Cevap: Maçı Değerlendirelim
yazmayayım diyorum ama duramıyorum. şimdi sergenidemi göndereceksiniz. yahu borç olmasın diyerek takıma helük hülükleri doldurdunuz. ortada gezen kalitesisz kalibresiz yeteneksiz ne kadar işe yaramaz varsa doldurdunuz. takımı büyük bir ehemniyet içinde küme düşürüyorsunuz. ellerinize sağlık. kime hizmet ettiğinizi bilmiyorum ama bildiğim tek şey sivasa ve sivasspora hizmet etmiyorsunuz. mecnun başkan transfer işini kime verdiysen o adamı kov işine son ver. yeter artık sivasın geleceğiyle oynatma. bir sürü adam var yönetimde bunlar ne işe yarıyor bir söyleyin bana. ellerini ceplerine sokmuşlarmı hiç. ne yapmışlar sivas için sivasspor için. yapmayın. sivas ve sivasspor bunu unutmayacak. hangi futbolcuya ceza verdiniz. hangi futbolcuyu adam ettiniz. yok yok. bir kaç futbolcu çalışıyor diğerleri umurunda bile değil. bu skorlardan utanıyorum.boş kaleye topu gönderemeyen futbolculara sahibiz. çoğu bank asyada dahi oynayamayacak futbolcular. yazıklar olsun.