Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: MEHMET YILDIZ' A TALİP ÇOK
Alt 22.06.2006, 10:10   #21
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart -->: MEHMET YILDIZ' A TALİP ÇOK

İÇTEN OYNAYAN,
YÜREĞİYLE OYNAYAN,
SİVAS' IMIZI VE SİVASSPOR' UMUZU
SEVEN VE SEVEREK OYNAYAN,
YIRTICI VE YIPRATICI OYNAYAN,
.
.
.
MEHMET YILDIZ' IN,
TAKIMIMIZDAN AYRI KALDIĞI
SÜREÇTE, KENDİSİNİ GELİŞTİRDİĞİ
VE EKSİKLERİNİ GİDERDİĞİ DÜŞÜNCESİYLE
ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BİZE YARARLI OLACAĞI
KANAATİNDEYİM...

Konu SONMEZ tarafından (22.06.2006 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir..
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 10:28   #22
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gokbora Nickli Üyeden Alıntı
YANILMIYORSAM MEHMET YILDIZ SIVASSPORUN ALT YAPISINDAN GELEN BIR FUTBOLCU
Hayır Mehmet Yıldız Ankara Tigemspor alt yapısında yetişmiştir. Ancak hırsı ve Sivasspor için yaptıklarıyla artık bizden biri olmuştur.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 10:49   #23
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mehmet YILDIZ oyun sitili fiziği ve rakip defansı hallaç pamuğu gibi dağıtan özelliği ile iddaa ediyorum Sivassporda en iyi oyuncuların başında gelir.
anladığım kadarı ile böyle bir kıymetin varlığından habersiz bazı arkadaşlarım gitmesinin doğru olacağını ifade ediyor, keşke aynı özellikte bir futbolcumuz daha olsa, bak hala bir forvet alamadık. Bari elimizdeki kıymeti bilelim, çünkü kıymetlerini çabuk harcayan bir milletiz.
Bakın Mehmet Yıldız'ı gönderipte takıma aldıkları ; Edson,Atilla,Yasir,Ünal , Cem Can ve ismini hatırlamadığım (hatırlanacak bir iz bırakmadılar çünkü) oyuncuların takıma hiçbir katkısı olmadı Mehmet Yıldız'ı Süper lige yakıştıramayanlar bunları nasıl yakıştırıyor acaba, Süper lige çıkışımızda Mehmet Yıldız'ın katkıları ne çabuk unutuldu..bu ne vafasızlık ,Kıymetlerimizi harcamayalım,onlara sahip çıkalım...MEHMET YILDIZ KALMALIDIR. Uzun yıllar Sivasımıza faydası olacak oyuncumuzdur.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 11:06   #24
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1347 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bence Mehmet kalmalı...Enazından yedek kulübemizde zengin olur...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 11:08   #25
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet YILDIZ oyun sitili fiziği ve rakip defansı hallaç pamuğu gibi dağıtan özelliği ile iddaa ediyorum Sivassporda en iyi oyuncuların başında gelir.
anladığım kadarı ile böyle bir kıymetin varlığından habersiz bazı arkadaşlarım gitmesinin doğru olacağını ifade ediyor, keşke aynı özellikte bir futbolcumuz daha olsa, bak hala bir forvet alamadık. Bari elimizdeki kıymeti bilelim, çünkü kıymetlerini çabuk harcayan bir milletiz.
Bakın Mehmet Yıldız'ı gönderipte takıma aldıkları ; Edson,Atilla,Yasir,Ünal , Cem Can ve ismini hatırlamadığım (hatırlanacak bir iz bırakmadılar çünkü) oyuncuların takıma hiçbir katkısı olmadı Mehmet Yıldız'ı Süper lige yakıştıramayanlar bunları nasıl yakıştırıyor acaba, Süper lige çıkışımızda Mehmet Yıldız'ın katkıları ne çabuk unutuldu..bu ne vafasızlık ,Kıymetlerimizi harcamayalım,onlara sahip çıkalım...MEHMET YILDIZ KALMALIDIR. Uzun yıllar Sivasımıza faydası olacak oyuncumuzdur.
