Alıntı:
58Yiğidoo58 Nickli Üyeden Alıntı
HAkeme sığınacak hiçbir pozisyon yok Murat bey. Sen bu kadronun 3-1 2-1 bile cevireceğinimi zannediyorsun. Gerçekleri konuş murat bey. Devre arasında konuştuğun gibi. Takımdaki kendine yetmezlik başı boşluk si.. olup gitme hevesi afedersin. Hakemi kenara bırak bu takımın bugün ve daha önce konuştuğu gibi niye yaptıklarıyla ettikleri bir olmuyor. Kime yağlı çörek satmaya çalışıyorlar sezon başından beri onu söyle. Takımı tuttum diyecek ilk yarıdaki kavgada olduğu gibi sayın başkan. Biz kendimizi uyutuyoruz. Yazık bize murat bey.
|
Sen endişelenme güzel kardeşim ben her zaman doğruları söyleyip doğruları yazıyorum.. Sergen'in maç için yapmış olduğu yorumlara değil, yayıncı kuruluş île tff'nin kirli kumpasını anlatmaya çalıştı.. Reyting uğruna grup maçlarından sonra fînale en kötü malum 4 takımdan 2'sini finale çıkarmak için TFF ve yayıncı kuruluş Kur'a çekimlerinde bile hile yapıp, gs-fb finali içîn affedersinîz bîr yerlerinî yırtmıyorlar mı..?
Sen bu gerçekleri bu saate kadar göremediysen, boşu boşuna izliyorsun takip ediyorsun yada hala eski alışkanlıklarınız nüksetmîş gîbi görünüyor buralardan..