Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.10.2012, 14:32   #21
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Üzülmekten çok utanılacak bir maç ve skor için ne yorum yapılabilir ki? Rıza hoca bu gidişle bizi rezil etmekle kalmıyor, kendi sonunu hazırlıyor. İnatla kadroda revizyon yapmadıkça, bir sistem geliştirmedikçe biz bu sene, geçen sene Manisaspor'un olduğu gibi olur küme düşme adaylarından birisi oluruz.

Rıza hoca ilk geldiği günlerde söylediğimi bir kez daha söyleyeyim, bana kızacak kardeşlerim yine kızsınlar. Ben galip geldiğimiz maçlarda bile alkışlayamadım ve bu cümlemi hep söyledim. "Misyonu ve vizyonu olmayan bir hoca. Hiç hedefi yok, hiç bir başarısı yok". Buyurun söyleyeceğinizi söyleyin bana.

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2012, 14:35   #22
hüso58
Yiğido

hüso58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 hüso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FORZA 58 SİVAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizden utanıyorum rezil herifler ahlaksızlar bide taraftar neden maça gitmiyor diyorlar neden gidelim sizin gibi palyaçoları izlemeyemi sahada ö..z gibi oynayan uğuru izlemeyeyi top tutamayan pedrieli futbol katili doğayımı şut özürlüsü kamilimi gol kaçırma uzmanı eneramoymu kendi kalesinin önünde çalım atmaya çalışan kadirimi gol yeme uzmanı kaleciyimi izlemeye gidelim YAZIK SİZE
kardeşim senin yorumlara hastayım memleketini seven bi abimsin çok haklısın çıkıp rezil olmamızımı izleyeceğiz
hüso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 14:46   #23
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ligin en kısıtlı kadrosuna karşı yenilirsen, bunun hiçbir açıklaması olamaz.
Artık takkeyi önüne koyup düşünme zamanı geldi geçiyor bile...
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35kağan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir Lazım
Alt 28.10.2012, 15:04   #24
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir Lazım

Dün aldığımız mağlubiyet beni gerçekten çok üzdü. Çünkü bu maç sezon boyunca hedefimizin neresi olacağını gösterecekti. Kaybederek bence büyük fırsat teptik. Fakat görüyorumki herkes bir suçlu arıyor. Bana kalırsa mağlubiyette ve bu durumda hepimizin sorumluluğu var.

Bu sezon Sivas'ta ilk kez bir maça gidebildim. Bayram nedeniyle tribünlerde biraz boşluklar vardı.

Maçtan önce burada şu yorumu yapmıştım ;

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rakip çok koşan diri bir takım. Defansları tecrübeli. İşi sıkı tutmalıyız. Rakibi hafife alırsak kötü olur. Centilmence , güzel bir maç olsun ve inşallah 3 puan alalım.
Maç başlayınca hemen Akhisar takımının fiziki üstünlüğü görülüyordu. Boy ortalaması hava topları için sıkıntı olacak diye düşünürken maç başladı. İlk yarı tamamen al gülüm ver gülüm şeklinde rahat bir maç geçti. İki takım da şartları çok zorlamıyordu. Akhisar 1 puan yeter derken bizim takım da çok fazla zorlama yapmadı.

Takım tertibatına veya teknik konuya değinmeyeceğim ama geçen yıl hemen hemen aynı oyuncular ile çok iyi futbol oynuyorduk. İşin ilginç yanı Eneramo geçen yıl devamlı destek alırdı. Bu sene ilerde tek başına kopuk bir görüntüde. Yardıma giden, yanına giren çok az. Yani Eneramo güçsüz ve yalnızkalıyor.

Antalya maçından önce uzun bir Antalya kampı yaptık. O kamp nasıl geçti hiç bilemiyorum.

