Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Neredesiniz Istanbul lu Yigidolar?
Alt 16.09.2005, 23:21   #21
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Neredesiniz Istanbul lu Yigidolar?

1,5 Milyon Sivas lidan gele gele 2-3 bin insanmi geldi. Aslinda biz bu maci deplasmanda aldik. Ilk defa canim Sivassporumu TV de seyrettim. Türkiye de olsam tüm maclarina giderim. Sivas imizin kalkinmasi icin en iyi reklami kulübümüz yapiyor neden bundan faydalanmayalim. Eger maca 20000 Yigido gelseydi. Tüm medya bizi konusacakdi. Esas o zaman "Yigido" bir fenomen olacakti. Yazik firsati kacirdik. Bari bundan sonra aklimiz basaimiza gelse. Sivassporuma basarilarin en büyügünü diliyorum. Saygilar ve sevgiler.
sarkislali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 23:25   #22
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sarkislali Nickli Üyeden Alıntı
1,5 Milyon Sivas lidan gele gele 2-3 bin insanmi geldi. Aslinda biz bu maci deplasmanda aldik. Ilk defa canim Sivassporumu TV de seyrettim. Türkiye de olsam tüm maclarina giderim. Sivas imizin kalkinmasi icin en iyi reklami kulübümüz yapiyor neden bundan faydalanmayalim. Eger maca 20000 Yigido gelseydi. Tüm medya bizi konusacakdi. Esas o zaman "Yigido" bir fenomen olacakti. Yazik firsati kacirdik. Bari bundan sonra aklimiz basaimiza gelse. Sivassporuma basarilarin en büyügünü diliyorum. Saygilar ve sevgiler.
Maçtan gelip,ancak yazma fırsatım oldu.Walla burda bas bas bagırdık bir haftadır,imkanı olanlar maça gelsin destek versinler diye,ama maalesef gelenler cok az oldu..Umarım bundan sonra daha cok ilgi gosterilir..Gelirim diyipte gelmeyen cok insan var.Ama bu basarılı soncular geldikce,medya da daha cok yer aldıgımız zaman,Turkiye de ve Dunyanin heryerindeki Sivaslıların ilgiside cıg gibi artacaktır..Macı anlatmaya gerek yok,sesim kısıldı.Ama Sivassporumuz icin herseye deger....Nice guzel ve basarılı gunlere.....
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 23:58   #23
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu futbola bu oyuna yenecegimiz garantiydi helal olsun yigidolarimizi bu takim herseyi hakediyor.
Alt 17.09.2005, 00:01   #24
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının
sorularını cevaplayan Teknik Direktörü Werner Lorant,
takımının Trabzonspor karşısında çok iyi bir oyun sergilediğini belirterek, "Futbolcularım çok büyük bir disiplin içinde oynadılar.
Mağlup duruma düşmelerine rağmen aldıkları galibiyet dolayısıyla
takımımı tebrik ediyorum. Sivasspor iyi yolda ilerliyor.
Ancak daha da çok çalışmamız gerekiyor. Bu arada takımlarını yalnız bırakmayan Sivasspor taraftarına da teşekkür ediyorum.
Takımımın her zaman onların yardımına ihtiyacı var" diye konuştu.

en büyük sivas
Alt 17.09.2005, 00:16   #25
cecen58
Yeni Yiğido

cecen58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cecen58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart en büyük sivas

başka buyuk yok....
cecen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 00:54   #26
lezgi
Yiğido

lezgi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lezgi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gerçekten müthiş maç çıkardılar helal olsun futbolcu ve teknik heyete biz bu şekilde devam edelim ligde yenemeyeceğimiz takım kalmaz bu takım adıyla şanıyla çok konuşulacak çooooooooooooooooooook EN BUYUK SIVASSPOR
lezgi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 01:05   #27
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

o macta olmayı cok isterdim ama istanbul da değildim.istanbul da olup da maca gitmeyenler torunlarına anlatacak bir fırsatı kacırdılar.tarihi degistirecegimize inanıyorum
Alt 17.09.2005, 01:18   #28
dewil_1989
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 dewil_1989 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Beitrag en büyük SİVAS

süper lige muhteşem başladı ve devam ediyo trabzonu da yenerek çıkışını devam ettiriyo artık süper lig,de moda SİVASSPOR 58>34
dewil_1989 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
selam yigidolar
Alt 17.09.2005, 04:36   #29
imparator
Yeni Yiğido

imparator - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 imparator ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart selam yigidolar

Memleketimden uzaktayım yaklaşık olarak 700 km Kulp daglarında operasyandayım ama ALLAHIMA bin şükür kü sivas sporumu izleyebilme imkanım var. Nasılmı izine geliyorum sivasımın maçlarını gidip Tabibler lokalinde izliyorum çalışmak için Diyarbakır Kulp'a geliyorum izleyebilmek için yeri geliyor nöbetlerimi erteliyebiliyorum elbette bunun karşılıgında çok çalışmak zorunda kalıyorum ama sivasımı izlemek her şeyin ötesinde dagda operasyonlara gitmek pusu atmak çalışmak neticede ekmegimi ben burdan çıkarırıyorum ama genede sivasımı izlemek her şeye bedel geçen hafta Galatarasaray macında yenildik Hakkının eline aldığı topla penaltı verildi kaderde yenilmemiz vardı yenildik ama biz SİVASLIYDIK ne kadar eleştiri gelirse gelsin ben veya bizler sivasımızın arkasındayız olmak ta zorundayız SİVASIMA katkı saglamak için aldığım maaşımı bile gönderirim bizler SİVASLIYIZ bu bereberliği bu ülkede hiç kimse SİVASLILAR kadar bunu kabullenmiş veya SİVASLILAR kadar bilecek konumda değil neden ben fenerbahceliydim ama artık ben SİVASSPORLUYUM ÖLENE KADAR DA BU DEVAM edecek yılların özlemi ALLAHIMA çok şükür geldik çıktık süper lige bu inşallaah dahada iyi günleri görecegiz işte KARDAŞ biz sivaslıyız arabamızın bile plakasını sivastan aldık çünkü inanmışız 58 AU 46. inandık Polis SEFA İNŞALLAAH MEMLEKETİMİZE ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER GELECEK SAYGILARIMLA
imparator isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 06:56   #30
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sivasspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında konuşan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, oynanan oyunun Trabzonspor’a yakışmadığını söyledi.

Senol Güneş, 1-0 öne geçtikten sonra yediğimiz 2 golde de anormal hatalar yaptığımızı belirterek," Oyunun tamamına bakarsak, istediğimiz arzuda ve tempoda oynamadık. Rakip daha çok istekliydi. Bir hafta önce oynadığımız oyunun tamamen dışında bir oyun sergiledik. Bize yakışmayan bir oyun oynadık. Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Hayal kırıklığına uğradığımı oyuncularıma da söyledim." şeklinde konuştu.

“Yönetim ve futbolcularla konuşup, çözüm arayacağız” diyen Güneş, sözlerine söyle devam etti:

“Elimizdeki oyuncularla bu maçı kazanacak güçteydik ama Gaziantepspor maçında iyi oynayan oyuncuların çoğu bugün farklı oynadı. Oyunun savunulur tarafı yok. Oyuncularıma (Siz büyük oyuncular ve büyük takımsınız. Bu tip oyun tarzından kurtulmak zorundasınız. Aksi halde büyüklüğünüzü kaybedersiniz) dedim."
mactan görüntüler

Alinti TS web sitesi
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır