benim inadıma maç sivasta deyip milleti kandırdılar.
bende sivasta olmayacağını söyledim durdum.
her gün stadın önünden geçiyorum.
ne halde olduğunu görüyorum.
4. hafta sivastayız dediler
yok vestel maçında dediler
yok trabzon maçında dediler.
sonuç ortada.birileri birileriyle kafa buluyor.
neyseki maç olimpiyatta.
maçı kayseri ve ya malatyaya veriyordu fedarasyon.
gardas kizmana gerek yok
Yönetim istanbulda diyorsa istanbulda dir
Yönetimin bildi vardir
yoksam istanbulda oynanmas
istemesmi sanki yönetim kendi evinde oynamayi
hayirlisi olsun
Gençlik ve Spor il müdürü açıklamasında Stad ışıklandırılması zorunluluğunun 31.12.2005 tarihine kadar olduğunu belirtti. Federasyon gerekçesinde ışıklandırmanın tamamlanmadığı belirtilmekte, Yönetim neden buna itiraz etmiyor. Yoksa Kulübün işinemi geliyor.
Ha Sivas Ha Istanbul!! Bizim Için Farketmez Ama Sivasta Hasret Kaldi Trabzon Gibi Bi Takimin Karşisina Sivas 4 Eylülde çiksaydik Herşey Farkli Olurdu Ama Istanbuldada Trabzon Maçinda 30 Bin Kişi Gelse Yine Yeter Sivassporumuza Neyse Hayirlisi!!!
Sevdiğine, Hemşerisine, Arkadaşina, Dostuna, Ailesine Sahip çikan Hiç Unutmayan Insani Severim! Yari Yolda Birakipta Gideni Diğil Gardaş.!! Gardaş Sen Sivasi Bilirmisin Asil Soylu Dürüst Güzel Soylu Insanlarini Bilirmisin Gardaş Bilişrmisin!!
adaşlar bugün yerel basına yansıyanda bu...Yani maçın Olimpiyat stadında oynanacağı...Stadımız aslında hazır ama halen ufak tefek eksikleri var bu sebeten maçımız Olimpiyatta olacak...Maçın Cuma günü saat :20:00 de oynanacağı söyleniyor...inşallah bu sefer taraftarımız çok gellirde yüzümüz güler...Ama diğer maçtaki gibi seyirci gelirse bu maçta Trabzonspor seyircisi bize üstünlük kurar...Bu sefer taraftar organizesi gayet muntazam olmalı...