Doğa KAYA, transfer edilirken çok şaşırmıştım. İlk 11'de oynadığını görünce daha da şaşırıyorum. Ama hocanın bir bildiği vardır diyorum. Şahsi görüşüm Mehmet Nas bu bölgede çok tecrübeli ve mücadeleci bir oyuncu. İyi bir Mehmet Nas her zaman oynar diyorum. Ama saha içerisinde Doğa dışarı diye bağırılması da bana göre çok yanlıştı. Ne olursa olsun o sırada takımımız için mücadele eden bizim bir oyuncumuzdur.

Taraftarımızı her zaman centilmenliğinden dolayı övüyorum. Takım desteklemek konusunda sıkıntılarımız var. Son dakikalarda ıslıklarla gürültülerle yapılan motivasyon iyiydi. Ama zaman zaman hakem yanlış karar verince 3. lig günlerinden kalma toplu yakışıksız tezahüratlar takıma hiçbir fayda sağlamadığı gibi imajımız açısından da son derece kötü oluyor. Neyseki çok fazla olmuyor bu durum.

Bazı spor internet sitelerinde sağa sola sataşarak camiamıza tepki getirenler de bizim için bir sorun. Böyle yaparak bütün camiaları karşımıza alıyoruz. Bize camia olarak daha çok bilenmeleri ve herkesin kötülüğümüzü istemesi hoşa gidecek birşey değildir.

Bazen de rakipleri hafife alıyoruz. Burada bile Akhisar maçı konusu açılınca bazı yorumlar vardı. 3 atarız 5 atarız gibisinden. Süper Lig'de her takımın birbirini yenebileceğini iyi bilmemiz lazım. Ben yukarıda alıntıladığım yorumumda da Akhisar'ın dikkat edilmesi gereken dirençli bir takım olduğunu belirtmiştim. Ama daha taraftarımızda başlayan bir rehavet gördüm. Maçta 2-0 yenikken bile bazı taraftarlarımız 4-2 alırız bu maçı diyorlardı halen.

Bir başka mesele bazı futbolcuları zaman zaman vezir ediyoruz bazen de rezil ediyoruz. Mesela Grosicki bazen kral oluyor gözümüzde. Bazen de çok eleştiriyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda 2-3 dakika oynayan bir oyuncu için 5-10 milyon bile verseler satmayalım diyoruz ama doğru söylemek gerekirse bizim takımda o değerlerde futbolcu yok. Yarın bir gün Aatıf için de kötü oynadığı zaman aynı şeyleri duyarız yoksa. Bana kalırsa heyecanını yitiren veya değerini bulan her oyuncu satılmalıdır. Kayseri'nin yaptığının birazını yapabilsek ne güzel olur.

Kaleci konusunda sıkıntımız çok. Uzun zamandır bu konuda yüzümüz gülmedi. Petkoviç sonrasında kalemiz bir türlü sağlam olmadı. Bu konuda teknik ekibin de sanırım iyi araştırma yapması gerekecek.

Ayrıca sonradan giren Atilla'nın heyecanını bana kalırsa taraftarımız iyi çözemedi. Daha ilk maçında bu baskı iyi değildi.

Rıza Hoca'ya bazı sorularım var ;

Defans hattımızda Navratil ile Rajnoch ikilisi daha verimli olamaz mı acaba ?

Erhan Güven sağ bekte denenemez mi acaba ?

Bazı maçlarda çift forvet denesek daha iyi olmaz mı ?

Erman yine serbest oynasa istediği gibi girip çıksa nasıl olur ?

Kadir'in form düşüklüğünün sebebi yanındaki arkadaşlarından kaynaklanıyor olabilir mi ?
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir La
Alt 28.10.2012, 15:44   #25
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Mağlubiyetten Hepimiz Sorumluyuz, Tedbir La

bu takım ya ıyı top oynuyor ya çok kotu .son.3.maçtır.30 dk.da televzıyonu kapatıyorum ızlemıyorum yan pas yapmayı bılmeyen futbolcular var .bıde aşırı kuvetsızler gecen sene bu takım çok daha ıyıydı
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 15:58   #26
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yukarıda ki paragrafın büyük bölümüne katılıyorum...maça gelmeyen yada gelip gıkı çıkmayan arkdaşlar lütfen eleştiri yapmasın..
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 15:59   #27
FORZA 58 SİVAS
Acemi Yiğido

FORZA 58 SİVAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 FORZA 58 SİVAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mağlubiyetten sadece rıza çalımbay sorumludur ve bırakıp gitmelidir doğa kayayı torpille oynatıyosan sen defol git efendi yazık sana biz BÜLENT UYGUNU İSTİYORUZ
FORZA 58 SİVAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 16:10   #28
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1123 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Biri hakemleri kastederek emek hirsizlari der,digeri vicdansizlik der.Sonucda kastedilen kisiler hakemler oluyor.Orada durup biraz düsünmek lazim.Fikstür geregi Gaziantep maci ile baslayan süperligde ilk galibiyeti deplasmanda alirken cok sansliydik.Gaziantep tek kale oynamisti,sansimizda yaver gitti,3 puani alarak lige basladik.Diger ic ve dis saha maclarimizda biraz kipirdanma olmussada ,Besiktas´i deplasmanda yenip dikkatleri üstümüze cekmeyi basardik.Ilk ic saha macimizda ise Bursa oynamadan 2-0 öne gecmis biz ise sahada adeta yoklari oynuyorduk.Son dakikadaki hamlemizle beraberligi kurtarmis.O anda beraberlige bile sevinmistik.O günki mac aslinda oynanacak diger maclarin habercisiymis.Sonra liglere verilen aradan sonra Antalyaspor´a karsi en kötü futbolumuzu oynadik darma dagan olduk.Sivasspor taninmaz bir durumdaydi.Seyirci takima ve bu gidise cok üzülmüstü.Riza hoca mac sonunda Ugur,Kadir ve Ziya´nin olmadigindan takimin kötü oynadigini savunarak haftayi savusturdu.Bu hafta rakip Akhisar belediyesi diye bu ligde tecrübesiz ve Sivas deplasmanina ürkerek gelmis bir takim.Onada yeniliyorsun.Almis oldugun puanlari birer birer eritiyorsun ve altdan gelenler sana biraz daha yaklasiyor.Cember daraliyor.Sahada oynanan futbol kimseye zevk vermiyor.Gecen yil Ugur´la yollar ayrilmaliydi.Santrafor denildi arayislara girildi Eneramo´ya geri dönüldü.Eneramo top saklayabilir,fakat son vuruslari cok ciliz ve basit bir santrafor.Biz bu isi onunla götüremiyecegimiz asikar,ikinci yari ara transferde Ugur ,Doga´nin yerine oyuncu bulunmali.Bu arada santraforda bakilmali.Gol yollarinda cok zayifiz.Riza hoca ile bu is gidermi bu yönetimin karari.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2012, 16:40   #29
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
rsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yukarıda ki paragrafın büyük bölümüne katılıyorum...maça gelmeyen yada gelip gıkı çıkmayan arkdaşlar lütfen eleştiri yapmasın..
Çok doğru. Bu nasıl iş,bu nasıl Sivasspor taraftarlığı,maça koca sivastan 8-9 bin kişi geliyor,bunların çoğunun gıkı çıkmıyor,yine bağıran destek veren biziz Tamam takımımız çok kötüydü fakat biz iyimiydik
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 16:44   #30
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kötü futbol ve kötü oyuncuların en büyük özelliği pas yüzdelerşinin düşük olması ve isabetsiz pasların rakibe geçmesi ve sonuçta bizim kalemizde gol olarak sonuçlanması.

Oysa akhisar lı futbolcukların pas isabet yüzdelerine baktım mükemmel
ayağa pas başarılı bizim futbolcular.. dan dun...birde gereksiz çalımlar ve yine kaptırılan top ile gol yememiz...özeti bu
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, hepimiz, lazım, maçı, mağlubiyetten, sorumluyuz, tedbir