yılmaz vural.güvenç kurtar.hikmet karaman.mesut bakkal.sizin gibi çakal teknik drektörler yüzünden türkiyede futbol ilerlemiyor.
sizlerin türk futboluna iğrençlikden başka vereceğiniz birşey yok sizler pusuda bekleyip en yakın arkadaşınızın ekmeğine kan doğramayı zorda kalan kulubu soymayı meslek haline getirmiş birer yüz karasısınız.
açlıkdan gırılıp gidin ****ler size su ekmek veren başkanın ben taaaaaa
yılmaz vural.güvenç kurtar.hikmet karaman.mesut bakkal.sizin gibi çakal teknik drektörler yüzünden türkiyede futbol ilerlemiyor.
sizlerin türk futboluna iğrençlikden başka vereceğiniz birşey yok sizler pusuda bekleyip en yakın arkadaşınızın ekmeğine kan doğramayı zorda kalan kulubu soymayı meslek haline getirmiş birer yüz karasısınız.
açlıkdan gırılıp gidin ****ler size su ekmek veren başkanın ben taaaaaa
Bu saydığın isimlerin yanında Mesut Bakkal ismi hiç olmamış. Bakkal hariç diğerlerinde haklısın.
Sivasspor sevgisi, duygusallık ayrı, gerçekler ayrı.
Gerçekçi olacksak Yılmaz Vural yerden göğe kadar haklı!
Federasyonun yapmış olduğu çifte standartdır!
Sivasspor'a 2013-2014 sezonunda başarı ve şampiyonluk diliyorum!
adamın yapacak birşeyi kalmadıki ne yapsın artık dedikodu önemli onun için düşürecek takımda yok eee ne olacak adam kaybolup gitsinmi bir şekilde hatırlanmak istiyor birzamanların film figuranı
yılmaz vuraldan başka avukatı yokmu bu çakma teknik adamlarınya daldan dala konuyorlar birisi kovuldu şükür bursadan güvençde kayboldu birbu yılmaz son anlarını ayşıyor artık bank asya yılmaz
yav adama bak hoca sivasspor üzerinden sov yapıyo bence bırakı yapsın adm epeydir tv lerde gündemde yok bırakın yapsın ADAMLARIN DİPLOMALARI YOKMUŞ AGZI OLAN KONUŞUYOR
Yilmaz vural bey atalar ne demis yenilen pehlivan gürese doymaz seninkide buna benzer birsey gittigin takimlarda dikis tutturamadin simdi eften püften sebebler ileri sürme sen ferasyonlardan dahami iyi biliyorsun bu isleri o zaman F I F anin basina sen gec ayip bir güzergah izliyorsun bundan vaz gec sonra kendine calistiracak takim bulamazsin.