Evet Turan kardeşimizde belirttiği üzere katılan tüm arkadaş ve abilerimize teşekkürler.. Özellikle Salim Abi bu konuda gösterdiği samimi hassasiyetine binlerce teşekkür.. Resimleri bekliyoruz Keskin Abi
Ankaradaki iftara katılan sayın Yiğidolar, Istanbuldan iftara katılamadık, o güzel ortamda bulunamadık, sobet de çekilmiş olan resimleri paylaşında bari bizlerde siz kardeşlerimizi tanıyalım.
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ankara'da olduğum halde katilamadigim icin siz degerli abilerimden ozur diliyorum.
Yaninizda olmayi beraber olmayi cok istiyordum ama insallah bir baska organizasyonda gorusmek dilegiyle...
Insanlarin bire bir hatirlarini sormalari ve sohbet etmeleri kadar hayatda daha güzel birsey olabilirmi?.Bir insan tanimak ve onunla sevdigin bir konu (SIVASSPOR) üzerinde o gece sicagi sicagina sohbet etmek kadar daha güzel birsey olabilirmi?.
Bu organizeyi saglayan Salim58 arkadasimizi bu girisiminden ve bu medeni cesaretinden ötürü cani gönülden tebrik etmek istiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...