Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 18.07.2005, 02:20   #21
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=6]İker Gardaş Ellerine sağlık harika bir iş çıkarmışsın aslında bana bazı tiyolar versen Kıbrıs'ta zengin olurdum [/size]
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2005, 11:16   #22
rguler
Tecrübeli Yiğido

rguler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 rguler FAZLA SÖZE GEREK YOKrguler FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=7][/size]eline ve fikrine sağlık
Alt 18.07.2005, 12:00   #23
politepol
Yeni Yiğido

politepol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 politepol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SELAM SİVAS VE SiVASSPOR DOSTLARI,

ben Kosovadan politepol, dünyanın heryerinde olduğu gibi kosovada da sivasspor taraftarı var. su anda türkiyedeyim ve geçen hafta gerede kampını ziyaret ettim. rüştü nün de gözlemlediği gibi takımı çok hırslı ve birliktelik içinde gördüm. bunda lorantın payı büyük. disiplin ön planda.

loranta kendi diliyle sivaspor un çok büyük bir camia olduğunu anlattım ama inanmış görünmedi. bunu göstermek için tüm yiğidoları olimpiyat ta yapacağımız ilk maçta görmek istiyorum ve kampanya başlatıyorum.
dosta güven , düşmana korku salmak için haydi yiğido olimpiyata...
politepol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.07.2005, 01:36   #24
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Malatyaspor, Angolalı oyuncusu Igor Samu Nascimento ile yollarını ayırdı. Geçen sezon devre arasında Malatyaspor’a gelen, ancak menajerinin evrakları tamamlayamaması nedeniyle lisans çıkarılamayan Igor, Bolu ve Almanya kamplarına katıldı.

Bu oyuncunun performansı yeterli bulunmayınca gönderilmesine karar verildi.

Almanya kampını tamamlayan Malatyaspor ise, Frankfurt’tan Helsinki’ye uçtu.

skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2005, 17:56   #25
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

İlker gardaş bizleri alıştırdın Rakip takımlar hakkındaki istatistiklerle....Bundan sonra hep isteriz diğer takımların da istatistiğini isteriz ona göre... :lol: :lol: :lol:

Konu bulldog tarafından (06.08.2005 Saat 06:31 ) değiştirilmiştir..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2005, 17:42   #26
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarını Finlandiya’da sürdürürken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip son olarak prensip anlaşmasına vardığı Brezilya’nın Guarani takmında oynayan 19 yaşındaki genç yıldız [size=5]Toleto[/size] ile anlaştı.

Malatyaspor dün gece yarısı Brezilya’dan getirttiği Seri B takımlarından Guarani’de top koşturan ve geleceğin yıldızı gözüyle bakılan 1.72 boyunda ve 19 yaşında olan Eberti Toleto 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya da Catatau olarak ünlenen genç yıldız bugün EchoMar Görüntüleme ve Tanı Merkezinde sağlık kontrolünden geçti.

Malatyaspor, Finlandiya’daki ilk maçını Süper Lig ekiplerinden FC Lahti ile oynadı. Malatyaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Malatyaspor’u izleyen Malatyalı taraftar sayısı sadece 2 idi. Geçen sezon oynanan Konya maçında sakatlanan Ömer Erdoğan, bu maçın 67. dakikasında oyuna girdi. Ömer, kritik müdahaleleriyle rakip takımın beraberlik golünü atmasını engelledi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Almanya’daki kampı ve özel maçları değerlendirirken, oyuncularının düşünsel olarak hazır olduklarını gördüğünü söyledi.

Uçar, sakat oyuncuların çokluğunun kafasındaki ideal on biri oluşturmada sıkıntı yaratıp yaratmadığının sorulması üzerine, Mert, Ömer, Serkan Bensol ve Berk’in geçen sezondan gelen sakatlıkları bulunduğunu, Mehmet Budak’ın ise sezon sonundaki sakatlığını bildirmediği için düzelmesinin geciktiğini söyledi. Uçar şöyle devam etti:
“Bu oyuncularımızın sürece ve tedaviye ihtiyacı var. Vazgeçemeyeceğim oyuncular. iyileşmelerini beklemek zorundayım. Malatyaspor’a faydalı olacaklarını düşünüyorum. Zaten bugüne kadar yararlı oldular. Onlar sakat diye, transfer yapıp kadroyu fazla şişirmek taraftarı değilim. şüphesiz her takımın eksik bölgelerine, alternatif ve rekabet olması için eleman istenir. Ama Mert ve Ömer çok iyi profesyoneller. Düzelme sürecine girdiler. Serkan ve Mehmet de düzelecek. Beklediğimize değecek”
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2005, 21:40   #27
GuNaY
Gast

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi ben pes ettim İLKER kardeşim. Benimde buna benzer (geçen seneden hatırlarsınız Sivasspor'un oynayacağımız takımla geçmiş yıllarda yapmış olduğu maçların analizini yapıyordum ama) sen beni fersah fersah geçmişsin. TEBRİKLER... Gel biz seninle Rüştü kardeşimden rica edelim, haftalık bir "Analiz Köşesi" yapalım. Ellerine sağlık pek güzel olmuş...
Rica ederim abi. Senin yolundan ilerlemeye calisiyoruz iste :wink:
Olur, tabii ki, ben de oyle birsey dusunuyordum aslinda. El ele verip guzel seyler yapabiliriz...
[size=6] ikinizden baska arastirmaci gazeteci tanımıyorum 8) 8) 8)

Konu bulldog tarafından (06.08.2005 Saat 06:32 ) değiştirilmiştir..

Alt 23.07.2005, 11:34   #28
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

BENDE TANIMIYORUM SIMDI HER MACA BIR ANALIZ YAPARLAR
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 13:55   #29
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[i]Hayatım boyunca Malatyaspor hakkında bu kadar bilgi sahibi olmamıştım...Ellerine sağlık İlker...Devamınıda bekleriz... :lol: :lol: :lol:

Konu bulldog tarafından (06.08.2005 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 22:50   #30
GuNaY
Gast

bu malatya neymis beeee :lol: :lol: tanıtım isine sivaslı girince birseye benzedi :hmm: :hmm:

Konu bulldog tarafından (06.08.2005 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir..

Konu Kapatılmıştır