Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (17.12.2012)
Ankara Balgat'dan Serdar...
Türkiyede kulüplerde ,işler yolunda gitmeyince yaptıkları 3 şey vardır.
1. Belli boncuk bir kaç futbolcu kadro dışı bırakılır. (bu işi Tek. Drektör yapar. Kovulmadan yetiştirebilirse)
2. Tek. Direktör kovulur. (Bu işi yönetim yapar. taraftar tarafından istifaya çağırılmamışsa veya alternatif bir yönetim çıkmamışsa)
3. Yönetim istifa eder.
Şimdi tersten okursak eğer, bizde yönetimi istim üzerinde tutacak ne taraftar nede yönetime aday kimse olmadığı için yönetim çok rahat. bu rahatlık Tek. Direktörede yansıyor. Kimse adama verdiği demeçlerin, başka takımlarla kırıştırmanın, saçma sapan transferlerin (bakınız Doğa,adem,bednar transferleri) hesabını sormuyor. Dolayısıyla Tek. Direktöründe kimseyi kadro dışı bırakacağı yok.
* Çünkü Şehr-i Sivasta futboldan anlayan sadece Rıza hocadır
* çünkü Sivasspor taraftarı ve Sivas halkı zelildir. Demeçlerle devamlı aşağılanabilir. (Aynısını BJKnın başında da yapsın alnından öpeyim)
* Çünkü klüp Rıza hocanındır, isterse gider yarım futbolcuya yarım sezon için 1 milyon lira harcatır. Sonrada taraftarın yüzünden gönderdim der. Kimsede hocaya ne saçmalıyon sen demez.
Dolayısıyla sayın NAil Abim sizler ekranların başında bizlerde stadda ve Tv nin başında saç baş yolarız. Zamanı gelince Tek. Direktör çeker gider, zamanı gelince yönetici YORULDUM artık der çeker gider.
Bu takımın YÖNETİM İSTİFA diyebilecek taraftar grubuna ihtiyacı vardır.
Bu takımın YÖNETİME talibim diyecek delikanlılara ihtiyacı vardır ki, YÖNETİM İSTİM ÜZERİNDE OLSUN. Yoksa kendi bakkalını yönetiyormuş gibi olursa, kimseye hesap verme zorunluluğu yoksa işler aha böyle gider.
Siz bu düşüncelerim hakkında ne düşünüyorsunuz... Ankaradan selamlar...
|