Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: KURBANOV TAMAM
Alt 14.06.2006, 10:26   #21
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: KURBANOV TAMAM

HEMŞEHRİMİZLE YÖNETİM İRTİBAT KURMALI BENCEE

HABER SÜPER..ARJANTİNE KADAR UZANMIŞIZZ MAŞALLAHHH

KENDİSİYLE TRANSFER KONUSUNDA YÖNETİM GÖRÜŞMELİ BENCEEE

Arjantin Milli Takımı'nın kampına girebilen tek gazete olan SABAH, Arjantin Milli Takımı sorumlusu Sivaslı Nurhay Nakis'le de tanıştı.

ARJANTİN FUTBOLU ONDAN SORULUYOR

Nurhay Nakis Sivas doğumlu ve koyu Beşiktaşlı. 35 yıldır Arjantin'de. Başta Maradona tüm Arjantinli yıldızların yakın dostu olan Nakis "Saviola'yı çok severim. Messi'yi tanıdığımda küçücük bir çocuktu..." dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın kampına girebilen tek gazete olan SABAH, Arjantin Milli Takımı sorumlusu Sivaslı Nurhay Nakis'le de tanıştı. Maradona başta, tüm yıldızların dostu olan Nakis, Türk futbolundan Crespo'nun transferine kadar pek çok çarpıcı açıklama yaptı.

Türkiye ile bağlarım kopmadı. Hatta kupadan sonra tatil için de geleceğim. Türkiye'de kalsaydım, şimdi Beşiktaş'ın başkanı ben olurdum.

2006 Dünya Kupası'nda şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösterilen Arjantin Milli Takımı'nın Nürnberg'teki kampına giren dünyadaki tek gazete SABAH oldu. SABAH Spor ekibi, kampta bir de Türkle tanıştı: Arjantin Milli Takımı'nın Türk Asbaşkanı Nurhay Nakis... Arjantin kampında bizi ağırlayan Nakis, Türk basınında ilk kez SABAH Spor ekibine konuştu. 51 yaşındaki Nurhay Nakis, Arjantin Futbol
Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, 2. Lig Federasyonu Başkanı ve Milli Takım'ın en yetkili isimlerinden biri hatta birincisi konumunda... Nakis'in Sivas'ta başlayıp Buenos Aires'e kadar uzanan öyküsünde futbol hep başrolde. 1955 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğan Ermeni asıllı Türk vatandaşı Nurhay Nakis'in futbol aşkı henüz çocuk yaşta başlamış.

MARADONA 29 YILLIK DOSTU

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, 16 yaşında iken Arjantin'in Independiente takımı siyah-beyazlılarla maç için İstanbul'a geldiği zaman çok sayıda Arjantinli dost edinmiş, bir sene sonra da bu bağlantılar sayesinde Arjantin'e gidip buraya yerleşmiş. Nurhay Nakis'in eşi de İstanbul Bakırköy'den. Nakis çiftinin şimdi bir kızı bir de oğlu var. Kızı, Arjantin'in önemli spor muhabirlerinden biri. Oğlu ise Nurhay Nakis'in kuyumcu dükkânlarını yönetiyor. 31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda olan Nakis, bu noktaya tırnaklarıyla

sabah/GENÇTÜRKHABER
Alt 14.06.2006, 10:45   #22
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

kurbanov transferi hayırlı uğurlu olsun. inşaallah takımımıza büyük katkıları olur.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 11:01   #23
kemal polat
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kemal polat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

AZERBAYCAN LİGİ BİZİM 2.LİG KALİTESİNDE OLDUGUNDAN BEN BU TRANSFERİ ONAYLAMIYORUM. İNŞALLAH BENİ UTANDIRIR!!! BREZİLYA VE ARJANTİNDEKİ GENÇ YETENEKLERE YONELSEK DAHA İYİ OLMAZMI. ANDERSON, F.SERGİO GİBİ YETENEKLER BULMAMIZ LAZIM. PECZENİN İYİ TRANSFERLER YAPACAĞINA İNANIYORUM.
kemal polat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 12:13   #24
kral5892
Yeni Yiğido

kral5892 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral5892 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bencede çok güzel transfer bide hızlı bir oyuncu alsak tamamdır!
kral5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 13:08   #25
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1329 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
juventus1994 Nickli Üyeden Alıntı
Gunay kaka gibi hem golcü hem orta saha
vay vay vay vay vay vay cok iyi cok guzel bir transfer cunku azerbaycan-turiye macinda cok guel oynadiii
HALIL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 14:53   #26
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hayırlı olsun takıma... inşallah başarı işlere imza atar...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 15:32   #27
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch -->: KURBANOV TAMAM

HAYIRLI UGURLU OLSUN IYI SEZON CIKARIR ISALLAH
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 15:34   #28
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen -->: KURBANOV TAMAM

Alıntı:
Champion_58 Nickli Üyeden Alıntı
HEMŞEHRİMİZLE YÖNETİM İRTİBAT KURMALI BENCEE

HABER SÜPER..ARJANTİNE KADAR UZANMIŞIZZ MAŞALLAHHH

KENDİSİYLE TRANSFER KONUSUNDA YÖNETİM GÖRÜŞMELİ BENCEEE

Arjantin Milli Takımı'nın kampına girebilen tek gazete olan SABAH, Arjantin Milli Takımı sorumlusu Sivaslı Nurhay Nakis'le de tanıştı.

ARJANTİN FUTBOLU ONDAN SORULUYOR

Nurhay Nakis Sivas doğumlu ve koyu Beşiktaşlı. 35 yıldır Arjantin'de. Başta Maradona tüm Arjantinli yıldızların yakın dostu olan Nakis "Saviola'yı çok severim. Messi'yi tanıdığımda küçücük bir çocuktu..." dedi.

Arjantin Milli Takımı'nın kampına girebilen tek gazete olan SABAH, Arjantin Milli Takımı sorumlusu Sivaslı Nurhay Nakis'le de tanıştı. Maradona başta, tüm yıldızların dostu olan Nakis, Türk futbolundan Crespo'nun transferine kadar pek çok çarpıcı açıklama yaptı.

Türkiye ile bağlarım kopmadı. Hatta kupadan sonra tatil için de geleceğim. Türkiye'de kalsaydım, şimdi Beşiktaş'ın başkanı ben olurdum.

2006 Dünya Kupası'nda şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösterilen Arjantin Milli Takımı'nın Nürnberg'teki kampına giren dünyadaki tek gazete SABAH oldu. SABAH Spor ekibi, kampta bir de Türkle tanıştı: Arjantin Milli Takımı'nın Türk Asbaşkanı Nurhay Nakis... Arjantin kampında bizi ağırlayan Nakis, Türk basınında ilk kez SABAH Spor ekibine konuştu. 51 yaşındaki Nurhay Nakis, Arjantin Futbol
Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, 2. Lig Federasyonu Başkanı ve Milli Takım'ın en yetkili isimlerinden biri hatta birincisi konumunda... Nakis'in Sivas'ta başlayıp Buenos Aires'e kadar uzanan öyküsünde futbol hep başrolde. 1955 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğan Ermeni asıllı Türk vatandaşı Nurhay Nakis'in futbol aşkı henüz çocuk yaşta başlamış.

MARADONA 29 YILLIK DOSTU

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nakis, 16 yaşında iken Arjantin'in Independiente takımı siyah-beyazlılarla maç için İstanbul'a geldiği zaman çok sayıda Arjantinli dost edinmiş, bir sene sonra da bu bağlantılar sayesinde Arjantin'e gidip buraya yerleşmiş. Nurhay Nakis'in eşi de İstanbul Bakırköy'den. Nakis çiftinin şimdi bir kızı bir de oğlu var. Kızı, Arjantin'in önemli spor muhabirlerinden biri. Oğlu ise Nurhay Nakis'in kuyumcu dükkânlarını yönetiyor. 31 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu'nda olan Nakis, bu noktaya tırnaklarıyla

sabah/GENÇTÜRKHABER

GERCEKTEN ILGILENILECEK BIR KONU
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.06.2006, 15:34   #29
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GAZETEDE KARİYERİNİ YAZMILARDI. İYİ FUTBOLCUYA BENZİYO. ZATEN ÜLKESİNDE DE GELECEGN YILDIZI OLARAK GÖZTERİLİYOMUŞ. NEDEN BİZDE BU YILDIZI PARLAMASIN Kİ???
UMARIM İYİ İŞLER BAŞARIR
SİVASIMIZA HAYRLI OLSUN
Alt 14.06.2006, 15:41   #30
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

FORUMLARDA OKUDUĞUMA GÖRE AZERİ FUTBOLCU GURBANOVUN İŞİ TAMAM ANLAŞMA SAĞLANMIŞ İNŞALLAH BAŞARILI OLUR HAYIRLI VE BAŞARILI OLMASI TEMENNİMLE YOLU AÇOK OLSUN HERŞEY SİVASSPOR İÇİN SİVASI VE SİVASSPORU ÇOK SEVİYORUM
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır