neden özellikle küme düsen takimlardan oyuncu aliyoruz anlamiyorum... gerci bize gelip takima girebilenler de genelde önceki takimlarindakinden daha basarili oluyolar o da ayri bi konu...
neyseee, ben hocaya cok güveniyom, yönetime zaten güveniyodum, Allah utandirmaz insallah...
tolga yabancı kontenjanı da düşünülürse iyi bir tencih,bence takımımızın hamle yapan stopere ihtiyacı vardı ve tercih yerinde.Ayrıca tolga hocamız pecze ile çalışmış olduğundan faydalı olur.Onun zamanında yıldızlaşıp beşiktaş a gitmişti.yönetimimizi kutluyorum.Çünkü ağır ama bilerek ilerliyorlar.NOKTA ATIŞLARINDA KAĞIT ÜZERİNDE İSABET VAR İNŞALLAH SAHADA DA AYNI GÖRÜRÜZ.
Tolga defansta çok iyi bir futbolcu ve bencede Sivasspor Kalla'yı yolladıktan sonra o mevkiye alabileceği en iyi oyuncuyu aldı..İnşallah çok başarılı olacak...
VALLA TOLGA'NIN ARTIK HEYECANINI KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Yaşı baya geçti Bjk macerasından sonra hiçbir yerde tutunamadı. ama tahminim sağ bek mevkiinde rekabet olacak. Çünkü Ümit milli takımdan tanıdığımız Feridun için Trabzon ile girişimler olduğunu duydum. Ayrıca en önemlisi Erman Özgür gibi gerçekten yıldız bir oyuncu ile görüşüldüğünü Türkiye Gazetesinde okudum. Yıllar önce Ç. Dardanel'den Tamer Tuna ile Trabzon'a giden Erman harika tekniğiyle göz doldurmuştu. Ben onu Ergün Penbe'ye benzetiyorum. Ama daha hareketli bir oyuncu. Ayrıca Erman'ı almamız gerektiğini geçen yıl bu foruma yazmıştım. İsteyenler bakabilir. Demek ki söylediklerimiz dikkate alınıyor. Bir de Sivaslı olan Adem Dursun ve Ender Alkan'ı alabilirsek çok iyi olur. Umarım bütün transferler istediğimiz gibi çıkar.