Maçın en iyisi Taraftar, Futbolcu kardeşlerimiz, Teknik heyet ve Yönetim kadromuz...
Diri sağlam hatta Kayseriden bir gömlek üstün bir Manisa ile yapacağımız Kupa müsabakası öncesi hem moral bulduk hemde hiç sıkmadan hele hele 60 dan sonra oyunu bırakarak -idare ederek- maçı tamamladık...
Kamil Grosickinin yükselen grafiğine, Kadirin muhtemelen kulağı çekilerek ayakta top tutmamasıda eklenince skora yansıya beklediğimiz sonuç çıktı.
Adem-Doğa sterilizasyonu tuttu görünüyor. Ama Bursadaki gibi gereksiz geri paslar takıma el freni olabiliyor, dikkat etmesi gerekiyor.
Rajnoch ve Navratil gittikçe birbirlerine ısınıyorlar. Kademe iyide top takip daha oturmamış.
Ziya harika bindirmeler yaptı, adeta Kamili oyuna soktu taraftarı heyecanlandırdı.
Mehmet Nas, Pedriel tamamda keşke Abdulkadir de oyuna girseydi.
Uğur yine savruk ama gol pası yanlışını götürdü. Abiliğine ve adamlığına laf söyletmem ama artık melekeleri yaşa nazari yitirmeye başladı.
Karaboğa yine beceriksiz yine çok faul yaptı. Çevre kontrolü sıfırın altında çok ofsayta giriyor. Sivassporun en istatistiki oyuncusu. EN FAZLA FAUL YAPAN OYUNCU...
Bu maçta dikkatimden kaçmayan bir şeyde ''Sarı kart'' görmeyişimiz. Buda maçı çok sıkmadığımız asılmadığımız anlamına geliyor. Asılmadıysak 4 golü nasıl attık derseniz. Buda Kayseri defansının çok kötü oluşu ve yediğimiz 2 golü sayabiliriz.
Aatıf sakatlığı sonrası tedirgin oyun oynuyor. Demekki fizyoterapisi tam tamamlamamış. Kendine güveni zorlayamıyor. Düzelecek inşallah...
Rıza Hocanın maç öncesi taktiklerini görmedim

duymadım

ama işe yaramış bir taktik verdiği belli... Ama keşke son 10 dakika şu Abdulkadiri oynatsaydı...
Ve Hülasa...
TEBRİKLER ÇOCUKLAR...
Nedenmi...
Kayseriyi yendiğiniz için...