursa şimdiye kadar bize centilmen davranmıştır. Böyle yaptıkça sevilmeyen bir takım haline geleceğiz.

Etiketler
davet, ediyorum, göreve, herkesi, uyarıyorum