MALATYA DEPLASMANI ÖLE KOLAY LOKMA GİBİ GÖRÜNMÜYO PUAN CEPTE DEİL AMA HAYIRLISI OLSUN PUANBİZİM OLSUN...........
>>>>>>>>>>>>>>>>>>ÖLÜMÜNE SİVAS<<<<<<<<<<<<<
ama yinede boyle bir soz soylememeliydi sivasin buyuklugundende bahsetmeliydi. mademki bursa koklu bir kulup niye ikinci ligde
Gardas biz Ertuğrulun samimiyetine güveniyoruz...Eğer Ertugrulun yerinde bende olsam bende aynen gittiğim takımı överdim...Ama geldiğim takımıda kötülemezdim....Bursasporun şuanki durumu o kadar önemli değil...Önemli olan Ertuğrulun oraya transfer olmuş olması oradan ekmek yiyecek olması...
Ertuğrul, ''Sivasspor ile Bursaspor arasında ne gibi farklılıklar var'' yönündeki soruya, ''Bursaspor yıllarca büyük başarılara imza atmış köklü bir camia. Bu takımın formasını giymek beni çok heyecanlandırıyor'' yanıtını verdi. AA
Ertuğrul ayıp etmiş hem bi Sivaslı olarak. Adam Sivastan ve onun büyüklüğünden de bahseder.
( buraya yazdım çünkü konu çok zoruma gitti.)
Arkadaslar Ertugrul Sivasspor hakkinda menfi olarak her hangi bir kelime bahsetmemis ki. Kendisinin de zaten Sivassporun sampiyonlugunda cok buyuk emekleri var bunu unutmamak lazim. Yedek olarak beklemektense Bursapor gibi bir takimda oynamasi hem kendisi icin hem de Sivasspor icin hayirli olur. Kendisine basarilar diliyoruz...
Arkadaslar Ertugrul Sivasspor hakkinda menfi olarak her hangi bir kelime bahsetmemis ki. Kendisinin de zaten Sivassporun sampiyonlugunda cok buyuk emekleri var bunu unutmamak lazim. Yedek olarak beklemektense Bursapor gibi bir takimda oynamasi hem kendisi icin hem de Sivasspor icin hayirli olur. Kendisine basarilar diliyoruz...