Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Başkanımıza Nikah Tazelettik
Alt 05.03.2012, 15:26   #1
Rallim58
Gast

Standart Başkanımıza Nikah Tazelettik

Hürdoğan gazetesi spor müdürü Abdullah Yiğit, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a verdiği hediyenin sırrını açıkladı.

Taraftarların karşılama töreninde Otyakmaz'a özel gümüş işlemeli Sivasspor armalı yüzük hediye eden Abdullah Yiğit, başkanımızın bazı söylemlerine çok üzülmüştüm diyerek, "Başkanımız isnat edilen suçlamalara olan kırgınlığından, kızgınlığından olsa gerek, cezaevinden gönderdiği kamuoyunun bilinen mektubunda can alıcı -Sivassporu bırakıp yurt dışına gideceğim... sözlerinden ciddi etkilenmiştim. Ben de karşılama esnasında kendisine geçmiş olsun, hoş geldin derken, hediyenin anlam ifade etmesini düşünerek Başkanımıza Sivasspor armaları ile donatılı özel çalışma gümüş işlemeli yüzük hediye ettim. Başkana takdim ederken de Başkanım nikahınızı tazelemiş olduk. Artık Sivassporu bırakma gibi bir düşünceniz kalmamıştır inşaallah diyede belirttim" şeklinde konuştu.

Hediyeyi parmağına takarak kabul eden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise bu nazik tavrından dolayı Abdullah Yiğit'e teşekkür etti.
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
başkanımıza, nikah, tazelettik