Forvetsiz bir takımın yapabileceğinin en iyisini yaptık. Karşımızda transfere milyon dolarlar yatırmış, şampiyonluğa oynadığını zanneden bir takıma karşı forvetsiz orta saha da eksik bir kadro ile güzel bir mücadele sergiledik.
Rıza hocayı oynattığı güzel oyundan dolayı tebrik etmek gerektiği kadar böyle bir kadro çıkarttığı içinde eleştirmek mi gerek onuda çözemedim. Ben FATY'i sahada görmedim desem bana kızarmısınız? ERMAN yorulmadıysa çıkacak oyuncu o mu olurdu, yoksa Faty'mi olurdu onu anlama imkanımız olmadı ne yazık ki.
Sahada çirkef bir Burak, çirkef bir Volkan vardı. Onlarla mücadele edecekken yine karşımıza bu sene ki KABUSUMUZ HAKEMLER ÇIKTI !... Sağ çizgi hakemi KEMAL YILMAZ ş.refsizi ile ön yargılı, eyyamcı, yandaş, emek hırsızı, haysiyetsiz, vicdansız, ş.refsiz, kara suratlı bir zat çıktı ve bütün kararlarını rakipten yana kullandılar.
İlk yarıda daha 5. dakika da Pedriel'in ofsayt olmayan pozisyonunu ofsaytla kesen bir yan hakem vardı ki, ikinci yarıda yanlış taç kararlarını da katarak taraftarı çileden çıkarttı. SÜLEYMAN ABAY denen emek hırsızı inanılmaz hatalara imza attı. Ama onu ne ALLAH ne de SİVASSPOR TARAFTARI AFFETMEYECEK !...
Maçın artisti BORJAN ise bence miadını doldurdu. Hatalı topa çıkışları, topla çok fazla oynaması, degaj hataları ve ön çizgiyi pekçok zaman aşması ileride bize karşı serbest atışta kullandırtacak. Hele ELİNDEN KAÇIRDIĞI top ise affedilir gibi değil. Bence bir süre dinlendirilmeli ATİLLA'ya kale teslim edilmeli.
Maçta göze çarpanlar : ? Soğuğa karşı tribünleri dolduran vefakar taraftara sonsuz teşekkürler. Elinden topu kaçıran BORJAN'ın gerçekten kaleci mi yoksa ARTİST'mi olduğunu yargılamak lazım.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Forvetsiz bir futbol ancak bu kadar güzel oynanır.
Maçın en iyisi kimdi : ? MURAT AKÇA !!!.... Tek kelimeyle muhteşemdi.
Maçın en kötüsü kimdi : ? Kaleci BORJAN ve Faty. Faty aslında kendi mevkiinde oynamadığı için verimli olamadı. Rıza hoca yine şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyor.
Maçta göze çarpanlar : ? Bütün hakemler bize karşı birleşti mi? Yoksa bizmi çok hassas düşünmeye başladık bu konuda. Çalınan emeklerimizin, puanlarımızın hesabını kim verecek. Yazık değil mi bu çocukların emeğine.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? AKRABA OLDUK !... O anladı..
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
Yerinde sayılabilecek kararlardı. Fakat Erman Kılıç'ı çıkartırken Ziya'nın yerine Cihan YILMAZ'ı tercih etseydi acaba daha mı iyi olurdu?
.