Alıntı:
|
muratfincan Nickli Üyeden Alıntı
Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...!
|
Beşiktaş nasıl sadece Beşiktaş'ta yaşayanların değilse, Fenerbahçe nasıl sadece Kadıköy'de yaşayanların değilse, Galatasaray nasıl sadece Beyoğlu'nun küçük bir bölgesinin değilse........
Gün gelecek Sivassporumuz da kazandığı başarılar ve kaldırdığı kupalarla sadece Sivaslıların olmaktan çıkacak tüm Türkiye'nin takımı olacaktır. Tabii bizler gurur duymaya devam edeceğiz.
Eğri oturup doğru konuşalım. Şunun şurasında sportif başarı olarak sadece Süper Lig'e çıkışımızı gösterebiliyoruz. Başka hiçbir ciddi başarımız ve zaferimiz ve tecrübemiz yoktur. Buna rağmen insanların bu kadar küçük başarıya ne denli önem verdiğini görmek bize Sivassporumuzun ilerleyen yıllarda alacağı büyük zaferlerle Türkiye'yi coşturacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.