MAÇ hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İlk yarı maç ortadaydı hernekadar gs atak oynuyormuş gibi görünsede net pozisyonyoktu ilkyarının sonunda defansın hatasıyla topu önünde bulan engin **** iyi vurdu gol oldu 2.yarıya gs skorun rahatlıyla serebest oynadı top çevirdiler taaki hakeminde yardımıyla dandik bir penaltıdan 2-0 olunca sivasspor oyuncu değiştirdi daha sonra sivasspor saldırdı golüde bulduk aslında 2.golüde bulabilirdik groseçki pedriel rasmüssen hatta golü atsa bile erman iyi değillerdi gs ninde pozisyonları vardı sondak bigolatsak iyiolurdu
MAÇın en iyisi kimdi : ?

maçın eniyisi rakipten baros ve defansdaki siyah oyuncu bizdende iyidiyeceğim birisini göremedim performanslarını yansıtamadı kimse
MAÇın en kötüsü kimdi : ?

pedriel ve groseçki rasmüssen ayhan ve

laz*** engin
MAÇta göze çarpanlar : ?

seyircimiz hiç yok gibiydi stadın çoğu boştu hakemin herzamanki gibi gs ********** sivassporun kendi oyununu oynıyamaması
HAKEMhakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

doğruyu konuşmak gerekirse hakem çok kötü yönetmedi beklediğimden iyi yönetti barosun artistliğinin birine penaltı çalmadı diğerini çaldı aslında 2 de penaltı değil ağır çekimde görünüyor artislik yapmış baros hakemin görmesi gerekirdi ilkini vermedim bunu veriim dedi heralde penaltıyı verdin kırmızıyıda ver kaleciye eyyamcılık yaptı enginin kırmızısı doğru elmanderinkide doğru azdaha hayrattinin ayağı kırılıyordu ayhanın durduk yere yere atlamasına sarı vermemesi ilginç bu stadda gs yi yenik çıkartmamak için elinden geleni yaptı verdiği kartların altında ezildi
RIZA Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

_rıza hocamıza en çok destek verenlerdenim fakat artık hataları sıkmaya başladı formayı adaletli vermiyor şu maçta sakat değilse cezası yoksa murat oynardı pedriele 96 dak nasıl sabretti hayret ettim maç gidiyor gole dönük adam alacağına artık futbol hayatının sonuna gelmiş mehmet nası alıyor bana göre rada ve cihan yılmaz cernyle girmeliydi cerny girdi takım ateşlendi bütün herkes kıpırdadı adeta maç içinde groseçkiyi sağa çekebilirdi erman kanat oyuncusu değil ön göbekte geçen yıl daha verimliydi artık geçti TS maçına odaklanmak lazım eneramoyu çok aradık maalesef
Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.