Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
Alt 08.11.2012, 10:59   #1
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Eskişehirspor ile yapacakları maçın zor geçeceğinin farkında olduklarını belirterek, eksiklere rağmen bu müsabakadan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Çalımbay, antrenman öncesi kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın son haftalardaki performansını değerlendirdi. Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında defans ve bireysel hatalardan kaynaklı goller yediklerini belirten Çalımbay, Orduspor maçında çok iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini ifade etti.

Sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını ve kadro kurmakta zorlandıklarını anlatan Çalımbay, ''Forvet sıkıntısı yaşıyoruz. Bu da bizim sezon başı yaptığımız transfer hatalarından kaynaklandı. Ne olursa olsun çok iyi iki forvetle sezona girmemiz gerekiyordu. Bednar'ı almıştık ve sakatlığından dolayı bugün itibariyle mukavelesini feshettik. Sadece Eneramo'ya kaldık. Abdulkadir de şu anda istediğimiz seviyeye tam gelmedi'' diye konuştu.

Kaleci konusunda da inanılmaz sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Çalımbay, 5 kaleciden 3'ünün sakatlandığını belirterek, ''Bunların hiçbiri mazeret değil. Benim tek istediğim şey ve önemli olan istikrarı korumak. Ama maalesef son oynadığımız 3 maçta istediğimiz puanları alamadık'' dedi.

İyi bir takım olduklarını vurgulayan Çalımbay, şunları söyledi:
''Mutlaka bu şansızlıkları yeneceğiz, istediğimiz yere geleceğiz. Ama böyle durumlarda tribünlerden veya başka yerlerden köstek değil de destek olma zamanıdır. Herkesin gelip takımına destek vermesi gerekiyor. Çünkü biz 2 seneden beri bu takımı çok kötü yerlerden alıp buralara getirdik. Bu takımı ekip olarak biz alıp kurtarıp, iyi yerlere getiriyoruz. Bütün amacımız da bu seneyi mükemmel bir şekilde bitirmek. Başka bir düşüncemiz yok. Dolayısıyla hiçbir olumsuzluk kesinlikle düşünmüyoruz. Bizim için önemli olan bu hafta oynayacağımız Eskişehir maçı. Eskişehir takımı da biliyorsunuz çok iyi bir kadroya sahip. Gerçekten de onlar da sezona istedikleri gibi başlamadılar ama sonradan çok iyi bir şekilde toparlandılar. Şu anda bana göre ligin en iyi kadrosuna sahip, en formda takımlardan biri. Zor maç olacak ve bunun farkındayız. Zaten ligde kolay maç yok. Bütün amacımız bu eksiklere rağmen bu maçtan mükemmel bir şekilde ayrılmak.''

''Gerekli takviyeleri yapacağız''

Bu zor günlerde en büyük gücün taraftar olduğuna işaret eden Çalımbay, ''Taraftardan da inşallah gerekli desteği göreceğiz. Bu maçta onları tribünlere bekliyoruz. Bu maç hakikaten bizim için de çok çok önemli. Futbolcu arkadaşlarıma yürekten inanıyorum'' dedi.

Son 3 haftada aldıkları mağlubiyetlerin hiç kimseyi umutsuzluğa sürüklememesini isteyen Çalımbay, ''Bizim gayemiz ilk maçı kazanıp yolumuza devam etmek, bunun da zor olacağını biliyoruz. Taraftarlarla, arkadaşlarımızın mücadelesiyle hep beraber bu maçı iyi bir şekilde bitireceğiz'' diye konuştu.

KAYNAK:FOTOMAÇ
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2012, 11:25   #2
Rallim58
Gast

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
..................

Herkesin gelip takımına destek vermesi gerekiyor.

Çünkü biz 2 seneden beri bu takımı çok kötü yerlerden alıp buralara getirdik. .............................. ....
Hocam ilk cümlenize tamam ama şu "çok kötü yerlerden" kelimen, takdir etmelisiniz ki "çok kötü".

Hani biri birine iyilik yapar ve bu iyiliğini de sürekli başına kakar ya seninki de onun gibi birşey.

Bakınız.. Destek verelim noktasında tartışmam ama ne olur ikide bir "çok kötü yerlerde" deme lütfen. akıllara başka yerler geliyor..

