Hadi Mahmud'u savunmanı anladik , Korcan'i niye peki kőtůtûlűyorsun? Mahmut Madem cok yetenekli nicin Süper ligde kalıcı kaleci olamadı.
Karce gibi bir kalecinin arkasında kaldığı için ve ülkemizde yabancı kaleci sevdası yüksek dozda oldugu için kalıcı olamamıştır.. Bırakalımda biraz kendini göstersin.. Tecrübesi ve maç sayısı korcan dan daha fazla ..
Kasımpaşa maçını izleyenler varsa hatanın kalecide olmadığını topyekün bütün takımın dağıldığını görecekler. Hatta Mahmut tarihi fark olmasını önledi. Her kaleci gibi Mahmut'unda eksikleri var ama bunlar ölümcül hatalar değil.Takımın tamamına sahip çıkmak varken nedir bu matem havası, sürekli eleştirmeler. Ligin zirvesine yakın olan bir takımımız var ama bütün takıma düşme potasındaki futblcular gibi davranılıyor. Bizim taraftardan bişey olmaz aynı hariç Sivasspor yönetiminden olmayacağı gibi. Al yönetimi vur taraftara... ( Mecnun Başkan ve takımın hakkını veren gerçek taraftarları tenzih ederim )
arkadaşım bende bazı arkadaşların maçı izleyerek yorum yazdıklarından şüphe ediyorum doğrusu..Gol pozisyonları hep bire birdi ve takım vasattı , hesabı kaleciye kesemez kimse
Her zaman diyorum mahmutun sucu yok mahmut elinden gelenin en iyisini yapiyor suçlu aranacaksa bedava futbolcu arayan yönetim mahmutun kapestesi belli. avrupa hedefi olan bir takimda 2.lig 3. Lig oyuncuları ile hedefe ulasilmaz.