abi o saydigin futbolculara faydali yada iyi futbolcular demedikki.mehmet yildizi 2.ligde oynarkende seyrediyordum taaa canerin kaptanlik yaptigi zamanlatdan taniyorum bazi futbolcularin kapasitesi superlige uymayabilir.2.ligde harikalar yaratan futbolcu birincilige ayak uyduramiyor ornek vereyim 2.ci ligde okadar futbolcu gol krali oldu 1.lige cikinca bir sey yapamadilar.MEHMET YILDIZIN HAKKINI INKAR ETMIYORUM FAYDALI OLDU SIVASSPORA.ESKILERLE YENILERI KARISTIRMAYALIM LÜTFEN. HAKAN SÜKUÜR GECMISTE MILLI TAKIMA COK FAYDALI OLDU DIYE MILLI TAKIMA CAGIRMAK HATA OLUR.
gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 12:26   #26
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gokbora Nickli Üyeden Alıntı
abi o saydigin futbolculara faydali yada iyi futbolcular demedikki.mehmet yildizi 2.ligde oynarkende seyrediyordum taaa canerin kaptanlik yaptigi zamanlatdan taniyorum bazi futbolcularin kapasitesi superlige uymayabilir.2.ligde harikalar yaratan futbolcu birincilige ayak uyduramiyor ornek vereyim 2.ci ligde okadar futbolcu gol krali oldu 1.lige cikinca bir sey yapamadilar.MEHMET YILDIZIN HAKKINI INKAR ETMIYORUM FAYDALI OLDU SIVASSPORA.ESKILERLE YENILERI KARISTIRMAYALIM LÜTFEN. HAKAN SÜKUÜR GECMISTE MILLI TAKIMA COK FAYDALI OLDU DIYE MILLI TAKIMA CAGIRMAK HATA OLUR.
Bende Eskiden beri izliyorum bana göre iyi ve istikbali olan bir futbolcu ve Süper ligde oynayan birçok futbolcudan süper ligi daha fazla kaldıracak kapasiteye sahip, burada ortaya şu çıkıyor ,futbol ve futbolcuya bakış açımızdaki farklılık, İnşallah 2006-2007 sezonu başlar da takip etme fırsatımız olur, her ikimizede cevabı yeşil sahalarda verir Mehmet Yıldız. Zamanında Mehmet Yıldız'ı bu sitede en çok eleştirenlerden biriyim,uyarı yazılarıda yazdım ama bu Mehmet Yıldız'daki cevheri görmeme engel değildi..Eğer mehmet Yıldız rakip ceza sahası içinde ve çevresinde rakip kaleye şut atacağı zaman başını kaldırır ve göz ucuyla kaleyi kontrol ederek atarsa şutunu, veya rakip sahada ikili mücadelelerde olmadık pozisyonlarda kendini yere atmayıp mücadeleye devam ederse başarı grafiğini yükseltir, bu konularda tecrübe edinmiştir diye düşünüyorum.
Sevgi Saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 12:39   #27
ademyavuz
Acemi Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ademyavuz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben mehmedin cok agir bir futbolcu oldugunu dusunuyorum.sivasspora pek katki sagladigina inamiyorum
ademyavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 13:10   #28
hasan işbilir
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasan işbilir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet YILDIZ bu takımdan en son gidecek kişidir yönetimin sivası ve sivassporu bu kadar çok seven ve de iyi golcü olduğunu düşündüğüm m.yıldızın takımda kalması ve kadronun geniş tutulması amacı ile takımda kalmasından yanayım.
hasan işbilir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2006, 14:35   #29
GuNaY
Gast

Bence süper ligi kaldıramıyor,
O sebepledaha verimli olacağı bir yere gitmesinde fayda var...
Alt 22.06.2006, 15:43   #30
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

MEHMET YILDIZ GİBİ TOPCUN OLSUN HIRSLI DİNAMİK MÜCADELECİ HER TAKIMIN BÖYLE TOCUYA İHTİYACI VAR.

OOOOOOO VİYERİ MEHMET
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla