Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 14.09.2005, 19:27   #21
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
kursad58 Nickli Üyeden Alıntı
BİRTEK GELEN BİZ OLSAKTA ALLAH'IN İZNİYLE ORDAYIZ SERHAN SEN SIKMA TATLI CANINI SONUNA KADAR SİVASSPORUN YANINDA SENİ ARKANDAYIZ!!!
Valla çok canım sıkılıyor...Biz burdan 2000 km yol yaparak maça geliyoruz ama insanların umrunda bile olmuyor...Senin dediğin gibi bu takıma bir destek veren sadece biz kalsak yinede desteğe devam ederiz..Kardeşim arkamda oldugunuzu biliyorum...Sizleride seviyorum...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
GÖREVDEYİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alt 14.09.2005, 20:19   #22
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch GÖREVDEYİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
Galatasaray karsisinda ortaya konan futbol ve skor bizi tatmin etmemis olabilir ama onumuzde bir o kadar onemli baska bir karsilasma daha var, Sivasspor-Trabzonspor karsilasmasi. Gercek Sivasspor'u ve Yigido'yu tum Turkiye'ye gosterme firsati bu defa bizim elimizde.
Mac cuma gunu canli olarak Lig TV'den yayinlanacak. Eger baska bir gelisme olmazsa Istanbul Olimpiyat Stadyumu Sivasspor'a son defa ev sahipligi yapmis olacak. Bu, simdiye kadar bir cok elestiriye maruz kalan Istanbul seyircisinin kendisini ispatlamasi icin son firsat olabilir. Istanbul disinda yasayan biz Sivaslilarin ulasim ve diger zorluklari anlayabilmemiz zor olabilir ama suna inanin ki dunyadaki ve televizyon basindaki tum Sivaslilar sizlerden cok sey bekliyor olacaklar.

Karagumruk macindan bu yana sadece lafta kalan taraftar destegimiz bu macla tekrar canlansin istiyoruz, o yuzden lutfen bu son firsati kacirmayin. Esiniz, dostunuz, cocuklarinizla stadyumu doldurun ve tanidiginiz, bildiginiz tum Sivaslilara, Sivasspor sevenlerine maci birlikte izleme teklifinde bulunun, tutup kollarindan onlari da maca goturun. Bilemiyorum cok mu sey istiyoruz, ya da sizden cok mu bir sey bekliyoruz ama Ali Sami Yen Stadyumu'ndaki yalniz 600 kisiyi, Olimpiyat Stadyumu'ndaki sadece 6,000 kisiyi gordukce "Bu mu Istanbul'un destegi, bu mu Istanbul'daki milyonlarca Sivasli'nin gucu?" demekten kendimizi alamiyoruz. Simdiden Istanbul'a taraftar cikartmasi yapmaya hazirlanan Trabzonspor'u ornek alalim ve gercek taraftarimizin gucunu bu macta gosterelim.

Haydi yigidolar, simdi destek zamani, simdi birlik zamani. Trabzon maci destanimizin baslangici olsun...

sizler trabzon maçına geldiğinizde bende sivasspor trabzon maçında güvenlik olarak bulunacağım.allahın izniyle trabzon maçını kazanmak için yola çıkıyoruz.inşallah maçı kazanacağız.birde sivas maçına gelmeyen taraftarlarımıza sesleniyorum sivasspor yenildi diye küsmeyin elbetki yenecektir.bizler sivassporun her zaman yanında olacağız.bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz.................... ..
Alt 14.09.2005, 20:21   #23
mortal-love
Yeni Yiğido

mortal-love - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mortal-love ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart :)

Konusan cok, yapan yok
mortal-love isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 23:36   #24
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Yigido_War Nickli Üyeden Alıntı
SU ANA KADAR ANADOLU KULUPLERİ ARASINDA SÜPER LİGTE EN BÜYÜK TARAFTARI OLAN TRABZONSPOR MAÇINDA YENİ ÇIKAN SİVASSPORUMUZA DESTEK VEREREK HEM FUTBOLCULARA MORAL,HEMDE BU TAHTI BİZ ALALIM .BUNUN İÇİN DE HAYDİ YİĞİDOLAR SİVASSPOR-TRABZONSPOR MAÇINA.....
Tasindi...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 01:28   #25
GuNaY
Gast

BENDE ORADAYIM İNS... HEP BERABER 90 DK TEZEHURATA

merhaba
Alt 15.09.2005, 19:22   #26
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart merhaba

BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM NEDEN GELEMİYORUZ ÇÜNKÜ İŞ VE PARASIZLIK NEDEN BİLET FİYATLARINA LAF ATIYORSUNUZ SONUÇTA BU PARA SİVASSPORUMUZUN KASASINA GİRECEK AMA BUNU BÖYLE DÜŞÜNEN İNSAN ÇOK AZ BAKIYORUM BEYLER GERÇEKTEN TRABZON MAÇINDA TAKIMIMIZIN BİZLERE ÇOK İHTİYACI VAR NE OLUR BEN SİVAS İÇİN ÖLÜRÜM BEN SİVASLIYIM YİĞİDODUYUM VE BEN TAKIMIMI ÇOK SEVİYORUM DİYENLER NERDESİNİZ SİTEDE 10 BİN E YAKIN ÜYE VAR VE HALA DAHA STADDA BİR GRUP OLUŞTURUP TOPLULUK KURAMADIK BİZİM DİĞER TAKIMLARDAN HİÇ BİR EKSİĞİMİZ YOK ARTIMIZ VAR ŞÖYLE BİR BAKIN STADIMIZ YAPILDI AMA FEDERASYON İZİN VERMİYOR SİVASTA OYNAMAMIZA BU SON MAÇ İSTANBULDA NE OLUR YA NASIL SİVASLILIK BU HADİ GELİN ARTIK BU MAÇI KAZALANIM TAKIMIMIZI SON KEZ İSTANBULDA BAĞRIMIZA BASALIM BUNU YAPALIM BİZLER BÜYÜK TARAFTARLARIZ GÖSTERME ZAMANI GELDİ TÜM HERKES CUMA AKŞAMI OLİMPİYATA BAHANE ARAMAYIN BEKLİYORUZ SAYGILARIMLA

UĞUR KOLUKISAOĞLU
bayrampaşa sivaslılar derneği başkan yardımcısı
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 19:50   #27
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

EĞER SİVASLIYIM ,SİVASSPORLUYUM,BEN TARAFTARIM DİYORSANIZ HERKESİ TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN GELİN VE OLİMPİYAT STAYUMUNU DOLDURALIM İSTANBULDA Kİ SON MAÇIMIZDA MEDAYA YA BİR GÖZDAĞI VERELİM..KİMİNLE DANS ETTİKLERİNİ ÖĞRENSİNLER..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 19:59   #28
GuNaY
Gast

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
EĞER SİVASLIYIM ,SİVASSPORLUYUM,BEN TARAFTARIM DİYORSANIZ HERKESİ TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN GELİN VE OLİMPİYAT STAYUMUNU DOLDURALIM İSTANBULDA Kİ SON MAÇIMIZDA MEDAYA YA BİR GÖZDAĞI VERELİM..KİMİNLE DANS ETTİKLERİNİ ÖĞRENSİNLER..
bekliyoruzzzzz herkesi stadaaaaaaaaa

Alt 15.09.2005, 21:33   #29
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

abilerim siz gidin ama ben gidemiyorum ins. sivasimiz yener yolunuz acik olsun
COK SÜKÜR SIVASLIYIZ
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 22:08   #30
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

EVET BOYLE BIR TOPİK ACILMIS AMA DIKKAT EDIN COGU GELEMIYORUM DIYOR O ZAMAN YAZMAYIN KARDESIM BIRAKALIM ARTIK SU VAFASIZLIGI BİR KENARA VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM SİVASTAN KALKIP İSTANBULA MACA GİDENLERİN GÜNAHI NEY YA AFEDERSİNİZ ONLAR ENAYİMİKİ KALKIP 2200KM YOL GİDİYORLAR...İSTANBULDAKİ SİVASLI KARDESLERIM LÜTFEN BİRAZ DAHA VAFALI OLALIM...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır