Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BIRSEYLERIN DEGISME ZAMANI GELMEDIMI
Alt 03.08.2012, 23:01   #21
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: BIRSEYLERIN DEGISME ZAMANI GELMEDIMI

daha sivassporumuza bir sponsor bile bulamadık istanbul takımlarına ligtvi ye sponsor olabilmek için it gibi kapılarında dolaşan hemşerilerimiz neden sivasımıza bir reklamı çok görür istanbul kokanalarının maçlarına kombineler alan maçlarda sivasımıza küfür eden kişiliksir dallamaların oldugunu hepimiz biliyoruz birlik olmak bu kadarmı zor şimdide sivasspora hizmet eden yönetime laf söylemeye çalışan sözde taraftarlar elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün hata kimde benligini kaybeden sivaslıdamı yosa takımına hizmet eden yönetimdmi
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2012, 09:42   #22
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor yönetiminden birinin bu yazıları okuduktan sonra aklından geçenler....

"Yahu ne biçim insanımız var..alın işte süperlige kadar getirdik takımı..öyle böyle ligde gidiyoruz.. bi yönetimi bıraksak ortada ... gibi kalırsınız sivassporun yüzüne bakan olmaz..sizin yaptığınıza nankörlük denir."
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2012, 11:54   #23
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Aradan kac hafta gecti basinda yazilan ,cizilen transferlerin hic biri gerceklesmedi.Süperlig takimi olarak Afrika´dan bile dahi futbolcu alamiyorsak,Avrupa´dan emekliligine ceyrek kalmis futbolculara bakmamiz lazim ozaman.Onu bile dahi basaramiyoruz.Avrupa´lida Sivas´in sosyal yasantisini belkide bahane ediyordur.Bu yönetim sinifta kalmistir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2012, 13:11   #24
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetimin para politikaları kendilerince doğru olabilir.Lakin bu ketum ve kibirli tavırları nedeni ile taraftarları takımdan soğutuyorlar.Eleştirilere tahammül göstermedikleri için takındıkları bu tavırın takıma olan sevgiyi körelttiğini göremiyorlar.Resmi kulüp sitesinin durumu içler acısı; basını bu kadar zayıf olan bir ilde kulüp ile taraftar arasındaki bağında kopuk olması tabiidir.
Para hususunda dengeyi korumak için alt yapıya önem vermelisiniz.Şampiyon olan PAFlardan kaç tanesi şu an A takımda ama o günkü rakibimiz olan galatasaray bile o zaman pafında oynattığı iki oyuncusunu şimdi A takımında rahatlıkla oynatabiliyor.şampiyon olmuş bir takımda hiç mi iyi oyuncu yoktu?
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı rezi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2012, 17:15   #25
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Çok bekleriz
Alt 05.08.2012, 00:44   #26
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya Arkadaslar forma , internet sitesi , bilgilendirme vs. konusunda en kötü takim biziz gibi!
Yemin ediyorum Almanya Bundesliga'da oyanayan Borussia Mönchengladbach takiminin sadece resmi Facebook sayfasini begenmistim 6 ay önce. Cikmayan Haber yok her t+ürlü ne ariyorsan en son haberler en son olaylar oyunculardan kare kare fotograflar. En son transfer haberleri yani gercekten herseyi ordan ögrenme imkani var oyuncular ile repörtajlar bile! Ve bu Bilgisayarin basinda oturan bir kisi sayesinde yapiliyor! Simdi böyle bir isi yapmak yaptirmak cok mu zor?! Resmi internet sayfasida , Facebook sayfasina bile raziyim!
Cok kiskaniyorum böyle bir durumu ve hep hayal kuruyorum bizdede böyle bilgilendirme böyle bir yönetim olsa diye....
Alt 05.08.2012, 07:20   #27
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bundan sonra yorum yapmayacağım takiiii adam gibi iki forvet alınana kadar bu benim şahsi pretostomdurrr bu gün beni kayberdeler yarın bir başkasını bu zihniyetle devam ederlerse hem takımı hemde tüm taraftarı kaybedecekler zayık sivasın hali bu olmamalıydı bursa bile bizi örnek aldı şampiyon oldu biz ne yaptık şampiyonluğa oynayan takımı bozduk kümede kalmaya oynadık zihniyet aynen devam ediyor kocaman bir yazıklar olsunnnnnn.
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
birseylerin, degisme, gelmedimi, zamani