Maçta göze çarpanlar : Erhan Güven'in arzulu futbolu ve topu ayağında tutmayı isteyen Fenerbahçe'nin bunu başaramayıp orta sahadaki topları takımımızın alması.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu şekilde özverili oynadıkça mevki farketmeksizin transfere ihtiyaç yoktur.Bugün herkes birbirinin kademesindeydi.Hiç defans yapmayan Aatıf bile..
Maçın en iyisi kimdi : Erhan Güven & Eneramo
Maçın en kötüsü kimdi : Selçuk

Bizim adımıza Pedriel.
Taraftarımız nasıldı :Televizyondan izledim ve sesler gayet iyiydi görüntü zaten güzeldi.Belki de futbolcuları etkileyen öge buydu.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Olumlu düşünen iki takım vardı.Hakemlerin hepsi iyiydi.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Güzeldi.Ancak Cerny kesinlikle girmeliydi bana göre oyuna Rajnoch iyi bir oyuncu ancak o dakikalar biz üstündük.Cerny iki yönlü oynayan bir oyuncu o girmeliydi.
-Bu taraftar için canla-başla mücadele eden takımımıza,hocamıza teşekkürü borç bilirim.Bulunduğum mekanda Sivas'ı savunun tek kişi olarak mutlulukla ayrıldım.Galibiyet daha iyi olurdu ama atamıyorsan,yemeyeceksin.Bunu başarmak güzel...