ŞUANA KADAR SADECE 1650 BİLET SATILMASI CAMİAYI VE OYUNCULARI ŞOK ETTİĞİ GİBİ BİR HAYLİ DE ÜZMÜŞ. NE OLDU SİZE YİĞİDOLAR BİR KAÇ YIL ÖNCE OLİMPİYATLARI İNÖNÜLERİ ALİ SAMİYENLERİ DOLDURAN TARAFTARLARIMIZ NEREDE...HAYDİ DOLDURUN SARAÇOĞLU'NU BİLET FİYATLARI DA UYGUN ULAŞIM DA DERDİNİZ NE ANLAMADIM??? İŞTE FARUK BAŞKANIN MESAKJI...
Sevgili Arkadaşlarım
Bugün Perşembe günü oynayacağımız Sivasspor Bursaspor Türkiye kupası maçı çalışmalrı için Şükrü Saraçoğlu Stadına gittim ve büyük bir şok geçirdim şu an itibarı ile bize ayrılan 26.000 kişilik maraton ve kale arkası trübünden sadece 1.650 Adet bilet satılmış.
Bursaspor ise şu an itibarı ile 16.000 bilet satmış sanırım maç gününe kadar tamamı satılır ve Bursaspor biletleri karaborsaya düşer.
Şu an Teknik heyet ve Futbolcu kardeşlerimiz bu durumun üzüntüsünü ve şokunu yaşıyorlar.
İstanbulda ikimilyon sivaslı yaşıyor ve yüze yakın dernek ve birde Sivas platformumuz var.
Bizi sanırım burada boynu bükük bırakmayacaklardır.
Daha öncede biz İnönü ve Samiyeni doldurduk Olimpiyat stadında 60.000 kişiye oynadık.
Ben inanıyorum bu stadı bize ayrılan yeri dolduracağız . Büyük Yiğido ve Sivassporun gücünü bir kez daha Türkiyeye göstereceğiz.
Büyük taraftarımız herşeyin en iyisine layık bunu biliyoruz.
Zaferle çıkacağımız Saraçoğlu stadını dolduracağımızdan eminim
Haydi yiğidom haydi İstanbullu Sivaslım Sivasımızın gururu ve gözbebeği SİVASSPOR umuzu yalnız bırakma.
Perşembe günü takımımızın sana ihtiyacı var doldur stadı Alem görsün Sivasın ve Sivassporun gücünü
En içten saygı ve Selamlar
Faruk TAŞSETEN
Sivasspor As Başkanı