Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vefasızlık
Alt 22.11.2011, 14:06   #21
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Vefasızlık

rezalet resmen rezalet birde stad yapılsın diyolar daha 15.000lik stadı dolduramıyoruz 33.oooimi dolduracaz bırakın artık fb yalakalığını
SİVASLIYSAN SİVASSPORLU OL...!!!
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 14:12   #22
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Bu tarz haberler camiamıza, imajımıza zarar veriyor bence .Dost var düşman var, birliğimizin bozulması için, kaosa girmemiz için dört gözle bekleyenler var.Sitemizdeki haberler ve yorumlar da tüm ziyaretçilere açık olduğundan birilerinin ellerine ( tese, kayseri vs..) koz vermemek daha akılcı davranmak gerekir diye düşünüyorum.Daha doğrusu en azından kendimizi eleştireceksek boş tribünü göstermek yerine taraftarı maça çekmek için başka yöntemler denenmeli, kaldı ki içerideki önümüzdeki ts maçında yine o stad dolacak eminim.

Değinmeden edemiycem stad konusunu tekrar ısıtıp ısıtıp gündeme getirmesin bazı arkadaşlar..Stad sadece Sivasspor değil Sivas için büyük bir vizyondur.Sivasa yapılacak stat ticari kaygılarla " maçlarda stat dolsun parasını çıkarsın" mantığıyla değil, şehrin sportif ve ekonomik anlamda güçlenmesi, altyapıya daha fazla fırsatlar imkanlar sunulması, olası organizasyonlara ev sahipliği yapılması anlamında önemlidir..Bakıyorum da başkalarına fırsat vermeye kalmadan bilerek veya bilmeden biz kendi kendimize zarar veriyoruz zaten .Biraz daha akılcı biraz daha rasyonel düşünmekte fayda var
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.11.2011, 14:25   #23
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KARDESLER sivasli sivasin kaderinide kederinde iyi bilir yeterki sivassspor bildigi iyi yolda ilerlemege devam etsin isallah gün gelir stadta oturmaga yer kalmaz
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 14:37   #24
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne vefasızlığı arkadaş ?

FB maçındaki tribünleri ekstra dolduranlar :

-FB'den nefret eden GS ve BJK'li Sivaslılar ile
-FB'ye tapan FB'li Sivaslılardı !
fb maçında da dolmadı ki stad arkadaşım...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 15:22   #25
fahr!&yiğido
Acemi Yiğido

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 fahr!&yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne vefasızlığı arkadaş ?

FB maçındaki tribünleri ekstra dolduranlar :

-FB'den nefret eden GS ve BJK'li Sivaslılar ile
-FB'ye tapan FB'li Sivaslılardı !
çok doğru söyledin arkadaş. içerideki yabancıları&truva atlarını da mı taraftardan saydınız
fahr!&yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 16:03   #26
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gelip kapıdaki zorlukları , gelip kapıdaki olayları , gelip kapıdaki yaşananları bilmeden konuşmak o kadar kolaykii. Sivasspor yönetimi Taraftar istemiyor , sadece Seyirci istiyor. Heleki o polisler.. Karşındaki insan be insan ! Artık milleti yıldırdılar.. Birilerini bu duruma el atması lazım.. Yoksa 6 bin değil 600 kişiye oynamamız içten bile değil..
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 16:19   #27
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Valla Ligtv den izliyorum ya icim ciz ediyor resmen yaziklar olsun maca gitmeyenlere daha gecen hafta Fenerbahceyi dagittik resmen ozaman neden stad hemen hemen doluydu??? O MAC TRIBÜNDE BENDE VARDIM. Kurban bayraminda türkiyedeydim ve o mac denk geldi kacirmadim gittim doluydu ama gercekten bu mac hem pazar günü, cuma da degil, hemde yagmur yok kar yok gercekten YAZIKLAR OLSUN
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 16:26   #28
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla Ligtv den izliyorum ya icim ciz ediyor resmen yaziklar olsun maca gitmeyenlere daha gecen hafta Fenerbahceyi dagittik resmen ozaman neden stad hemen hemen doluydu??? O MAC TRIBÜNDE BENDE VARDIM. Kurban bayraminda türkiyedeydim ve o mac denk geldi kacirmadim gittim doluydu ama gercekten bu mac hem pazar günü, cuma da degil, hemde yagmur yok kar yok gercekten YAZIKLAR OLSUN

Fb'den nefret eden bjk ve gsliler ile Fb yalakasi olanlar vardi cunku o gun..Ayrıca o havada olmasina ragmen...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 16:48   #29
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

VEFA İSTANBULDA SADECE BİR SEMTTİR BİZİM ŞEHRİMİZ SÜPERLİGE KESİNLİKLE YAKIŞMIYOR YAZIK ÇOK YAZIK ONSAN SONRA ELEŞTİRİRİZ HANGİ TRİBÜNLERE OYNAYACAK HEYECAN YOK KKİ FUTBOLCUDA 5 MİLYONA STADA GELMEYN MEMLKETE YAZIKLAR OLSUN ÇOK BİLE KALDIK BU LİGDE İŞTE BİZİM GİBİ SİVASSPOR AŞIKLARINA YAZIK OLUYOR
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2011, 17:37   #30
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bu lig macimizi Bi avrupada oynatalim ne dersiniz Tiklim Tiklim doldururuz
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
vefasızlık