Sanki BAL liginden, kurtardınız...
Gayet iyi anlıyoruz serzenişinizi...
Ama lütfen... Böyle bir daha söylememenizi istirham ediyor ve bekliyoruz.

Hatta 90. dakikada Abdulkadir gibi forvet bir futbolcuyu 2-0 mağlup iken oyuna alıp da rencide etmemeni de bekleriz.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2012, 11:43   #3
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam ilk cümlenize tamam ama şu "çok kötü yerlerden" kelimen, takdir etmelisiniz ki "çok kötü".

Hani biri birine iyilik yapar ve bu iyiliğini de sürekli başına kakar ya seninki de onun gibi birşey.

Bakınız.. Destek verelim noktasında tartışmam ama ne olur ikide bir "çok kötü yerlerde" deme lütfen. akıllara başka yerler geliyor..

Hatta 90. dakikada Abdulkadir gibi forvet bir futbolcuyu 2-0 mağlup iken oyuna alıp da rencide etmemeni de bekleriz.
Ağzına yüreğine saglık abi düşünceler bundan daha güzel ifade edilemezdi.
Alt 08.11.2012, 12:54   #4
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bazilari kizacak bana ben direk konusuyorum diye ama Riza hocanin yaptigi resmen basa kakmak. Gibi si fazla. Sanki biz Süperlig´de 2. felan olmadik hic. O zaman cok mu zengindik? Basarilari kendine mal ediyor, basarizlik durumunda mazeret hazir. Efendim neymis maddi durumumuz iyi degilmis.

Abdulkadir konusuna gelince, Riza hoca´nin yaptigi tamamen ayip, Abdulkadir´i harciyor resmen, istedigi seviyeye tam gelmemismis, külahima anlatsin. Eneramo sanki cok iyi seviyede, rezilleri oynuyor bana sorarsaniz. Skor 0-0 ken Abdulkadiri oyuna alirsa belki kendini gösterma sansi olur. Insan Allah´tan korkar takim maglup durumda iken 90. dakikada oyuncu degistirmeye, Kaan´ada Güngören macinda aynisini yapti. Hadi son dakikalarda önde oluruzda oyunu sogutmak, zaman kazanmak icin degisiklik yaparsin onu anlarim.

Gördügünüz gibi hakaret icermiyor yazdiklarim ama Riza hoca´yi hic begnmiyorum, yaptiklarini yanlis buluyorum, bunuda yazmaktan hic kacinmayacagim. Kim ne derse desin.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2012, 11:45   #5
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Rallim Abi tespitin gerçekten çok doğru...sanki BAL liginden yada amatörden falan geldik neyse bu haftada takımın yanındayız...herzaman olduğumuz ve olacağımız gibi...Rıza Hoca'da birazcık taraftara kulak asıp futbolcu tercihlerinde gereksiz ısrarlarından vazgeçer inşallah...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2012, 13:50   #6
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

çok zor bir maç
Adamlar hücumda çok iyiler
Biz de defansta iki yıldır hala yetersizız
Takviye yapılıyor aslında ancak değerlendirilmiyor
Bu yüzden defansta sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz
Golü bir şekilde buluyoruz
Defansta diri durursak kaybetmeyiz
Abdulkadir de mutlaka ilk 11 başlamalı emeramo ile yan yana hücumda affetmememiz lazım
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2012, 21:06   #7
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

İki takımın oynadığı futbol ortada.Normal şartlar altında Eskişehir bizi rahat yener.Normal şartlar altında diyorum çünkü artık kötü futbol bizim için normal olmaya başladı.

Hocanın her açıklamasında takımı küme düşmekten kurtardık demeside çok komik.Yönetimin ilk defa paraya kıyıp devre arasında yaptığı transferleri(Kamil,Eneramo,Nav ratil) hangi teknik direktöre yapsaydı yine Sivasspor'u ligde tutardı.Bu bukadar övündüğüne göre Mesut Bakkal'ın çok daha fazla şeyler yapması gerekir çünkü adam geldi mevcut kadroyla ligde tuttu.Ama bunun kadarda övünmedi.

Bakalım muhtemel Eskişehir yenilgisi sonrasında adam yerine koymadığın taraftar sana nasıl cevap verecek ?
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2012, 21:56   #8
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Eskişehire bir dur demek lazım . onuda biz yapıcaz inş . 1 puan bile bu durumda iyidir . aatıf kadroda yok galiba tek forvetle olmuyor . kadir cezalı olduğu için onun yerinde doğa oynar veya sadece adem koçak olur . forveti ikiler suarezle . haftaya zorlu bir gençlerbirliği deplasmanı var . onuda düşünmeli rıza hoca . kalede büyük ihtimal atilla olur . nihat şahin , korcan ve borjan en az 2 hafta daha yoklar (borjan 2 ay) . kaleci hatasından gol yemeyiz umarım . eskişehire sövmek yerine takıma destek için bağırırlar inş . bol gollü bir maç olacak diye düşünüyorum . Hatta birde skor tahmini vereyim

Sivassporumuz:3 Eskişehirspor:2

Konu nuri_58 tarafından (08.11.2012 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzeltme
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2012, 22:02   #9
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben dikkat ediyorum diyer takimlar hep ayni kadro ile cikmiyorlar ya yaridan sonra yada bitime az kala degisiklerle oynuyorlar ama biz se hep ayni kadroyu bozmayalim diye sanki adeta sartlan misiz madem ayni kadro iyi oynuyor neden kaybediyoruz öyleise diyer futbolculara sans vermeliyiz hic bir futbolcu yedek kulubesinde bekleyerek iyi oynadigini gösteremez riza hoca dan rica etsek pekte fena sayilmaz gecen hafta erenamo ayakta duramayaqcak vaziyette iken bile degistirmedi bizim abdulkadir ne güne duruyor biz bu cocugu nicin aldik bir doksan dakika denemedik ama suclamaya gelince hic üstüne yok oda bir insan bu kadarda olmazki
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.11.2012, 22:43   #10
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben dikkat ediyorum diyer takimlar hep ayni kadro ile cikmiyorlar ya yaridan sonra yada bitime az kala degisiklerle oynuyorlar ama biz se hep ayni kadroyu bozmayalim diye sanki adeta sartlan misiz madem ayni kadro iyi oynuyor neden kaybediyoruz öyleise diyer futbolculara sans vermeliyiz hic bir futbolcu yedek kulubesinde bekleyerek iyi oynadigini gösteremez riza hoca dan rica etsek pekte fena sayilmaz gecen hafta erenamo ayakta duramayaqcak vaziyette iken bile degistirmedi bizim abdulkadir ne güne duruyor biz bu cocugu nicin aldik bir doksan dakika denemedik ama suclamaya gelince hic üstüne yok oda bir insan bu kadarda olmazki
Aaa amma yaptim be hemserim, Eneramo´yu oynatmamak olurmu? Onun iki eli ayagi kanda olsa oynatir Riza hoca. Dedigin gibi Eneramo´nun ayakta duracak hali yok yinede 90 dakika oynuyor, sanki Abdulkadir daha kötü oynayacak. Tutturmus Abdulkadir istedigimiz seviyede degil deyip duruyor. Aslinda bu iki oyuncuyu degistirmeklede olmaz bence, CIFT FORVET oynamaliyiz (kim olursa olsun). Biliyorum bazi arkadaslar yine cok biliyorsan sen gec o zaman takimin basina diyecekler (cünkü kim Riza hoca´yi elestirirse böyle yapiyorlar). Ama olsun ben düsüncemi söylemeye devam edecem.

Ben bunlari simdi söylemiyorum, biz sezon basinda mac kazanirkende söylüyordum, hücum hattimiz tek Eneramoyla yetersiz diye. Maclari 1-0 kazandik diye havalara girenler oldu. Ama bunun böyle devam etmeyecegi belliydi. Cünkü Borjan her hafta yüzde yüzlük pozisyonari kurtaramazdi, bunlarin üstüne kaleci hatalarida eklenince ofansif manada yetersizligimiz ortaya cikti.

Abdulkadir ve Pedriel (her ne kadar Riza hoca Pedriel´i forvet olarak görmesede) bu formsuz Eneramo´dan daha verimsiz olamaz.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
eskişehirspor, sivasspor